Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gdyby niektórzy z WAS mieli jakiekolwiek pojecie o piłce noznej - wiedziliby,ze jest to gra w której myslenie jest czyms wiekszym anizeli \"kopanie\"....a i wielka pasją ....ale nie bede WAM tego tłumaczyc ...

czy naprawdę nie przyszło wam do głowy, że nie macie niezależnych upodobań, tylko ulegacie : -primo- modzie na imiona? ja niedawno poznałam z 10 natalii w +- tym samym wieku- czyżby uwielbienie dla mamy Natalii \"kukulskiej, gdy ta chrzciła swoją? -secundo-podświadomym pragnieniom zapewnienia dziecku wymarzonej przez was przyszłości? np. dziwne, egzotyczne imiona podobno kojarzą się z zyciem ciekawym i pełnym przygód, imiona tradycyjnie polskie są domeną tradycjonalistów i konserwatystów itepe.... Nie wiem, czy tak do końca imię nie ma wpływu na \"właściciela\"... bo w końcu jeśli całe życie ktoś cię podsumowuje \"o to jak z romeo i julia, ciekawe czy tez jesteś romantyczką?\" to w końcu dana akcja wywołuje w nas określoną reakcję....... ps. antoni to imię nadawane często na początku XX wieku, dlatego wydaje wam się dziwne, bo jest niepopularne, kojarzy się z naszymi dziadkami, starością.

Gość Beata pewnie sie nie podoba
Moim zdaniem to głupi ten temat bo to tak jak byście mówiły na temam kolorów albo zespolów- każdeu podoba się inny! I nie uważam, że należy obrażać ludzi którzy mają na imię inaczej niż wy! Bo nie każdy mateusz musi być debilem!!!

heheh to się dowiedziałam, ze mam faceta debila :classic_cool: się mozna ciekawych rzeczy tu dowiedzieć :P aż dziwne, że sama przez ponad 5 lat związku tego nie zauwazyłam ehhh ciekawa jestem tylko jak sobie Wasi mężczyźni radzą w życiu ?? :) bo z tego co ja obsewuję wśród rówiesników mojego Mateusza to on jest najbardziej z nich rozważny, poukładany i poważnie podchodzący do życia Acha ---> możemy sobie podać ręce , zyjemy z debilami , którzy się niczym od małpy nie różnią :classic_cool: a tylko dlatego że grają w piłkę no i moj bo Mateusz ;) ;)

Gość sally hansen
mateusz to bardzo fajne imię gorzej ze zdrobnieniem MATI :O :O :O pozatym ludzie co ma imię do inteligencji i wygladu to ja pojecia nie mam leczcie się idioci 🖐️

Gość wszystkie
idiotki co piszą na tym topiku a najgłupsza założycielka, ludzie czy wy jesteście jak kupa gówna, wszyscy muszą lubić to samo, nawet gówno jednakowo nie śmierdzi więc tak samo każdemu co innego się podoba, ale wy jesteście tak puści i debilni że nie wiecie co to tolerancja

Gość bueheheh
niuch niuch to ze Twoj facet tak ma na imie to nie jest brzydkie??? No nie rozmieszaj mie- jeszce nigdy nie spotkałam ladnego mateusza wszyscy jacys opoznieni Tym pokazalas jaka jestes zalosna

Ja jeszcze a props imion ;) Sama mam \"dziwne\" jak na polskie warunki imię (po babce), które na szczęście jakos tak w połowie podstawówki udało mi się spolszczyć na uzytek towarzyski ;), dlatego sobie pozwole na przypuszczenie, że w moich czasach (mam 27 lat, za kilka miesięcy 28), egzotyczne imie było bardziej negatywnie odbierane niż dziś, teraz juz sie do tych Brajanów czy Dżesik zaczynamy przyzwyczajać, a za kilka lat spowszednieją nam tak jak Kasie i Małgosie, nota bene pochodzenia greckiego i tez spolszczone, tyle , że przed wiekami.

Gość nicola26
Co tu sie spierac kazde jest inne iu kazdemu co innego sie podoba, moja bedzie miala na imie nicola a chlopak jgor mi sie podoba ! miala byc laura ale kolezanka wyprzedzila mnie o 7 lat wiec jej tego nie zrobie:)

ja nie mówię, ze imię MATEUSZ jest ładne i każdemu MUSI się podobać i kropka JA uważam, że nie jest brzydkie i mi się podoba tylko rozwaliło mnie to stwierdzenie, ze każdy Mateusz to opóźniony w rozwoju debil chyba że nasza szanowna koleżanka NIUCH NIUCH wśród samych debili się obraca :O a co do tego, że gra w piłkę : heeh jakie ma ciałko umięsnione przez to ;) ;) ;)

