Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WKURZONA NA MAKSA

DO FACETÓW- CO WY SOBIE MYŚLICIE???

Polecane posty

Ilu z was na tym forum zawrociło najpierw dziewczynie w głowie, potem bezkarnie sie nią bawiło, a następnie rzuciło jak niepotrzebną rzecz??? Czy was to bawi? Lubicie sie bawić ludzkimi uczuciami????? Czy na śieecie jest choć jeden porządny mężczyzna???

Gość jak to daje sie
facet mi sie podoba ok ale jak on zaczyna mnie podrywac bierze numer dzwoni pisze umawia sie a po pewnym czasie znika bez słowa nie odbiera w ogole tel co tu gadasz ze ktos sie tak daje ?? to wy bawicie sie dziewczynami nie liczycie sie z ich uczuciami bajerujecie je a pozniej olewacie po co zarywacie do dziewczyn jak naprawde nie chcecie sie z nimi wiazac???? chcecie cos wyruchac to idzcie do burdelu

Kinga nie pisz że zawracamy wam w głowie a potem rzucamy. Przeważnie laski w Twoim wieku biegają z głupimi koleżankami i flirtują naokoło z kim się da, zamiast spędzać czas z facetem do którego mówią że kochają. Potem wina jest nasza że niby jesteśmy zazdrośni. A jak zrywają to mówią \"nie wiem co do Ciebie czuję\" i dalej robią co robiły. To kto się bawi tymi uczuciami? Co za cios.

Gość w burdelu trzeba płacić
a takie naiwniaczki są za free

Gość serialowa mama
TAK JEST JEDEN PORZADNY, ALE TO MóJ FACET, WIEC ZAPOMNIJ :P :P :P

Gość autorko moge cie o cos prosic
? nikt ci nie kaze wybierac mniej przystojnych, mniej kasiastych, mniej egocentrycznych facetow, czesto okreslanych mianem "cieple kluchy", nudziarz czy jak tam jeszcze bo jesli wybierasz sobie takiego ktorego to "bawi" to twoja sprawa ale nie oceniaj na jego podstawie wszystkich ok? dzieki

wcale nie jestem taka, nie uganiam sie za kolesiami!!! Poprostu spotkałam chłopaka i myślałam ze jest wyjątkowy, ale sie pomyliłam. Juz niejdnokrotnie ktoś złamał mi serce. Wiele w życiu przeszłam. Do tego te zawody miłosne- zaczynam tracic wiare w ludzi

Gość serialowa mama
w ludzi?? chyba tylko w facetów..

Wkurzona ,a bo to pierwszy raz tak masz? :classic_cool: Ni ma tak ,że od razu sobie księcia z bajki znajdziesz:) Trochę tych kroków ;) zrobić musisz :) A może w Tobie jest coś takiego,że faceci widzą w Tobie tylko jedmorazówkę :o

Gość ja 3 razy mialam zlamane
serce chyba wstapie do zakonu mowie powaznie

Gość myslisz
że cię przyjma do zakonu ze złamanym sercem? Nie przyjmą...

Gość ale ja im nie powiem tego
wyjade na misje do Afryki do biednych dzieci

Gość to dzieci skrzywdzisz

Gość taa wykrzyczcie sie
wyplaczcie i ulzyjcie. A potem znow to samo :P

Gość nom..
do zobaczenia za pol roku :D

Gość jednorazówka
xyzed!Co dziewczyna musi miectakiego w sobie, zeby postrzegac ja jako jednorazówke?- często sie zdarza, ze niestety faceci tak nas postrzegają........to smutne, Jednorazówka byc nie chce!!!!!!

Gość jednorazówka
ups-juz nie zyje-to nie mój mail

Hej, ja właśnie mam taki sam problem. Wczoraj z nim rozmawiałam i ze złości odłożyłam słuchawkę. Potem dzwoniłam kilka razy ale nie odbiera, wiem że celowo. Dziś też nie dał znaku życia. Bardzo mnie to boli. No bo co ja mogę teraz sobie myśleć. Dodam jeszcze, że ja mam prawie 30lat a on 33. Wcześniej też nie odpisalam mu na smsa, bo byłam zła że mnie w sobotę oszukał.Czy naprawdę tak bardzo go uraziłam?

jednorazówko ano może kreować się na tzw silną kobietę czego część i to chyba duża facetów nie lubie więc taką to tylko zaliczyć i niech dalej obnosi się ze swoją siłą gdy serducho jej krwawi bo akurat ten ruchacz przypadł jej do gustu :)

Gość Rokkittka
Hej dziewczyny,mam taką radę jeśli facet nie zadzwoni jeśli choć raz cie oszukał to wy same się nie oszukujcie że będzie lepiej. Nie mozna kategoryzować że to tylko meżczyźni są źli, że oszukują że zdradzają, kobiety są takie same. Najważniejsze zeby mieć szcunek do siebie samego,wtedy nie trafi ci sie jakiś dupek (czy jakaś 'dupka:)". A jeśli ktoś nie odpowiada na wasze telfony jeśli nagle urywa kontakt, to zastanówcie sie czy on był meżczyzna którego na prawdę szukacie? Oraz czy wy same np nie narzucacie sie lub nie macie za bardzo o czym rozmwiać i co robić?