Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rada na obfite miesiaczki

Polecane posty

Mam 16 lat.. i mam bardzo obfite okresy... hmm nie macie jakies rady zeby tak nie bylo... bo poprotu czuje ze przesiakam.. mam podpaske a do tego wate lub papier.. ehh

Gość ojojojoj...
ja mam 24 lata i ten sam probem. poboc po antykonceptach sie mniejszaja. mi sie zwiekszyly. mam dosc. wiem co to. ale na to Ci tylo lekarz pomoze

Gość używaj tamponów najlepiej
tych "super" i zmieniaj je co 3-4h.

Gość meheret
mi pt tabsach sie zmniejszyły... wcześniej tych tamponów "super plus" 1 na godzinę, teraz normal i co 3 dla mnie poprawa ogromna!!!!

pij sobie krwawnik, tylko nie przesadź - ja raz piłam cały dzień zaraz jak tylko zaczął mi się @ i doprowadziłam do tego że go przerwałam i krwawnik musiałam szybko odstawić. Najlepiej 2x dziennie po jednej torebce. A co do tabsów to zażywałam je rok i @ nie są już tak obfite jak je odstawiłam :-)

Eh... oj .. :( aa tak mnie to meczy... dzis dostalam okres.. i znow zaczely sie tzn : złe dni: nienawidze przez to okresu.. ehh..czuje sie napchana jak kaczka.. :/ kuzwa.. szkoda ze nie ma na to skutecznego sposobu.. ale dzis za rady.. aa co do tamponow.. to jakos nie jestem do nich zbyt przekonana.. ehh