Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona 20

Czy fluid jest potrzebany? Pomóżcie proszę...

Polecane posty

Dopiero od niedawna zaczęłam używać pudru i teraz zastanawiam się czy konieczne jest nakładanie pod niego fluidu? a jeśli tak to jaki fluid jest najlepszy? I w zasadzie po co on w ogóle jest? Wiem,że nniektóre z waas uznają, żę te pytania są głupie ale niestety dopiero zaczynam z makijażem i potrzebuję rady. Proszę odpowiedzcie.

Jesli nie masz nic do ukrycia to fluid jest Ci niepotrzebny.Ale jesli masz zaczerwieniona skore,tradzik lub przebarwienia to jest on dobrym rozwiazaniem.Ale ja i tak nie jestem zwolenniczka uzywania fluidow.Nie wiem jakos tak dziwnie sie czuje jak mam fluid na buzi,moze daltegoz e mam tlusta skore i wydaje mi sie ze ten podklad mi sie wazy:(.Sama uzywam tylko korektora zeby ukryc drobne przebarwienia i tylko puder sypki,lub w kamieniu i jest git:)

Gość niebieskooookaaa22
jeśli masz bezproblemową buźkę, to wystarczy sam puder, po co fluid? no chyba, ze jakiś lekki rozświetlający np. na wieczór ;) ostatnio zauważylam, ze im swięcej się nakłada na twarz, tym większe prawdopodobieństwo zaskóników i takich tam...

Dziękuje wam:) Raczej nie mam dużych problemów ze skórą czasami wyskoczą krostki ale na nie mam odpowiednie leki od dermatologa, dlatego tez nie chcę zbyt dużo nakładac tych róznych kosmetyków na twarz. Tak więc pozostanę przy pudrze i ewentualnie zaopatrzę się w korektor:)