Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackShopen27

Specjalnie to tutaj wklejam może sie opamiętacie laski..

Polecane posty

Gość BlackShopen27

Wybrałem się na kilkudniowy wypad w góry na narty( z resztą nie dawno..boi k**wa śniegu nie było),wiadomo alkohole kobiety i te sprawy było nas w sumie 10 osób 5 panienek i 5 facetów,obserwowałem je dokładnie bo podobała mi sie jedna z nich zaj**ista duługonoga długowłosa zgrabna ładna mogłbym Ją opisywać bez końca...cóż dzień spędzaliśmy na zapie**alaniu na stoku rumowe herbatki i takie tam pośród tych 5 lasek były 2 w sumie ładne ale no..żeby żadnej laski nie obrazić były dobra nazwe to "nie chude"i co bym chciał tutaj najbardziej powiedzieć..najlepiej się z Nimi bawiliśmy tamte trzy kiedy myśmy zapiepszali po stoku leżały i sie opalały..nie wiem jak na moje oko to była pochmurna podgoda..ale leżay i napie**alały cały Boży dzień o balsamach na cellulitis, komseykach pudrach szminkach..na początku myśleliśmy że to związane jest z ich firmami ze robią coś w tym kierunku..a tu wałek..jadna pracowała w sklepie spożywczym.(nie mówie że to źle)a dwie pozostałe pracowały w urzędzie czy gdzieeś tam..w kązdym razie do czego zmierzam..z Tymi dwiema "puszystymi" dało sie wypić piwo pogadać o muzie no o wszytkim,zapie**alać na stoku bez obaw że sobie potarga komibinezon..paranoja laski..paranoja wiecznie napie**alcie o modzie..komsetykach i obgadujecie ja nie mówie że my tego nie robimy..ale no sory..zamisast się bawić pić..to nie bo piwo ma 450 cal..no ludzie..jakby nie One to byśmy sie tam zanudzlili na śmierć. cóż z tego że były puszyste były zaj**iste...i dopiero potem zauważyłem że Aska mi sie naprawdę podoba..jest fantatyczną kobiteką o pełnych biodrach w miare wysoka i dba o siebie a to że jest puszysta to po prostu lubi sie napić piwa,dobrze zjeść,zwiedzać świat..a nie siedzieć i leczyć pryszcza przed lustrem..mało tego nie interesuje ją że nie ma makijarzu poranmego i wychodzi z pokoju na śniadanie...poszliśmy na impreze taka barowa impreza..i co? laski które były z nami poszły do innego stolika..bo nie będą siedziały z grubasami bo nikt na nie nie spojrzy.. paranoja..cóż po dalszych moich obserwacjach tak jest zawsze.. i robie sie to coraz ogólniejsze na wszytskie laski..(zaraz będzie burzenie że nie na wszytkie,ale nie zaprzeczycie że jest to coraz brdziej rozpoznwalane i powszechne..)szkoda gadać..żal mi was magdziu karolinko i olu..(k**wa ta złamała paznokcia i trzeba było iśc do kosmetyczki i wydać 40 zł na reanimiację paznokcia..)dramat..

każdy na wyjazdach bawi się jak umie:D

Gość pordhji
niepotrzebnie przeklinasz... sama sie czasem łapie na tym że przesadzam z wyglądem i dbaniem o siebie. Jednak kiedy się bawię nei patrze na wygląd tylko bawię się na całego... na wszystko jest czas przecież!

Gość betti spagetti
ech faceci... to nie my wymyslamy ze jak mamy male wloski na nogach to juz odpadamy... tylko WY... to wy nas wpedzacie w paranoje naogladacie sie babek w gazetach i potem chcecie zebys i my takie byly(no moze nie wszyscy ale wiekszosc) wiec moze wyhamujcie troche to i laski przestana spedzac wiecznosc na dbaniu o siebie... a po za tym wy caly czas mozecie gadac o laskach sporcie autach itp tak samo kobietom wolno pogadac o kosmetykach....

Gość lamusaere
najbadzej podobalo mi sie zdanie,,ale no sory..zamisast się bawić pić'' nie dla kazdego szczytem rozrywki jest picie codziennie piwa widiczne nie potrafiliscie ich niczym zainteresowac, bo czym moze zainteresowac chlopak, ktory mysli tylko o piwie i jaka plyte wlaczyc

Gość lamusaere
no i wy tam pojechaliscie sie bawic? czy laski podruywac?

