Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca14

sponsoring??

Polecane posty

Gość goraca14

mam 14 lat i szukam sponsora.... moje koleżanki mówią ze to fajna sprawa, mają super ciuchy sporo kasy... To wszystko w zamian za sex... no właśnie jak wygląda sex?? i gdzie najłatwiej znaleźć sonsora bo koleżanka znalazła w centraum handlowym ale ja nie mam tyle smiałości....

Gość kicia 123
IDIOTKO!!!! Weź się lepiej za naukę

Gość goraca14
zazdrościsz, bo pewnie ciebie i tak by nikt nie chciał!!!

Gość niedlugo 34letnia
nie martw się - ja tez nie wiem ja wyglada sex i tez nigdy nie mialam sponsora jednak poczekaj do 18ki nie ma się co spieszyc, bo antykoncepcja kosztuje pozdrawiam 🖐️

Gość kicia 123
Ja mam wspaniałego męża dziecko i pracę. Doszłam do wszystkiego sama, a jak miałam 14 lat to się uczyłam i nie myślałam jeszcze o sexie

Gość uuuuuu
kolezanko...jesli Ty sobie jaj nie robisz to chyba masz cos z glowa... nie czas na sex a na kase za sex tymbardziej... na to normalnej kobiecie ( to czym sie staniesz za pare lat) nigdy czas nie przychodzi. pomysl jeszcze kim jest Twoja kolezanka ktora to robi... dziwka nikim wiecej... za kase pfffff

Gość niedlugo 34letnia
sorry, wróóóć...juz wiem co to ten sex, coś kiedys takiego bylo..... chcialam napisac, ze juz nie wiem, znaczy juz nie pamiętam jak to wygląda, sorry za przeinaczenie ten sex *seks)to nic takiego, poza tym nic nadzwyczajnego jak sie nie trafi na odpowiedniego faceta

Gość uuuuuu
z sympatii radze zebys wybila to sobie z glowy jak najszybciej... pomysl co jest dla Ciebie naprawde wazne... bo chyba nie pieniedze ktore w ten sposob zdobyte zrujnuja Ci cala psychike i przyszlosc

Gość niedlugo 34letnia
mi sie osobiscie nie podobalo, ale niektore dziewczyny to lubią za krótko jak na przyjemnosc, czlowiek wyglada smiesznie gdy to robi, a koszty są czasami absurdalne :o NIE POLECAM!

Gość goraca14
no julka mówiła ze średnio przyjemne ale korzysci ogromne.... rodzice nie mają pieniędzy i chodze w ciuchach po starszym rodzeństwie, nie mam na kino ani zadna inna formę wypadów z przyjaciółmi... to mogłoby mi ułatwić zycie

Gość niedlugo 34letnia
powiem Ci nawet, ze jak się to robi za aksę to musi byc bardzo trudne - mozna porównać do pracy, ktorej sie nie lubi no i czlowiek się boi tej ciazy

Gość uuuuuu
watpie ze by ulatwilo... seks jest dobry kiedy jest sie do tego dojrzalym i kieruje sie uczuciami a nie chcecia nowych ciuchow... to nie bedzie dla Ciebie przyjemne, gdy bedziesz sie kochac z facetem 30 lat starszym i w dodatku nie bedziesz do niego nic czula... poczekaj z seksem ... pieniadze to nie wszystko. przeciez mona w inny sposob zarabiac a nie kurwic sie...

Gość niedlugo 34letnia
tak myślę, chociaz jak się ma farta i trafi goscia co zaplaci ci osobisty abonament miesieczny to moze i bedzie fajne dopoki go policja nie namierzy, ze z nieletnia sypia

Gość niedlugo 34letnia
jesli to nie prowokacja to prosze Cię, zebys nie pakowala sie w takie cos, nie wierz julce

dziecko... przemysl powaznie czy powinnas dalej przyjaznic sie z tymi dziewczynami... nie powinnas teraz myslec o seksie! teraz najwazniejsza jest dla Ciebie szkola! wyksztalcenie pomoze Ci zyc lepiej niz Twoi rodzice. a seksem z przypadkowymi staruchami z centrum handlowego niczego sobie nie ulatwisz... jedynie zryjesz sobie psychike... a poza tym nalezy pomyslec o niebezpieczenstwach- choroby, ciaza... antykoncepcja zawodzi... skoncz szkole, za kilka lat oddaj dziewidztwo ukochanemu... nie mozesz myslec, ze cialem poprawisz sobie warunki zycia!!!

Gość goraca14
mówicie nie przyjaźnij sie z julką, a to moja jedyna koleżanka... dziewczyny w szkole mówia ze jestem obdartus... kasa mogłaby wszystko zmienić... szukałam pracy ale nawet na ulotkach mnie nie zatrudnią :( z reszta julka mówi ze ulotki sa dla idiotów co sie lubią męczyć a tu wszystko przychodzi łatwo i szybko...

szybko i latwo???? jeeeeezuuuuu szybko i latwo to w ten sposob zajdziesz w ciaze i dopiero bedziesz obdartusem... jaa pierdole skad sie biora takie puste dzieciaki...

