Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona na maxa

harmonet, 4 opakowanie i dziwny okres... zajrzyjcie proszę !

Polecane posty

Gość zmartwiona na maxa

hej. Biore harmonet to moje 4 opakowanie. Plamienia miałam tylko przez ok. 1,5 tygodnia pierwszego opakowania. Do tej pory było wszytsko jak najbardziej ok. Ale wczoraj ( 18 dzien brania tabletek) dostałam okres :| I to nie jakies plamienia , tylko normalny okres , brzuch mnie boli :/ Tylko jakiś taki słabszy. W 1. tyg. brania tabletek łykłam antybiotyk przez 7 dni. Czy to przez niego tak mi sie cos poprzestawaiło ? I czy skutecznosc tabletek jest obniżona czy juz ok ? NIe wiem czy teraz mam normlanie wziąść ten blisterek do konca i po tygodniowej przerwie normlanie brać :/ Czy musze czekać na następny okres i wziąść pierwszego dnia ? Bo wkoncu chyba dziwne to zeby miec okres w trakcie brania tabletek :/ Jeżeli któraś z was miała podobny problem proszę o rade. z góry dziękuje :*

Gość zmartwiona na maxa
.

Gość hej hej hej hej
nikt mi nie pomoże?? :/

Gość hvkvjbkhhj
wydaje mi się,że powinnaś normalnie skończyć opakowanie. antybiotyk rzeczywiście mógł osłabić działanie tabletek i do końca opakowania powinnaś się dodatkowo zabezpieczać :)

Gość omg...
dokładnie, tak jak pisze poprzedniczka :)

Gość zmartwiona na maxa
kurcze znowu mnie to martwi, mam okres już 8 dzien :/ a zazwyczaj mam góra 5. :/ poczekac do nastepnego opakowania czy isc do lekarza??

Gość lalalalalalala
Zdecydowanie isc do lekarza !

Gość kte
Dziewczyno lepiej wybierz się do lekarza a nie zastanawiasz się i wypytujesz innych dziewczyn na forum. Wkońcu to o twoje zdrowie chodzi!!! i lepiej o nie zadbaj, szczerze radze, bo jeśli (odpukać oczywiście) coś się stanie pretensje będziesz mogła wnosić sama do siebie, niestety. Pozdrawiam.

Gość elvisek
ja zawsze miałam kłopoty z braniem tabletek, pojawiały się albo plamienia albo inne historie trawające nawet ok miesiąca. Po pierwsze powinnaś skonsultować sie z lekarzem ale też wydaje mi sie że opakowanie powinnaś dokończyć. Ale kluczowe wydaje mi sie nieodpowiednie dobranie tabletek. wiem że nie jest to regułą bo każda z nas jest inna ale ja np.po harmonecie miałam podobne przeboje a teraz biore yasmine i bardzo sobie chwale. Tak, że nie martw się kończ opakowanie a w miedzy czasie skontaktuj sie nawet telefonicznie z lekarzem bo i tak nic innego podczas miesiączki ci nie zobaczy :)

Gość kryska...
hej! mialam tak ostatnio!! przy 18 tabletce dostalam plamien dzien pozniej okres.. dzownilam z histeria do mojej ginekolog powiedziala, ze mam sie dodatkowo zabezpieczac, bylam u niej wczoaj zbadala mnie na kazda strone, lacznie z USG i nie doszlysmy przyczyny okresu ktory byl z tydzien za wczesnie. ialam ostatnio sporo stresu prawdopodobnie to... bo organicznie nic nie ma. a! i kaza;la mi skrocic przerwe miedzy opakowaniami

czesc tez mialam podobnie i terz pzry 4 opakowaniu alekarz powiedzial ze wszystko ok ale głupio zrobilam ze zglosilam sie po fakcie do niego i tylko zadzwonilam konsultacyjnie w ciazy niejestem i umnie pzrynajmniej nastopiła potym caly miesiac cierpienia potwornego nabrzmialy biust o seksie nie bylo mowy wielki brzuszek mdlosci i straszny apetyt ale to nie byla ciaza po tym \"fajnym\" miesiacu wszystko wrucilo do normy z wyjatkiem jednego okres mi sie zrobila bardziej normalny(wczesniej byly mocne plamienia) i znukneły wszystke skutki uboczne i wraca ochota na wykozrystywanie faceta to bylo jakis czas temu i dotej pory wszystko jest ok wyniki badan super i wogóle lekarz powiedzial ze moj organizm tak zareagowal na hormony czasem tak bywa. Ale radze przynajmniej zadzwonic do lekarza i sie skonsultowac.