Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjty

ile waza i ile maja wzrostu wasze dwulatki??

Polecane posty

Gość gość
to już jest przegięcie ale grube dzieci są wszędzie najgorsze że to dopiero widać właśnie jak dziecko wchodzi w wiek 3-4 latka jak ma 2 latka i jest pulpetem to wygląda słodko gorzej później, a niestety co sobie do 3 roku uzbierasz to już do końca życia Twoje- i to szczera prawda, potem będą miały dzieciaki pretensję do Was. Teraz nad rzeką patrzyłam po dzieciach i nawet jak były chude tzn nogi ręce to zamiast normalnego brzucha oponka i boczki u 4-5 latków koszmar!

Gość gość
+ jeszcze nachalne babcie wciskające dziecku co chwilę słodkie w ręce - jak mojej zaczęłam trochę ograniczać to oczywiście zaraz było że głodzę dziecko - szkoda gadać

Gość fionaaa87656
mojej kolezanki coreczka wma 2. 5 roku, pod koniec grudnia bedzie miala 3 latka, jej coreczka ma 28-29 kg (tak! to nie pomylka) i okolo 110cm. Nie dociera do niej ze robi dziecku krzywde. Jej corcia je TYLKO slodycze i tluste potrawy i je CIAGLE NON STOP

Gość MamaŚredniaka
Panuje kult grubości: matki, babcie, są wręcz dumne, gdy dzieciak jest gruby i duży [ponad miarę]. Zmusza się dzieci do jedzenia, albo daje się im je bez ograniczania [jedzą cały czas: a to bułeczkę, a to lizaczka, a to bananka]. I są efekty: 19 kilo u dwulatka, koszmar!!! Ale że patrzą na niego z podziwem, wierzę, taki mamy w Polsce obraz "idealnego dziecka".

Gość gość
Mój synek na 2 latka i 2 tyg miał 94cm i 13,5 kg,