Gość goraca14
z warszawy

Gość uuuuuu
łatwo i szybko nie znaczy dobrze... powinnas wiedziec juz o tym ze na pewne sprawy trzeba samemu zapracowac... kasa jest fajna ale nie z tego zajecia. cale zycie przed Toba dojdziesz do wszystkiego jesli tylko bedziesz sie starala w szkole potem na studiach poetm praca... to Ci da szczescie znajdziesz odpowied\nie kolezanki a potem fajnego chlopaka. docen swoje mozliwosci i szanuj siebie!!!

Gość goraca14
a co próbowałaś ze wiesz?? ja chce opini tycjh które miały... julka nie załuje swojej decyzji a czy jest ktoś kto miał sponsora i załuje?? wtedy może jeszcze to przemysle... ale tu same cnotki poiszą jakbym z zakonnicami rozmawiała

Gość Majkaaaa
Kurwa,co sie dzieje z dzisiejszymi nastolatkami??????Ja mam 24 lata i w wieku 14 lat nie przyszlo mi do glowy zeby nawet isc z facetem do lozka!!!

Gość uuuuuu
Nie probowalam bo wiem co dla mnie wazne io szanuje siebie nie traktuje wlasnego ciala jak kurwy dla bogatych nieudacznikow... probujemy Ci tu wyjasnic ze myslisz naiwnie!!!

Gość uuuuuu
ta twoja julka ladnie Ci w glowie poprzewracala dziewczyno... jezeli nie zdajesz sobie sprawy z tego co Ty sracisz w momencie podjecia takiej decyzji to jestes naprawde glupia... to nie jest tylko peknieta blona...

Gość uuuuuu
Ty dziewczynko powinnas byc cnotka... wiekszosc z nas ma juz ulozone zycie przynajmniej swoj system wartosci... kazdy szalal lub nadal szaleje ale nie dla pieniedzy... nie wiesz ze to sie nazywa prostytucja. napewno nie jestes w takiej sytuacji zeby to bylo Twoje ostatnie wyjscie...

Gość goraca14
nie znasz mojej sytuacji. A aptrząć na innych widze ze wyjście nie jest złe... zastanawiam sie tylko czy moze mi ktś powiedzieć jak wychaczyć takiego faceta?? nie mam tyle pewności siebie zeby samej podejść i zagadać... moze łatwiej byłoby na necie poszukać?? i wcale nie musi być stary ten julki ma 26 lat

Gość goraca14
poza tym od razu kur5wienie się... facet julki mói ze forse daje jej żeby dla niego ładnie wyglądała i mogła mieć co chce... a nóż sie zakocha i z nią zostanie... prostytucja to jest jak się stoi na ulicy

Gość ceste pour toi
goraca14 odezwij sie do mnie na gg 1557100

Gość to ja powiem
nie wchodz w to gowno!!!! mam 19 lat. przez ostatnie trzy mialam tzw sponsorow na poczatku bylo fajnie- latwa kaska, ciuchy... spoko i wszystko pieknie. ze mna bylo troche inaczej bo zaczynalam gdy nie bylam juz dziewica. ale wiesz... w koncu nie potrafilam spojrzec w lustro i nie napluc na siebie... czulam sie brudna zrozumialm ze jestem zwykla kurwa... a moi sponsorzy coraz czesciej mnie chcieli... ciagle wydzwaniali nie moglam sobie normalnie ulozyc zycia czesto opuszczalam szkole bo oni mieli kaprys przeleciec mnie w srodku dnia a ja w to wpadlam i nie moglam sie wydostac udalo mi sie dopiero po tym jak oblalam mature i wyjechalam do innego miasta uwierz mi to pieklo nie wchodz w to

Gość uuuuuu
nie kolezanko to tez jest prostytucja bo nie robisz tego z milosci ani dla wlasnej przyjemnosci bo na to jestes za mloda... ale dla pieniedzy co innego jak sie zakochasz i jak bedziesz miala faceta ktory bedzie Ci robil prezenty dla Twojej przyjemnosci a ni dla swojej

Gość respectful
Posluchaj starszej kolezanki ktora miala kiedys taka sytuacje NIE WARTO!! Jestes mloda pomysl co bedzie pozniej, co z tego ze bedziesz miala teraz kase jak kiedys nie bedziesz mogla spojzec w lustro bo bedziesz miala obrzydzenie do siebie i swojego ciala. Masz 14 lat i myslisz ze to jest fajne ze bedziesz miala kase a kasa to nie wszystko pomysl co powiesz swojemu chlopakowi kiedy sie okaze ze nie jestes dziewica , co wtedy zrobisz. A co do Twojej kolezanki to mysle ze jak by byla prawdziwa kolezanka to by Cie nie namawiala do takich zeczy.Przemysl to bo ja Ci mowie ze nie warto bedziesz zalowac.