Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość Najbrzydsze to te na d
Damiany dawidy daniele dominiki danusie donaty darie .. i na p patryki pauliny piotry pawly..

Zależy co kto lubi. Ja np uwiebiam imiona na P :-) A nienawidzę imion męskich na K.

Gość iii ja
żyraf

heeh Mi siebardzo podobaja Mateusz i Tomasz :) Własciwie to akurat jedyne meskie imiona ktore mi sie podobaja :P heihei Za to nie lubię imienia Michał-mimo ze moj mąż ma tak na imię ;) . Straszne są dla mnie Oliviery i Oskary. Z BABSKICH-WIKTORIE, ANDZELIKI, SANDRY, ITD.

Gość o Boshe
Ale macie temat:O:O:O:O:O:O i tak rozwiniety:O maskakra co tu jest na kafe:O

Gość łeeee4579198
to po co piszesz tu?

Gość sexitch
Klaudia to najpiękniejsze imię na świecie. i ch**

Gość Elevator
Klaudia... Bleee ^^ POwaliło cię koleś na głowę :D

Gość jkuhyg
Najgorsze żeńskie:Magdalena,Andżelika uhhh okropne Najpiękniejsze: Marta Najgorsze męskie:Jan,Tobiasz,Miłosz Najpiękniejsze:Mateusz

Gość kajusia6
klaudia,róża,mateusz,diana,dajana,Patryk (fuuuuuuuuuj)

Gość lalolaa
gerwazy protazy

Mateusz b. ładne imię :) I widzę że to imię ma najwięcej obrońców tutaj ;) Zresztą imię Mateusz istnieje w większości języków i kultur ;) Bo jest ładne :D

Gość też uważam że
Mateusz to piękne imię.

Nie podobaja mi sie: Malwina, Malina, Jagoda, Franczeska (bez kitu jedna dziewczyna miala tak jak chodzilam do średniej) Donata, Andżelika (też srednio), Hiacynta, Honorata... Ale to moje osobiste zdanie :)

najbrzydsze imiona to : Oliwia,Nikola,Sabina,Klaudia,Ida,Luiza,Dominika Angelika może być ale nie Andżelika bleee Adrian,Sławomir,Idzi,Łukasz,Kacper,Karol !!! A najładniejsze to oczywiście Violetta ,Julia,Martyna, Weronika, Marta,Katarzyna(Kasia) Patryk, Krystian,Mieczysław(Mietek) A jak komuś się nie podoba to już nie moja wina xD

najbrzydsze imiona to : Oliwia,Nikola,Sabina,Klaudia,Ida,Luiza,Dominika Angelika może być ale nie Andżelika bleee Adrian,Sławomir,Idzi,Łukasz,Kacper,Karol !!! A najładniejsze to oczywiście Violetta ,Julia,Martyna, Weronika, Marta,Katarzyna(Kasia) Patryk, Krystian,Mieczysław(Mietek) A jak komuś się nie podoba to już nie moja wina xD

ALE MACIE ZJE BA NY TEMAT.....!!!!! NIE ROZUMIEM ZUPELNIE DO CZEGO TO PROWADZI,ZE KILKADZIESIAT OSOB WYMIENIA JEDEN PRZEZ DRUGIEGO JAKIE LUBI IMIONA JAKICH NIE-CO ZA BZDURA.TO TAK JAK KAZDY TERAZ PISALBY CO LUBI JESC:)

Gość colca
a mnie sie podoba Aneta.. :)

Gość lutówka 2010
odpierdolić się od MAJA i MAGDALENA topiękne imiona :D

Gość Elevator
Bardzo ładnym imieniem jest jeszcze imię : LEONI :))

nienawidze imion slawek i mirek, no po prostu mnie obrzydzaja bez urazy dla kogokolwiek :D z zenskich ostatnio popularna Nikola i Wiola- tez bez urazy, ale po prostu kojarza mi sie z tandeta :P

Gość Kasia_R
A mój synek ma na imię OLIWIER mi sie podobał FILIP ale zosatło tak jak mąż chciał na poczatku nie lubiałam tego imienia teraz się przyzwyczaiłam do niego i mi sie podoba i jest mało Oliwerków bo jeszcze nie słyszałam zadnego imienia takiego :):):):):):) no a Filipa też amło co jest wieć przy drugim synku zostanie już Filip Oliwierek 10 pażdziernika skończy roczek tu gdzie mieszkamy to co drugi jest już Szymków , Kacprów , Juli i takich tam po kilka i uszy az bolą kazdy wybiera imie takie jak mu sie podoba no tyrudno ze dziecku później się nei ebdzie podobało ;/;/ Ja mam na imie Kasia i starsznie go nie lubie no ale zosatło po babci i jestem dumna ze mam tak cudowną babcie która zaszw robi pyszne obiadziki ;) i nie patrzcie które imiona sa brzydkie a które śliczne trudno każdy am jakie ma pozdrowionka ;)

Gość kiifhtftgfygfutgv124
większa część z was wymienia imiona osób które znacie i są lepsze od was, może to ta lepsza fajniejsza koleżanka z pracy, może to byli partnerzy waszych facetów i kobiet i zazdrość wychodzi :D może nie lubisz imienia np.Ania bo tak ma na imię dziewczyna twojego byłego ???? :D :O :O a może po prostu też chciała byś mieć na imię np.Olivia, Natasza, Kasia, Basia itp a niestety masz tak na imię że się źle tobie kojarzy ???? żenujące jest pytanie na forum jakie imię ładniejsze jakie brzydsze przecież o gustach się nie dyskutuję ile ludzi tyle opinii !!! ciekawe kiedy się zaczną tematy czyjego dziecka kupka ładniejsza !!!!!!!!! :D :D :D :O :O :O :O :O :O :O żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua

Gość Kasia i Michał
jak wyżej, plus jeszcze Angelika, Wojtek, Beata, Luiza, Eliza, Monika, Tomek, Łukasz, Piotrek i wszystkie Wiktorie, Alany i inne z ostatnich "wysypów"