Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dona23

duza róznica wieku

Polecane posty

Gość dona23

mam pytanie do wszystkich którzy mieli taka sytuacje jak ja.Jestem mężatką mam 15 miesięczne dziecko ale moje małżęństwo to porażka boje sie odejsc od męża.w międzyczasie poznałam mężczyzne ale jest duża różnica wiekowa między nami(15 lat)on w tej chwili jest za granica i ja miałam do niego dojechac jek sie zdecyduje ale ciągle sie waham i boje.prosze powiedzcie czy związek ze starszym facetem am jakąs przyszłosc

Gość dona23
dziecko zostawie mezowi i uciekne maly jest za bardzo podobny do meza niechce by mi przypominal meza ciagle:(

Moja koleżanka - 22 lata, ma faceta 50 latka. Dla mnie to szaleństwo, ale jej podoba się taki związek i wogóle pociągają ją starsi mężczyźni:) Wiec, zalezy to od indywidualnych predyspozycji i tego czeko oczekujesz od partnera.:) Pozdrawiam

Gość onk3
głupia cipa jesteś

Gość Alexxxa
To z dzieckiem to chyba podszyw? Bo jeżeli nie to straszny z ciebie człowiek! Porzucić wlasne dziecko, bo przypomina swojego ojca!

Gość onk3
powiedz szczerze że innego kutasa ci chce aby cie tamten kopnął w dupe i zostawił na lodzie tak jak ty zostawiasz dziecko

Gość cdvfvfvv
dfgdfgdghf

bylam przez chwile zwiazana z czlowiekiem o 12 lat starszym porazka na calej linii ja chcialam byc z mezczyzna a nie z tatusiem.....a on wlasnie tak sie zachowywal.... ale to tylko jeden przypadek:) takie zwiazki moga sie pewnie udac;)

Gość prowokacja jaka matka
zostawia male dziecko!!

Gość dona23
to nie byl podszyw poprostu z tamtym bede miala lepiej i zagranica chce zapomniec o przeszlosci i ulozyc sobie nowe zycie bez tego dziecka obecny maz jest dobry ojcem to sobie poradzi sam

wiesz co egoistka jestes!!szkoda tego malenstwa rozumiem ze chcesz sobe zycie ulozyc ale pomysl o dziecku!za 15 lat sie obudzisz i powiesz ze popelnilas blad poza tym bedzisz chciala sie z doroslym dzieckiem spotkac!!bo ci sie odwidzi

Gość chamsa
Mam 50lat+vat i jezeli juz teraz jestes zdecydowana zostawic dziecko to zostaw- wasze małżeństwo nie ma szans. Idż za swoim przezna czeniem.

ala ambitna rada! poprostu uciekaj spoko

Gość dona23
kurcze co sie dzieje ja nieodpisuje na zaden temat a tu ktos robi ze mnie wyrodna matke ja dziecka nigdy w zyciu niezostawie bo to mój skarb a jak sie dowiem kto wypisuje za mnie te głupoty ojoj cięzko będzie

acha czyli podszyw

Gość julkao
odejdź od dziecka a potem niech ci ten kochas da kopa w dupsko i szlajaj si e po ulicach bo chyba nie będziesz miała czelnosci za lat 20 wrócić i prosić dziecko o pomoc skończ ja wredna suka

Gość Alexxxa
Zostaw "to dziecko". Może twój obecny mąż znajdzie sobie żone, która będzie matką z prawdziwego zdarzenia. A ty leć do tego chłopa. Może tez cię kiedys zostawi, bo mu kogoś przypominasz. Na nic lepszego nie zasługujesz

Gość dona23
ludzie pomyslcie troche która matka zostaiłaby dziecko dla swojego szczęścia NAPEWNO NIE JA pierwsze co jak sie zwiąże z jakims facetm to szczescie mego dziecka i musi pokochac je tak samo a nawet mocniej niz mnie

Gość dona23
czytajcie uwaznie a nie nie oczerniacie

Gość eLo Elo pOmArAnCze DD
az zal czytac ile masz lat 13 ;/

czasem ktos sie podszywa

Gość eLo Elo pOmArAnCze DD
nie no brak mi slow na to co tu przecztalam ehh :(((

Gość dona23
ja jestem na tej stronie pierwszy raz i niewiem moze trzeba cos zabezpieczyc hasłem zeby nikt nie mógł pisac za mnie myslałam ze znajde tu pomoc a nie wyzwiska WIELKIE DZIEKI

Gość TOJAAA
pamiętaj NIC W ŻYCIU NIE TRWA WIECZNIE ,kiedyś napewno będziesz żałowała ,tego czy odejdziesz ,albo tego,że zostaniesz.Ja miałam faceta 15 lat młodszego ,mam dziecko z nim, i zawsze wiedziałam,że kiedyś sie to skończy.Ale nigdy nie żałowałam,że mam dziecko.ZAwsze wolałam dziecko jak jego.

Gość dona23
i jeszcze jedno dziecko bedzie zawsze ze mną

Gość dona23
a co bedzie jak tamty starszy nie pokocha mojego dziecka? wtedy chyba bede musiala p[aczka do polski do tatusia przeslac:(

Gość dona23
wlasnie dzwonil do mnie mowil zebym sie zdecydowala i wtym tygodniu jeszcze sie spakowala i pryzjechala do niego chyba go maly swedzi za bardzo:)