Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teskniezatoba

Yasmin-Opak. bez przerwy- Pomocy!

Polecane posty

Gość teskniezatoba

Hej dziewczyny chcialam sie upewnic czy moge wziac nastepne opakowanie tabletek bez 7-dniowej przerwy ( mam b wazne spotkanie .. a podczas "okresu" - krwawienia z odstawienia i tak nie jestem zdolna do zycia ... :.) ... czy wobec tego wziac nastepne opakowanie cale czy tylko pierwszych 5 tabletek ( bo akurat w tych dniach mam to spotkanie .. ) .. czy mialyscie pomimo wziecia drugiego opakowania bez przerwy krwawienie? wiem ze na recepcie niby wszystko napisane..ale nie ma to jak pogadac z prawdziwymi Yasminkami :D pozdrawiam

Gość teskniezatoba
kurcze nikt tak nie robil ? :(

oczywiście ze mozesz wziąć kolejne opakowanie bez przerwy..Nic złego się nie stanie...Ja tak robiłam i żyję... Mój lekarz powiedział ze do 3 opakowan można wziąć nie robiac przewry na krwawienia... Pozdrawiam

Gość teskniezatoba
dziekuje kochana :) ale mialas krwawienia podczas brania drugiego opakowania czy nic z tych rzeczy... mi w tym miesiacu naklada sie tyle waznych spraw.. praca.. slub ( niestety nie moj ;( ) spotkanie z facetem po przebywaniu w delegacji.. eh..

nie, ja w trakcie drugiego opakowania nie miałam żadnych krwawień, plamien ani nic z tych rzeczy....W sumie Yasmin to są silne tabletki... Jedyne co zauważyłam to było takie\"czucie \" jajnika przed samym końcem tego drugiego opakowania... PS: wcale nie musisz wybierać do konca tego drugiego opakowania....Możesz wziąc tyle ile potrzebujesz np 15 tabletek...a następnie zrobic sobie normalną przerwę na krwawienie.....