Gość betti spagetti
lamusaere: bardzo dobrze powiedziane;)

Gość BlackShopen27
wiedamo że jak jedziemy z dziewczynami to znajoma znajomego to w sumie nie będziesz sam siedział z resztą i tak same się oglądacie za facetami na jakimś wyjeździe i pierwsze pytanie byłoby czy będą fajni faceci..ech przecież jak jedziesz na wyjazd w góry..zabierasz narty czy deske to nie jedziesz na leżak nad morze..a One siedziały deski czy tam narty w hotelu..a one na leżakach..ale jakbyście słyszały jak w samochodzie umiały świetnie jeździć na nartach..ach oah..prześcigały sie w swoich wypowiedziach..wiadomo także że jak jedziesz na jakić wypad to będziesz pić..(sie zakonnice na tym tipku znalazły że one sie dobrze bawią jak nie piją no myślł by kto) przecież jak siedzisz i gadasz to masz piwko w ręce..pozatym jestem szanowamy sie facetem i można ze mną pogadać o wszystkimm..studiuje archeologie mam dobrą pracę umiem pogadać o wszytskim a nie o piwe i o autch..i o kobietach..pozatym nie chodze i nie wygłaszam na ambonie że macie włosy golić i być cudowne zgrabne itp..chciałem tylko zwrócić uwagę laskom które tak przesadzają a robi sie strasznie powszechne..

Gość betti spagetti
mhm tak oczywiscie... nie wiem czy ty jestes z innej epoki czy co(bez obrazy oczywscie;)) kolego chodzi o to ze wlasnie zaniedbana dziewczyna zpryszczami na twarzy jesli wyjdzie na sniadanie bez makijazu to nikt na nia uwagi nie zwroci... po za tym to ze ty tak bardzo lubisz piwo nie znaczy ze kazdy je musi lubic... nie kazdy musi pic... jego prawo i nie zawsze trzeba siedziec z piwkiem w reku... po za tym zaloze sie ze najpierw zwrociles uwage na tamte a dopiero potem na te 2... taki swiat i nie zmienisz tego...

Gość lamusaere
No dobrze,ale i tak najpierw zwrociles uwage na ta wyglancowana panienke, dopiero jak ona Cie olala zaczales zwraca uwage na ta mniej wypicowana. Moze zwyczajnie stiwerdzily ze skoro to urlop to beda lezec caly dzien, po co sie meczyc, a kobiety lubia rozmawiac o kosmetykach miedzy soba, to raczej calkiem normalne ps. tez kiedys chcialm byc archelogiem

Gość lamusaere
no i kwestia tego piwa., ile mozna...przeciez bez piwa tez mozna zyc

Gość maria niemaria
"....i dopiero potem zauważyłem że Aska mi sie naprawdę podoba..." czyli najpierw zauwazyłeś te odpicowane, no to masz odpowiedź czemu kobiety tak o siebie dbają.

Gość betti spagetti
wiec jak widzisz na nic twoja opowiesc sie nie przydala jedynie moze udowodniles ze wy zawsze zwracacie na te wypicowane laski najpierw uwage:)

Gość maria niemaria
racja the end:)

Gość tamma
dziewczyny, nie mówię, że szopen27 ma 100% racji. Ale chce Wam coś przekazać: w gruncie rzeczy dla faceta nie wygląd jest najważniejszy, wyluzujmy. W sumie fajne przesłanie. Pozdr.

Gość lamusaere
dla mnie to nie stanowi roznic, oni maja sport my kosmetyki a tak jak byli zwrokowcami tak beda, pojda na impreze to i tak beda patrzec na te ladne, jak widac zmiana upodoban jest u nich mozliwa jedynie w wtedy gdy spedza z kims wiecej czasu...

Gość znam życie
A gdyby te ładne były też rozrywkowe, chętne do gadania i jeżdżenia na nartach, to te puszyste poszłyby w odstawkę.

Gość miszkapliszka
w tym co mówi autor topiku jest cos czego wy nie dostrzegacie... Owszem na ładnej kobiecie mozna zawiesić oko i jest to zupełnie naturalne, ale to kobietki z fajnym charakterem i zdrowym podejsciem do dbania o siebie są tymi z którymi faceci wola się wiązać. Pewno że idealnie byloby to połączyć, ale nie każdy może... No powiedzcie wolicie byc jak monument który każdy podziwia jaki jest piękny czy żyć, bawić się i cieszyc się tym życiem z innymi? I nie móię tu o kwestii picia piwa czy nie, każdy robi to co lubi... Ja nei musze pić żeby byc rozrywkowa. Po prostu takie dziewczyny o wiecznie wykrzywionym w gryamasie buźkach i martwiące sie o każdego pryszcza tracą to co w życiu jest fajne, młodzieńczą zabawę.

