Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_aneczka_

kto postąpił bardziej niemoralnie?

Polecane posty

Gość cxz
co za czasy zamiast kierować sie przyzwoitoscia kierujmy sie w stosunkach miedzyludzkich kodeksem karnym i kodeksem cywilnym ladowanie partnera po rogach i nielojalnosc nie sa przestepstwem naruszenie tajemnicy korespondencji jest z tego wynika ze w takich przypadkach wina jest po stronie zdradzanego dla mnie to szczyt paranoi

Gość dziewczyna........
halo witam... sadze ze oboje zawiniliscie ..... aneczko ja kiedys rowniez bylam w takiej sytuacji ze rozmawialam z moim bylym ( byly odzywal sie pod byle pretekstem ).. z ta tylko roznica ze moj chlopak wiedzial o tym... mowilam mu o tym poniewaz nie chcialam zeby miedzy nami byly jakies niedomowienia i niewyjasnione sytucje gdyz to one psuja zwiazek... pamietam ze duzo rozmawialismy o calej tej sytuacji o naszych wzajemnych uczuciach ................... jezeli chodzi o sprawdzanie poczty to szczerze mowiac nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ... sadze ze jak sie ufa to na calego.... u mnie w zwiazku nie ma czegos takiego jak sprawdzanie gg poczty itp poniewaz oboje wychodzimy z zalozenia ze albo sobie ufamy albo nie ... zycze Wam zebyscie sie dogadali sadze ze jest to mozliwe trzymajcie sie cieplo pozdrawiam

Gość Nie badz glupia
I zostaw psychopate :o

Aneczko, mam BARDZO podobna sytuacja. Jesli chcesz, napisz do mnie maila. Podam Ci linka do swojego blogu. Moze tam znajdziesz dla siebie jakas rade... Nie chce podawac linka na forum, bo dla ludzi z tego akurat forum tytul mojego bloga bedzie zbyt duzo mowiacy.

Gość laaaaaaaaaaaalaaaaaaa
a mój chłopak jest bardzo zazdrosny o byłego - co robić?