Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Mateusz to piękne imię,a facet, który gra w piłkę, nie musi być głupim mięśniakiem:) wręcz przeciwnie - faceci, którzy z pasją uprawiają sporty grupowe są bardziej interesujący, mają świetną kondyncję i dotleniony mózg, nie to co piwosze przed telewizorem:) żeby nie było - mój facet nie lubi grać w piłkę:) nad czym ja ubolewam:P:P:P bo jak nauczy naszego syna jak go keidyś będziemy mieć:P:( a co do imion - nie podoba mi się Weronika, Ramona(to jest najgorsze) i Justyna. z męskich - Henryk, Igor, Daniel:)

Gość luizjanna
Mateusz to ładne imię, ale niestety oklepane jak żadne. Sama znam wielu Mateuszów, a o ilu słyszałam, to nawet nie jestem w stanie zliczyć. Nie lubię popularnych imion, co wcale nie oznacza, że nazwę córeczkę Etienette (?), a synka Brajan.

Gość Endora
Zimowit, Dariusz, Edward, Mirosław, Bronisław, Grzegorz, Mariusz, Grażyna, Barbara, Elżbieta, Edyta, Angelika, Elwira, Beata, Renata...

Luizjana ---> fakt może oklepane ale chyba od kilku lat dopiero mój facet ma lat 25 i w jego wieku znam jeszcze tylko 1 chłopaka o takim imieniu natomiast znam wielu MAteuszów , ktorzy mają po 12 lat i mniej ;)

kiedyś jak byliśmy z nasz ą córką w zoo pewna mama zwracała sie do swojej córki... Konsuelo... Współczuję tej małej :(

Gość vampirka
Endora :-( sprawiasz mi przykrość.Ja mam na imię Elżbieta a mój syn to Ziemowit.

Moj synek ma na imie Igorek i nie obchodzi mnie to czy to sie komus podoba czy nie, wazne ze mi sie podoba:)

Gość mama maksa
a moj synek ma imie Maksymilian i jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie(dla mnie oczywiscie:))

Gość frajerpompka
sebastian patryk o rany

Gość cześka.
jak można powiedziec , ze jakies imie jest brzydkie ? dla jednego jest , dla inneg nie jest , jakby było tak , że np. grzegorz jest brzydkie , to by nie było ludzi o tym imieniu , nie ? Bo nikt by tego imienia nie nadawal.

A ja spotkałam w zoo Izraela :( A u mojego syna w przedszkolu jest Kasandra :(

Gość blebleble111
Maja jest okropne Majka Majusia blebleble pszczolka maja, Róża, Malwina, a męskie Kamil, Heniek, Józek, Mietek

Gość blebleble111
i jeszcze sylwia mi sie nie podoba basia i teresa

Gość Kasia i Madzia
Kilka osób wymieniło na tym topiku imiona Katarzyna i Magdalena. One pewnie kilka lat temu były szalenie popularne i efekty widać do dzisiaj, ale nie ulega wątpliwości, że to wciąż 2 najpiękniejsze imiona w Polsce i teraz nie są już aż tak popularne, a przynajmniej co druga dziewczynka się tak nie nazywa.

Gość monik21
muj maz uparl sie zeby nazwac synka adolf nie wiem jak mam mu to wyperwyswadowac. bo mi sie to imie nie podoba i nie wiem czy zartuje czy muwi powaznie. wolalabym michael albo nasturcjan.

Gość monik21
upupup :(

Gość fadarada
Ja mam na imię Magdalena i z mojego rocznika nie ma wcale tak dużo osób o tym imieniu, taki wniosek wysuwam po tym ile takich osób chodziło ze mną do szkoły A najbrzydsze imię meskie to moim zdaniem Andrzej, potem Kacper, Patryk, Sławomir, Jarosław, Dariusz Natomiast Żeńskie to Joanna (złe wspomnieniaz osobą o takim imieniu), Klaudia, Justyna, Agnieszka

hi hi hi meskie Łukasz, Mateusz, Dominik, Paweł, Barabasz, Swietopelek i wszystkie te stare w stylu Antoni czy Jozef. zenskie Wiktoria (oklepane), Julia, Zosia, Antosia, Gosia, Sylwia itp, itd. A tak na prawde nie wazne jak czlowiek ma na imie, a wazne jest to co nosi w sercu. POZDRO...