Gość betti spagetti
tylko ze wlasnie te dziewczyny z pryszczami nie maja sznas u facetow... bo faceci zwracaja uwage tylko na te wypielegnowane... taka prawda... i tak jak autor tematu... nie zwrocil by uwagi na te drugie gdyby te pierwsze jezdzily na nartach i pily piwo;) wiec nie mowicie ze faceci zwracaja uwage na te zwykle dziewczyny

Gość no cóż...
a więc wygląd zewnętrzny to nie wszystko.... Katować się dietami aby mieć "wymiary" ? :) i żeby się podobać.... Dbać o siebie ok. ale niektóre dziewczyny przeginają...opsesyjnie :) Celem ich jest odpowiednia ilość kg. i być na topie ...hm myślę sobie czy aż tak potrzebują bycia zauważaną? że decydują się na drakońskie diety.

Gość no cóż...
tak są zajęte "dbaniem".....a jak porozmawiać nie ma o czym....pusto w główce.

Gość upupw góre

Gość miss sporty
Black podobało mi sie to co napisałes :) zajebiś..... Dziewczyny pamiętajcie ze faceci są wzrokowcami i nigdy się to nie zmieni . Pozdrawiam

Gość laskyy
Ciekawe tylko co ma współnego tusza i debilizm, bo nie rozumiem...:o ja jestem bardzo szczupła, nie mam sztucznych, ani nawet długich paznokci, nie opalam się, kiedyś piłam tak, ze przepijałam wszystkich moich tęgogłowych kumpli:) ale teraz oszczędzam watrobę:p i w ogóle zawsze gadam głupoty, bawię się, robię wszystko, co się da. I uwielbiam grać w tenisa, siatkę, jeździć na łyżwach, na nartach akurat średnio..., pływac na żaglach, na kajakach, na czymkolwiek- nawet rowerze wodnym, chodzić po górach całymi dniami. I nie mówię o modzie, tylko się fajnie ubieram. Ale w swoim stylu. I- łamiąć stereotypy- mimo że na siłowni uczelnianej nie ma na mnie mocnych:p i potrafię z biegu strzelić 40 pompek, to np. chodzę często w sukienkach albo swetrach, kamizelkach itd., które SAMA sobie wydziergam na drutach:D No i co? Ano jajco. Ale bardzo lubię, jak ktoś stwierdza: baby sa głupie. Gadają o tipsach. Grube piją piwo a chude nie, bo im si,ę połamia paznokcie:O Tylko współczuć znajomych🖐️

Gość lejka
ło laboga ,,dopiero potem zauważyłem że Aska mi sie naprawdę podoba..jest fantatyczną kobiteką o pełnych biodrach w miare wysoka i dba o siebie a to że jest puszysta to po prostu lubi sie napić piwa,dobrze zjeść'' stary nie wiem o co ci chodzi? napisales ze chude o siebie dbaja, piszesz ze grube tez dbaja, ale sa grube bo lubia dobrze zjesc, kazdy ma to co chce, ja tu wize posta olanego chlopczyka, ktorego olano....

Gość stala forumowiczka
przeciez tą historie ewidentnie pisała dziewczyna:D nie bądź cie nawine. pewnie jakas grbaska...ostatnio zauwązyłam że na kafe te grube co raz czesciej próbują za wszelką cenę się wybić i reklamować puszystosc to jest załosne:o zadne facet by nie używał słowa "puszysta". żadne nie pisał by tak o grubej lasce. żaden nie wszedl by na kafe żeby o tym napisać:o zauwazycie że chude laski nie zakładaja takich durnych topików tylko te grube z kompleksami.:o to smutne w zasadzie:(

ale ściema ten topic:D chciałąbym widzieć jak wyglada ta KOBIETA która go zakładała.

Gość żałosna jesteś
wielka zmowa grubasek reklamujących swoją puszystość:) czy ty w ogóle zrozumiałaś o co w tym temacie chodzi? przeczytaj jeszcze raz tylko poooowoooliii.

dbanie o siebie nie jest grzechem, ale przesadne dbanie jest dewiacją/głupotą( nazywa się metroseksualizm) jeśli odbywa się to kosztem np. sportu rekreacyjnego. Może te Laski, o których piszesz są metroseksualne? Zwał jak zwał, żeby żyć trzeba się męczyć, gdyż ruch jest koniecznością biologiczną, zatem zapraszam na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Rudra
Przez język jaki używał autor tekstu, myślałam że to żart :) :/