Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość musisz jeść dużo BUDDYNIU

Tomek nie mieszkam w chicago ale dzis wczesnie wstalam i musialam to odespac, a jutro znowu na 8 :O Magnolciu juz wyslalam maila ;)

Gość kleos
magnolia22 - jestes lesbijką? Tak piszesz do cicolinki, ze chyba tak >:]

kleos ale mnie rozbawiles Tak jestesmy lesbijkami przeszkadza Ci to ?? :P Magnolciu nbie bede miala nic przeciwko temu jak odpiszesz pozniej ;)

Gość kleos
zyczliwym mozna byc, ale dawac sobie 🌼 ? podobno kazda kobieta ma sklonnosci lesbijskie. Ale u jednej bardziej, u drugiej mniej.

Dziekuje bardzo magnolciu :) Juz go przeczytalam bo mam polaczony mail z komunikatorem wiec od razu mi sie wyswietla ze go dostalam ;) \\\\Zaraz zabiore sie do pisania, bo potem moge nie miec czasu ;)

Poszlo magnolciu :) Hmm Tomek skoro Ty nas nie rozumiesz i w kazdym naszym zdaniu dopatrujesz sie jakiegos klamstwa, to my sie rozumiemy :)

Tomek a jak sie tak stanie, ze nikogo nie bedziesz mial, to co zrobisz ??\\Zabijesz sie ??

Gość magnolia jemu nie wytlumaczysz
on jest chory. wierzy w boga, wierzy we wrozby. beznadziejny przypadek.

Gość anonimowo987
"Może zostanę jednym z najstarszych (sprawnym fizycznie, nie księdzem) prawiczkiem na świecie." tez sobie zadaje nieraz to pytanie :( I wkurza mnie to, ze teraz 13 latki uprawiaja seks, a ja nie moge. p.s. jestes troche starszy ode mnie. Niecaly rok.

Gość TOMku ...
a byłes dzisiaj w kosciele :D? ...

Nie wypowiem sie bo z kazdym przeczytanym zdaniem coraz bardziej mi opadaja rece :O

Gość anonimowo987
Wrozki są, dopoki będą naiwniacy :D

Gość anonimowo987
Wrozki są i będą, dopoki będą naiwniacy :D

oj widze ze bede musiala nadrobic ze 20 stron :P ja uwazam ze czasem sa wrozki ktore maja jakis dar ale to rzadkosc , wiekszoc to sprytne kobitki ciagnace kase na naiwnych :P ale moze ta wrozba sprawi ze uwierzy w siebie i znajdzie dziewczyne, powodzenia :)🌼

Gość taka tam prawda
przypadek albo, to że on podświadomie szuka, vo ma top zakodowane w głowie-zobaczysz, że w okresie o którym mówi, zacznie się rozglądać

Gość naiiwnaa
Wyglad ma ogromne znaczenie ,mowcie co chcecie....ale kiedys ktos mardy powiedział;ze na temat gustow sie nie dyskutuje...bo to prawda .Tobie twoj facet (kobieta)moze podobac sie do utraty tchu ,inni stwierdza ze to paszczura.Spotykałam sie z wieloma facetamiRozne typy ,rozny pozoim rozwoju umyslowego ale uwierzcie mi kobietki,ze najbardziej krecacy jest facet ,ktory ma cos w głowie tzn mozg.Spotykam sie z facetem,ktory podoba sie kobietom ale nie zwala z nog (mnie zwali ma boooskie oczy)ale jest super inteligentny.Wiec oprocz lozka laczy nas cos jeszcze rozmowa.Jakie to jest mile.Ale ile czasu musialo uplynac zanim sie o tym przekonałam.....Wiem tez ,ze lubie gdy jest ladnie ubrany,pachnie,jest ogolony i milo z nim wyjsc .Wiec ja tez chce byc dla niego i nnych atrakcyjna.Chce sie czuc seksy ,piekna i chce zeby od czasu do czasu inny facet na mnie poaptrzy z blyskiem w oku i sadze ze to normalne ...

Gość naiiwnaa
nie wierzcie wrozkom,nie ma juz takich ktore maja DAR

Gość pass
Zegnam sie z Wami.Udanego zycia!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość youuu
🖐️

Gość youuu
puk puk

Gość youuu
❤️

Gość youuu
😘

Gość youuu
wielka szkoda myslalem,ze sie jeszcze zalapie bo mam ten problem co ty...........JA........facet faceta lepiej by zrozumial

Gość youuu
jestem brzydki i nie moge miec dziewczyny.Zakochalem sie w jednej ale ona wysmiala mnie w nos.Jestem zrozpaczony.My brzydale mamy pecha w zyciu...

Gość youuu
uwierz mi to za dlugo juz trwalo.Nie moglem nic robic,na niczym sie skupic.Siostra namowila mnie bym jej powiedzial bo sie zamecze i co z tego mam?Chociaz z drugiej strony przynajmniej wiem na czym stoje...Moje zycie nie ma sensu,nienawidze zyc,bo po co?