Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość unpretty
no własnie z tą pewnością siebie kiepsko jest, niestety.Boje sie porazek

Gość to faktycznie masz przerabane
facet jak jest brzydki, to przynajmniej jak jest bogaty, to ma duze szanse na kobiety, ale w druga strone to raczej nie dziala :(

witaj magnolciu :-) \"Jest wiele kobiet, które szukają czegoś więcej u mężczyzny, kobiety te wiedzą co jest najważniejsze.\" no tak, tyle że takich kobiet jest ostatnio coraz mniej :-( przeważają tzw. \"laski\", które szukają u facetów tylko wysokiego wzrostu, ładnego wyglądu i grubego portfela/penisa (oba na p. ;-) :-D )

Gość youuu
🖐️

Tutaj powinien powrocic Tomasz z dobrymi wiesciami...Czekamy cierpliwie:)

Gość zbliza
sie kwiecien Tomek

Gość przecież on znoknął z kafe
albo znalazł dziewczynę albo się zabił albo wylądował w psychiatryku stawiam na bramkę nr 3 🖐️

Gość przez kafeee
a może to od spotkania się twarzą w twarz z wywlekaną tu kobiecą psychiką. Każdego kto liczy na jakiś związek by sponiewierało

Gość wolą też głupsze niż mądre
zalezne od nich niż zależne mniej zarabiające niż mniej mniej samodzielne niż bardziej wpatrzone w nich jak w Boga a nie w człowieka głuopsze niż mądrzejsze którym moga czymkolwiek zaimponować łatwowierne przy których będa się czuli PANAMI z JAJAMI choć nimi nie są :-P wolą kobiety które dadzą im poczucie wyższości ot co jak która za bardzo wygadana i mądra to ma problem i nie ma tu nic do rzeczy uroda więc BĄDŻMY SŁODKIMI IDIOTKAMI!!! a ja to walę nie będę kretynką żeby faceta kretyna złapać hehehhee

Gość pass
i kiedy przyszedl maj zrobilo sie goraco...;)

Gość lovve yoou
TOMEK❤️

Gość dobrze ze
jestes

Gość Ten który wie swoje.
Znam od dłuższego czasu ( ok 2,5 roku? - nieważne ) pewną Dziewczynę ktorą darze wielkim szacunkiem, zaufaniem, przyjaźnią - po prostu wszystkim. Niektórą większość ukrywam w sobie. Tą uczuciowią. Sam nie jestem niewiadomo jak przystojny, nie przeszkadza mi to, jakim jestem, lubie siebie, nie mam sobie nic do zarzucenia. Ona jest cudowna z charakteru, też sie siebie nie wstydzi. ... i zaczynam sobie zdawać sprawe, ze jej otyłość, której początek nie zależał od niej... nie przeszkadza mi! Już niedługo jej powiem co tak naprawde do niej czuje... Po prostu nie chce oszukiwać samego siebie co do trzymania tego w sobie...... Szacunek i uznanie... ale takie prawdziwe dla osób dla których wygląd się nie liczy!!!

Gość szacunek i uznanie
obyś zdążył z tym wyznaniem :) powodzenia