Gość jakby ktora nie wiedziala
mateusz to imie jednego z apostołów głupki !!! wiec nie obrazac tego imienia bo to grzech :O

Gość kjshkajhfdakjhf
Teoria, Ty dla miesni poleciałas??? Widac:)

kjshkajhfdakjhf ---> heheh fajnie, ze Ty cokolwiek widzisz przez monitor na temat mojej skromnej osoby ;) moze zdradzisz co to za talent masz niespotykany ?? :) no coś Ty dla jakich mięsni ?? :O poleciałam na jego kase i furę 🖐️ tak gwoli wyjaśnienia ;)

Gość azzumi
A mi sie Artur podoba :)

Gość doradzam
a mi Patryk bo nie ma debilnych zdrobnien-patryk to patryk

Gość hannovery są the best
mi się strasznie podoba imię Artur:) same pozytywne skojarzenia:)

Gość Krzysztof i Ewelina to najbrzy
dsze imiona.

Oczywiście z tych popularniejszych, bo o Etienetach, Polikarpach i Nikolach wspominać chyba nie trza ;)

Najbrzydsze imiona moim zdaniem: Julia- przez to, że to imię jest tak popularne i oklepane straciło całą swoją magię. Mariusz, Dawid, Krystian, Kacper, Alan, Maciej, Karol, Hubert, Oskar, Marek, Darek, Jarek, Piotr, Paweł itp. Wiele męskich imion mi się nie podoba i dla odmiany niewiele męskich imion mi się podoba. Jeśli chodzi o imiona dla dziewczynki, to każde z nich coś w sobie ma i każda osoba jest inna. Lubię imiona, które niedawno stały się modne i tym samym rodzice przestali nadawać dzieciom wciąż te same imiona. Podoba mi się imiona: Aron, Natan, Olivier.

Gość sally hansen
Nicole ---> OLIVIER to ostatnio najbardziej popularne i najczęściej nadawane imie dla chłopca wieć coś ściemniasz bo co innego piszesz a wymieniasz tak oklepane imię :O

Gość
nie to ładne co ładne tylko to,co sie komu podoba albo inaczej gust jak odbyt ,kazdy ma swoj

Nie znam żadnego Oliviera, ani o żadnym (prócz Janiaka) nie słyszałam, ale skoro Oliwia jest popularna, to może Olivier też.

Gość Rudzielec dobreee to
przeczytajcie to, niezłe :D Na Ukrainie rodzą Serwery wys, Kosmos, Atlantyda, czy Serwer - takie imiona nadają swoim dzieciom Ukraińcy. W tym kraju każdy może nazwać swoich potomków, jak tylko sobie zażyczy. Jak ma na imię to dziecko? Serwer? Przecież tu nie Ukraina! Najwięcej rodziców nazywa swoje dzieci tradycyjnie - Ludmiła, Wadym, Maria, czy Roman. Bardzo rzadko spotyka się imiona polityków. Popularnością nie cieszy się - na przykład - imię prezydenta i premiera, czyli Wiktor. Z roku na rok pojawia się za to coraz więcej imion, które pochodzą od gwiazd seriali, czy estrady. Zmienia się także życie codzienne Ukraińców - komputeryzacja odcisnęła swoje piętno w obwodzie zaporoskim, gdzie dziecku nadano imię Serwer. Z kolei mieszkańcy wschodu kraju, myślą o czasie i wszechświecie. Tutaj urodzili się Tajmer i Kosmos. W Dniepropietrowsku na świat przyszła Pryncesa, czyli Księżniczka. Tu także pojawili się Platon i Spartak oraz - egzotyczna w tym towarzystwie - Szakira. O ile w tym ostatnim przypadku, rodzice mogli marzyć dla swojego dziecka o karierze piosenkarki, o tyle trudno zrozumieć, czego życzą swojej latorośli rodzice Altalantydy...

\"gust jak odbyt ,kazdy ma swoj\" :-D heh co za trafne podsumowanie ;) co do imion to Wam nie musi sie podobac imie mojego dziecka, ja mam to gdzies czy sie komus podoba czy nie, wazne ze mi sie podoba i juz ;)

Gość tak tylko wtrącę
Janiak nie ma na imię olivier,tylko jakos zupełnie normalnie,wyleciało mi z głowy.Olivier to jego pseudonim pseudoartystyczny;)

Gość Piotr Janiak
co zreszta o wiele lepiej brzmi! Durny facet,pretensjinalny.

Gość sally hansen
Oliwier to jego drugie imię na pierwsze ma Piotr tylko oczywiscie musial OliWier na OliVier zamienic :O