Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość niuch niuch

Meskie -Mateusz -Tomasz -Marcin -Alan Zanskie -Amelia -Klaudia ( fefefefefe) -Julia -Andzelika

💤 💤 💤 💤 p.s mój facet ma na imię Mateusz i wcale to nie jest brzydkie imię :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość niuch niuch
to ze Twoj facet tak ma na imie to nie jest brzydkie??? No nie rozmieszaj mie- jeszce nigdy nie spotkałam ladnego mateusza wszyscy jacys opoznieni

Gość SŁODYEKA WÓDKA
DAMIAN DANIEL DAWID MNIE OSOBIŚCIE Z DEBILEM TE WSZYSTKIE IMIONA KOJARZĄ SIĘ

Gość niuch niuch
to ze powiedzialam, ze jest cos brzydkie to od razu obraza?

Gość laalaa
a co wam się nie podoba w Mateuszu?

Gość hlop
Dawid Natalia

Gość kjsaodifas
zgadzam sie wszystkie Mateuszejakies takie opoznione

Gość jest tego od groma
Amelia, Wiktoria, Julia, Justyna, Ewelina, Dżesika, Andżelika Józef, Krystian, Zenon, Tobiasz,

Gość no a moj
mąż ma na imię Damian, muszę się go zapytać czy miał do czynienia z debilami............. A jak ma na imię autorka topiku, bo facet tego nie wymyślił na pewno!!!

Gość ble bla ble
obrzydliwe męskie to: Oskar Kacper Maksymilian damskie: Julia Wiktoria Klaudia Oliwia Zresztą tak nasrane jest tych dzieciaków o tych imieniach, ze żygać się chce!!!

Gość tiura tipo
Kto jest za mateuszkiem??? Mateusz..... No coz imie mowi samo za siebie

Mateusz - piekne imię ! Znam jednego ....wykształcony,inteligentny i urodziwy .... nie trawię uogólnien\" bo wszystkie ......sa opoznion\" np ...! :O a ze imie Julia bedzie sie przwijało w co 2 poscie spodziewalam sie !:)

no dobra a te imiona nie podobają się wam dlatego że kojarzą wam się z jakimiś osobami co tak sie nazywają czy poprostu nieładnie wam brzmią? ja uwielbiam imiona Dawid, Julka. Córkę nazwałam Emilka. Też ładnie. WG MNIE

Jak mozna mowic, ze niektoreimiona sa fe?? Ilu ludzi i gustów tyle imion:) Troche dziwny ten post

Gość jestem Pięękna
Stawiam na Klaudkę i Julie:) Mateusz -ochyda

mnie śmieszą, dziwią i obrzydzają tylko imiona w stylu: Nikol, Dżesika (totalne dno), Brajan i temu podobne, przywleczone niewiadomo skąd, przez kogo i kiedy. Szczególny popis debilnych imion dał nam Misio Wiśniewski-może te imiona są ładne np. we Francji, ale w Polsce brzmią po prostu komicznie :D

No Wiśniewski troche przegiał Ale jak juz mowimi o imionach, które nam sie NIE PODOBAJĄ to ja do takich zaliczam Kaludię i Alana

Gość halinoz
Ale macie glupawy temat dyskusji.Nie ma imion brzydkich, skoro dzieciom wybieraja te imiona kochajacy rodzice

Ja jestem zwolenniczką imion, które są mało spotykane... Kiedyś usłyszałam, że zranię tym swoje dziecko ale cóż...mnie osobiście się podoba, innym nie musi :-) A te niby obrzydliwe imiona to Aron i Sara

Gość Blekota
A co myślicie o imieniu Aborcja?

Gość hiho
A mi sie Marcin bardzo podoba miałam tak dać synkowi ale urosziłą mi sie córeczka i dałam Martyna...tak wogóle to imiona na M maja magiczna moc tak sie mówi....

Imiona bywają różne. Ale wiele osób, patrzy na imiona przez pryzmat ludzi które je noszą. I tak bywa że jednym to imię kojarzy się pozytywnie a innym negatywnie. Przyzwyczailismy sie ze nasi dziadkowie nazywaja sie stas, jas. heniek, bogdan i takie tam. A teraz wyobrazcie sobie np 80 letniego marcina, jacka, rafała. Dziwne co?

Gość hiho
Zresztą to kwestaia gustu. Dla mnie imiona Marcin Maciej Tomasz są staropolskie i mi bardzo odpowiadają, nie lubie tych widziwianych np Teodozja Tobiasz

Gość nioch nioch hehe
nie podoba mi się imię: karol!! a z damskich: katarzyna... masakra, tyle jest dziewczyn o tym imieniu ze to jest załosne:)

Gość Na M
Martyna kojarzy mi sie z Wojciechowska i zdecydowanie nie!!!!!1 STOP debilizmom!