Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosta

coś oryginalnego dla rodziców !!! Poradźcie

Polecane posty

Chciałambym przygotować jakąś miłą niespodziankę, podziękowania dla rodziców. Zawsze jest standardowo piosenka \"cudownych rodzicó mam\" kwiaty i takie tam. Szukam jakiegoś oryginalnego utworu. Proszę o radę.

Tak właśnie zaobserwowałam ,że modne jest kupowanie wycieczek dla rodziców. Jest małe ale... rodzice i przyszli rodzice (teściowie) to mieszanka wybuchowa :)) Może jednak zaproponujcie mi fajna piosenkę póki co. Ale dzięki.

Gość platinet
Hej! My planujemy oprócz tradycyjnych podziękowań, z których nie chcę rezygnować (piosenka+kosze kwiatów) pokaz sztucznych ogni. Mamy zamówioną firmę, która na zewnątrz przygotuje pokaz a rodzice i reszta gości będzie mogła obejrzeć go z tarasu. Będzie to prezent od nas dla Rodziców. Pozdrawiam

Gość Justyna Młoda PAnna
dorzuccie jeszvcze jakiś pomysł, bo sama jestem w zakłopotaniu :(

Gość gosiaaaaa
Swietny pomysl z tym pokazem sztucznych ogni- mozna wiedziec ile za to zaplacicie?

Gość a w ktore górki
świętokrzyskie? :P

Gość Małgos
witam. na podziekowanie dla rodzicow wymyslilam taki plan.ktos poprosi rodzicow o wyjscie z sali ,pod jakims tam pretekstem,a orkiestra rozda gosciom zapalone swieczki(trzeba je samemu kupic). goscie ustawia sie w kolo. przygasimy swiatlo ,oczywiscie piosenka "mam cudownyc rodzicow",podziekowanie dla rodzicow i nastroj...do łez. mysle ze wzrusza sie.

Pomysł ze świeczkami fajmy. Ale piosenka przereklamowana. Naprawdę nikt nie zna nic innego ale równie fajnego :(

Ja słyszałam ,też o takim pomyśle ,że z projektora puszczane są zdjęcia nasze z dzieciństwa i z rodzicami. Pomysł może fajny ale na rodzinne spotkanie a czy na wesele ;( Nie sądzę żeby inni byli zaintersowani

Gość myszka miki gra w guziki
może żółwia

jak ja nie lubię takich głupich rad. Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to po co się odzywa!!!

z podobnego tematu skopiowane: Uwazam ze pomysl z koszem kwiato (2 sztuki), plus piosenka\"cudownych rodzicow\" to oklepany pomysl i pojscie na latwizne. Tylko wydana niepotrzebnie kasa na wielkiie kosze kwiatow- ktorych i tak na weselu nie brakuje, ktore za tydzien zwiedna i nic z tego nie zostanie, oprocz niepotzrebnych lez wzruszenia. Uwazam ze pownno sie dac napisane na pismie w formie ladenj karki podzekowanie i do tego upomiek- np maly albumiky ze wspolnumi zdjeciami z okresu przed slubem pary mlodej plus moze kilka zdjec z dziecinstwa (moni82).

my daliśmy kwiaty tradycyjnie i oryginalne ramy do zdjęć... potem dostarczyliśmy zdjecia oczywiście... stoją na komodzie i ładnie wyglądają... niby nic , ale pamiątka jest

my zamiast kosza kwiatów kupiliśmy po 1 różyczce i Rodzice dostali kartkę z podziękowaniami takimi od serca, oraz książeczki \"dla mojej Mamy\" i \"dla Mojego Taty\". I oczywiście była piosenka\" cudownych rodziców mam\" Niby taka oklepana, ale słowa są cudne! I na pewno Rodzice będą na innym weselu inaczej czują ją i naczej kiedy to dla nich jest on śpiewana! Aha, jest jeszcze jedna podobna piosenka chyba słowalecą \"dla rodziców ten walc\" albo cosik w podobie!

a my dalismy naszym rodzicoa obrazy zrobione z naszego zdjacia subnego z sesji w studio na ktorej bylismy w czasie wesela fotograf przywiozl nam te obrazy tuz przed polnocą oczywiscie z data i podziekowaniami napisanymi na obrazie rodzice byli zachwyceni a obraz wisi na honorowym miejscu w salonie

Gość Ewicha 1

A ja się namyśliłam..... Piosenkę zaśpiewam (cudownych rodziców) - ale spiewana przeze mnie! zatańczymy razem, symboliczna róża będzie i może jakies podziekowanie na papierze lub fotografia.

Gość futrzakowa
no własnie - wcale to nie takie proste. ja jeszcze mam troche czasu ale szukam jakis fajnych pomysłów. a najbardziej to chodzi mi o inną piosenkę. coś sie znajdzie :)

Papierowe Nozyczki co to za 10 przykazań dobrych tesciow? mozesz tu wrzucic?

O witam, widzę ,że temat tak całkiem nie umarł. Ale piosenki innej niz cudownych rodziców ... nikt nie proponuje. Mi przypadł do gustu pomysł momiki z obrazaem. Naprawde fajne. Tylko chyba był by problem z ta sesja w czasi eślubu. Mamy wesle w hotelu ale dość daleko od miasta. Ale zastanowię się jeszcze. Fajne.

Ja co prawda już we wrześniu stanęłam na ślubnym kobiercu, a na podziękowania dla rodziców wybraliśmy 2 zestwy pięknych kieliszków do szampana z delikatnym wzorkiem, do tego koszyczki kwiatów i własne słowa podziękowania. Powiedzieliśmy, że dziękujemy za wszystko czego nas nauczyli, dziękujemy za wychowanie, za dobroć i takie tam różne .... Ważne że płynęło to od serca. Popłakali się goście, rodzice no i my również. Było to naprawdę wzuszające. Potem była piosenka. Bo tak naprawdę to w tym dniu to nie tylko para młoda jest najważniejsza, ale właśnie rodzice, dzięki nim mogliśmy być i dzięki nim mieliśmy tak wspaniale wesele. Słowa płynące z serca to najpiękniejsze podziękowanie jakie możecie im dać ... Pozdrawiam

My zrobilismy zestaw naszych zdjeć z przed ślubu (10lat wiec troche sie nazbierało) i piekne albumy były wielka niespodzianka zarózno dla rodziców ja i gośći! każdy chciał zobaczyc:):)do tego jedna rózyczka!! i było pięknie

Gość sierotek
a ja mam inne - smutne pytanie. Moze ktos zasugeruje rozwiazanie dla nas - narzeczony ma rodzicow cudownych ale moi rodzice oboje nie zyją. No i co? Uwazam ze sie tesciom nalezy podziekowanie a z drugiej strony jest i bedzie mi smutno i sie chyba porycze ;(

Gość sierotek
Moze dodam ze mam kochana chrzestna mame i jej tez nalezy podziekowac tak jakbym dziekowala wlasnej mamie. Moze razem? ale z kolei narzeczony tez ma chrzestnych... jak sie wezmie razem dwoje rodzicow i wszystkich chrzestnych to juz nie to samo Smutna sytuacja Pomozecie?

Gość upupuppupupuppupupuup
upupuppupupuppupupuup

Sierotku musicie postanowić tak, abyście to Wy byli szczęśliwi tego dnia! Podziękujcie tym, którym naprawde chcecie, a nie tym ktorym wypada. Jesli chcesz podziekowac mamie chrzestnej to niech to bedzie tylko ona i wcale nie musicie od razu wszystkim chrzestnym, na pewno zrozumieją. To będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, a wszystko sie i tak ułoży!

ja mam jeszce wiekszy problem u mnie sytuacja wyglada tak ze mnie wychowala babcia, z mama mam kontakt i bedzie goscie na moim weselu bo wkoncu mama to mama, i jak bedea wygladaly nasze podziekowania ?? az sie boje tej chwili :(:(

Gość sierotek
Mnie też wychowała Babcia ale niestety już też nie żyje. Dzięki za radę, chyba podziękujemy rodzicom narzeczonego i mojej kochanej mamie chrzestnej a potem ewentualnie oddzielnie zadedykujemy piosenkę rodzicom chrzestnym narzeczonego i znów mojej mamie chrzestnej ;) a co kobitka naprawdę jest wspaniallą osobą

Gość sierotek
Monia a Ty moim zdaniem możesz podziekować tak samo i mamie i babci ;) Goście zrozumieją przynajmniej z Twojej rodziny, Babcia poczuje się doceniona a mama jak to piszesz to mama - ona Cie urodzila jej też sie należą podziekowania