Gość wiezien apokalipsy
MATEUSZ jest najlepszym imieniem wiem bo sam je noszę :classic_cool:

Gość BEZNADZIEJNYCH IMION JEST DUŻO
NA CZELE LISTY JEST NIKOLA

Gość z imienia mozna sie doczytac
z jakiego srodowiska ktos pochodzi, jakich ma rodzicow. Np po tym kiedy przed wojna byla popularna superszmira Mniszkowny Tredowata stalo sie modne imie Waldemar. Mozna bylo odgadnąc, ze rodzice dziecka nie maja dobrzego gustu lietrackiego i nie sa wysokich lotów. To mniej wiecej taki odpowiednik Isaury, Zauwazcie,ze wiekszosc Nicoli i Brajanow to dzieci fryzjerek, sprzedawczyn itd - ide o zaklad ,ze nie znacie nikogo po dobrej uczelni, kto by nazwal tak dziecko.Pretensjonalne imiona to najlatwiejszy sposób na dowartosciowanie sie. Iles lat temu bylo takie samo szalenstwo z Sebastianami, Damianami, Dawidami Patrycjami.Imoina niezle same w sobie, ale nadane w okreslonym okresie od razu pokazuja kim byli rodzice. Wyjatek stanowia imiona po dziadku, babci lub tez na czesc jakigos wielkiego czlowieka- wtedy wlasciwie wszystko jest dozwolone, bo ma jakies sensowne uzasadnienie. W odpowiednich okresach pojawialo sie wiecej Wlodzimierzy ( na czesc Lenina i Jozefów ( Stalin) . nawet zenskie imie Ninel ( lenin wspak). Zaraz po stanie wojennym unikano imienia Wojciech ( bo Jaruzelski). To nie przypadek,ze przyjaznie sie z dziewczynami , ktore maja dzieci o imionach takich, jak mnie sie podobają - pochodza z podobnego srodowiska, co ja. No a imion brzydkich samych w sobie nie ma, są najwyzej obrzydzone przez ludzi.

Gość sghik
Patryk , Damian, Dawid, Blażej, Grzegorz, Emil, Kornel, Eligiusz , Brajan, Alan, Bartosz, Radek, Przemek feeeeeeeee Wiktoria, Andzelika, Marika, Martyna, Emilia, Ania, Oliwia, Prakseda, Jadzia, Beata, Paulina, Basia niektorych brzmienie drazni ucho, niektore sa typowo wsiorskie i kiczowate, niektore jak np Eligiusz Radzio ksztaltuja ciamajdowaty charakter, nie sa silne ani męskie...

Gość jesterdej
LUDZIE ZROZUMCIE JEDNO !!!!!!!! kto jest winny temu, że rodzice dali mu takie imię a nie inne ?? :O :O :O ja mam koleżankę Kunegundę i wszyscy od zawsze ją wyśmiewali i szydzili Paulka podejrzewam, ze Ty robiłabyś to samo :O dziewczyna wstydziła sie wychodzić gdziekolwiek bo jak się tylko przedstawiła to od razu kpiny pod jej adresem i czy ona byla w jakikowliek sposób winna że takie imię dostała od rodziców ?? :O :O gdy skonczyła 18 lat zmieniła je na Kinga bo wczesniej zeby to zrobic potrzebowala zgody rodziców, ktorzy oczywiscie byli przeciwni ale to co przezyła to jej a Ty Paulka nie bądź taka do przodu bo ktos za parenaście lat może szydzić i śmiać się z Twojej Nikolki czy jak tam jej bedzie a Ty bedziesz patrzec z lamiacym się sercem na swoją córke , ktora wstydzi sie wyjsc z domu i ciekawe czy taka mądra bedziesz wtedy

Gość asiulinka
Mi sie bardzo nie podoba imie adam, brzmi mi troche gejowo. Co nie oznacza ze wszyscy faceci noszaty to imie tacy sa. Poprostu mi tak brzmi samo z siebie. A dla dziewczynki bardzo podoba mi sie imie liliana a zwlaszcza skrot lili. poprostu cudnie!!

z imienia mozna sie doczytac ---> Zauważyłam coś zupełnie odwrotnego: fryzjerki, sprzedawczynie, sprzątaczki dają proste, polskie imiona w stylu: Anna, Małgorzata, Antoni, Jan, a moje koleżanki te studiujące, te po studiach, wysoko sytuowane wymyślają dla swoich dzieci imiona, które mają problem z zakorzenieniem się w naszej kulturze: Aron, Alan, Denis, Mia, Lea. Mało osób jest w pełni zadowolonych ze swego imienia. Moja koleżanka Anna marudzi, że gorzej oklepanego imienia nie mogła dostać, a moja koleżanka Wiktoria twierdzi, że nosi imię dla królowej, a nie dla zwykłej, przeciętnej studentki.

Gość asiulinka
z imienia mozna sie doczytac ---> i tu musze przyznac ci racje. Raz spotkalam matke ktora wolala na syna " Bozydarze chodz do mamy" jak dla mnie to ten syn bedzie znosil meczarnie w zwlaszcza w tak niewielkiem miescie jakim jest moje. A i twoja teoria sie sprawdza z moimi sasiadkami... z wyksztalceniem podstawowym o kiepskiej reputacji... jeden syn do brajan a drugi nawet nie pamietam tego imienia...

Wlasnie, ludzie co myslicie o imieniu Liliana ??:) czyz nie jest piekne ??