Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualny

dla mnie nie ma roznicy czy dziewczyna jest gruba czy chuda, ladna czy brzydka

Polecane posty

Gość aseksualny

Ja po prostu jestem na nie obojętny i w ogóle nie wykazuje nimi zainteresesowana, nauczyłem się tego parę ładnych lat temu i tak jest mi ok., Po co mam się denerwować? Po co mi jakiś związek, w którym będę zabiegał o względy jakieś dziewczyny a później się z nią kłócił z byle powodów? |Po co mam się w ogóle starać? Tak dziewczyny mi się w ogóle obojetne..I jest OK. Czasem widzę na uczelni te głupie uśmieszki i próby podrywu i zagadania ( niby to o notatki z wykładów) jednak ja zawsze zachowuje kamienna twarz i obojętność, co czasem spotyka się z wrogością dziewczyn a czasem widzę po ich zachwianiu, ze jakiś czas próbuje a później sobie odpuszczają i to jest [colo] A co wy sadzicie o moim zachwianiu dziewczyny?:)

Gość okłamujesz się
one naprawdę chcą tylko notatki, a ty jesteś egocentrykiem :P 2 sprawa to kobiety bardzo cię obchodzą bo inaczej nie pisałybyś tego tutaj :classic_cool: I po co kłamać?

Gość aseksualny
1. Nie interesuja mnie bo nigdy nie mialem 2. Nie jestem geyem - oni tez mi sa obojetni. Tak samo jak kaleki, starce, dzieci, grubi, chudzi.

a masz ty w ogóle jakieś koleżanki? każdą dziewczynę olewasz tak jak to opisałeś?

Gość aseksualny
mam kolezanki ale mowie im ze mozemy byc tylko kumplami zadne zakochanie nie wchodzi w gre.

Gość a seks
?? jak bez niego żyjesz?

Gość aseksualny
jest spoko nie mysle o tym :D

Gość a seks
chłopie, cos nie tak:) nie myślisz o seksie?? jejus, ja o nim myślę często i bez facetów chyba bym oszalała...

a co zrobisz jak się zestarzejesz i już żadna nie będzie cię chciała?

Gość sam sobie
odpowiedziałeś, pisząc o swoim "zachwianiu". :D Bo to zachwianie jest. :D

Gość aseksualny
ladna dziewczyna ta natalia, pewnie jest blacharą ale i tak mi jest obojetna. Pozatym ja nie szukam dziewczyny ani zony. A co zrobie jak sie zestrarzeje? Po prostu sie zestarzeje:) wspoczuje tym wszystkim laska i facetom co sa tak bardzo najarani na seks i sie bzykaja jak kroliki.

Gość aseksualny
no ale po co ?:)

no jak to po co? zeby na starosc nie czuc sie samotnym a teraz nie czujesz sie samotny? nie brak ci bliskiej osoby?

Gość _enter__
ale czy ty masz wogole jakies uczucia bo piszesz ze: "Tak samo jak kaleki, starce, dzieci, grubi, chudzi."(sa mi obojetni) czlowieku ty poprostu masz wszystkich gdzies

Gość aseksualny
nie brak mi bliskiej osoby

Gość takich złamasów jest na moim
wydziale chyba 40 % to samo robia niby olewaja dziewczyny z roku ale tak naprawde to nie wierze zeby ci sie zadna dziewczyna nie podobała przynajmniej tak wizualnie

Gość to dobrze ze cie seks nie
interesuje, bedziesz mial czas pocwiczyc ortografie.

Gość co to udajemy twardziela
laska cie olała i teraz twierdzisz ze w ogóle zadna cie nie ruszy nie sadze pozyjemy zobaczymy napewno ktos ci sie w koncu spodoba nawet jak nie bedziesz chciał miec dziewczyny -zobaczysz tak bedzie nie bedziesz chciał a sie zakochasz!!!!

Gość nie bedziesz chciał a sie
zakochasz!!!

Gość aseksualny
ale ja nigdy nie mialem dziewczyny, a pozatym czemu zlamas ?? pewnie kazdy cie olewa i juz zlamas

Gość mnie moga z roku faceci olewac
mi to wisi bo ja mam swojego chlopaka i to z innego kierunku studiów niz moj:-) ale widze jak traktuja niektore dziewczyny z roku niby je lekcewaza ale przypatruja sie niejednej ukradkiem

Gość Izunia77
pomoc w nauce to nie zawsze oznacza ze sie kocha a moze lubi? a moze one wiedza, ze on dobrze umie tez przedmiot wiec ccha skorzystacna tym:)

skoro nigdy nie byles z dziewczyna to nie dziwi mnie ze sa ci obojetne. piszesz \"Po co mam się denerwować? Po co mi jakiś związek, w którym będę zabiegał o względy jakieś dziewczyny a później się z nią kłócił z byle powodów?\" a tak naprawde sam nie wiesz jak to jest i pewnie mowisz tylko to co powiedzieli ci koledzy bo sam nie masz doswiadczenia

a tak w ogóle to jesli zwiazek bedziesz mial udany to nie bedziesz sie musial klocic z byle powodo jak piszesz (jak juz to z jakichs powaznych przyczyn)

Gość A ja mu wierzę
Pewnie jest aseksualny po prostu, oni to teraz promują jako równorzędną orientację seksualną - śmiech na sali, puste krzesła :D To tak jakby kaleka mówił, że wcale nie jest niepełnosprawny. :) Cóż, pozostaje jedynie współczuć, nigdy nie pozna cudownej bliskości drugiego człowowieka, tej intymności w parze. Ale jak mu dobrze, to spoko. Ślepy od urodzenia też nie tęskni za kolorami. :)

Gość a może poprsotu
jest na tyle mało atrakcyjny i leczy fryustracje na forum :D Ja się nie nadaję do związków bo nie mam żadnych cech które mogły by być dla kogoś interesujące, ale nie zakładam z tego powodu tematów 🖐️