Cosheria 0 Napisano Styczeń 31, 2007 wspierajmy się wzajemnie,ja też chcę zrzuć zbędne kilogramy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Jeśli Ktoś ma jakiś pomysł. Może dieta cud.Jak Wy to robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudow nie ma Napisano Styczeń 31, 2007 :D:D:D:D PRZYNAJMNIEJ W ODCHUDZANIU :O:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 .Na początek może ograniczyć porcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 silna wola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 pzreczytałam mase literatur \"fachowej\",kilka razy probowałam ;ale rezultaty były marne. Teraz jest ostatni dzwonek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Cosheria kiedy zaczynamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Jest tu jeszcze KTOŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanemex 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Meg chodź do nas pomożemy Ci spox!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 ja juz tez probuje od dawna i z marnym skutkiem:/a mamjuz tyego dosc tez chce wskoczyc w jakies fajne obcisle ciuszki i czuc sie w nich dobrze zeby mi nigdzie zadne sadlo nie wisialo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I will be perfect. Napisano Styczeń 31, 2007 Ja tez musze schudnac.. 10kilo. nie wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 i na tym klub wsparcai chyba sie skonczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Przepraszam chwile mnie nie było. musiałam dać synkowi obiad.Gołąbki ,ijak tu schudnąć.Zaraz wruci mąż icórka i znowu gary .Na razie ograniczyłam się do samej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Jesteście jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Jeśli jeszcze chcecie pogadać dajcie znać o której Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Może ktoś wie dlaczego ciągle musze wpisywać hasło.W sprawach internetu też jestem nowiciuszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darijka Napisano Styczeń 31, 2007 czesc wam ja też musz e schudnąc mam dosc tego sadełka w boczkach:( macie jakies pomysły na diety kurcze ale bym chciała wskoczyc w obcisłe ciuszkifajna kiecke a tu nici:( pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 darijka mam tak samo teraz waze 80 kg i mam 168 cm jeszcze nie dawno wazylam 68 boze jak ja moglkam do tego dopuscic:(( daje sobie czas do konca lutego musze wazyc MAX 65 kg damy rade:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruwajka Napisano Styczeń 31, 2007 A ja od wczoraj zaczelam diete kopenhaska... moze sie przylaczycie. Tak samemu to troche nudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Cześć im nas więcej tym przyjemniej. teoretycznie wiem co robić . Aie gorzej z praktyką.Co z tym hasłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 juz kiedys stosowalam ta dietke ale sukanie tych produktow przugotowywanie jest na parwde meczace bardziej niz sama dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 musisz wpisywac haslo bo to jest twoj astrzezony nick i tylko ty masz do niego haslozeby nikt sie nie podszywal pod ciebie:)) wiec jaki masz plan na odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruwajka Napisano Styczeń 31, 2007 Pomaranczka, ale przeciez w tej diecie sa jogurty, pomidory, salata, jajka i miesko, a przygotowywanie zajmuje chwile.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Bardzo rygorystyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka z mandarynka Napisano Styczeń 31, 2007 tzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taissa Napisano Styczeń 31, 2007 Mam podobny problem, co Pomarańczka. 170 cm i 78 kg :(... i wiele diet za sobą... zwykle skutecznych, ale niestety - efekt jo-jo mnie w końcu dopada - brak dyscypliny :( Najtwalsze efekty miałam po "Herbalife", niestety toi dośc kosztowna dieta. Staram sie ćwiczyc na siłowni 3 razy w tygodniu, nie jem pieczywa i słodyczy a i tak tyję :( Powinnam ważyc 70 kg (przy mojej budowie i w moim wieku najlepiej wtedy wygladam), a niestety - przychodzi zima, a moja waga w górę... cholera wie, dlaczego? Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Sory to bylo do diety kopenchaskiej.dwnerwia mnie to ciągłe wpisywanie hasła ipowroty do strony.pisze powoli i czasami nie mogenadążyć. Niemam planu. Może tak mniej Żreć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 U mnie to samo 168/74kg.Było by bosko tak zejść do 65. jesze pamiętam jak wtedy wyglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Styczeń 31, 2007 co tam jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach