Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackShopen27

Specjalnie to tutaj wklejam może sie opamiętacie laski..

Polecane posty

Gość kochaanego
ciała nidy dość. CZy takiego powiedzenia nikt nie słyszał? Po co te inwektywy pod adresem puszystych?

Gość no i oczywiście dyskusja
zeszła na tor: chude czy grube... nie tylko faceci zwracają uwagę na wygląd jak widać.

Gość Maja_22.
Dobrze facet pisze Sama mam kolezanki i tylko o dietach, kosmetykach, ciuchach rozmawiaja, o zerzygania Sama mam fiola na punkcie wygladu Ale nie interesuja mnie balsamy, tusze do rzes a zdrowa dieta, sport, naturalne kosmetyki, ubrania lubie, sama ucze sie w SAPU, jednak mam inne tez inne pasje o ktorych moga rozmwiac godzinami, mam tez poczucie humoru, luz Nie potrafilabym plakac nad zlamanym paznokciem, i przegladac sie co 5 min w lusterku (tak robi wiele moich znajomych) Jestem modna, filigramowa, ladna dziewczyna ale mam tez bogate wnetrze, nie tylko urode i zgrabna sylwetke

Gość Maja_22.
* do zerzygania= do znudzenia ;)

Gość Maja_22.
Ajć Jak mi się brzydko i niepoprawnie napisało, mam nadzieję że zostanę zrozumiana Za chwilę wychodzę na koncert, będzie super zabawa, będzie piwo i nie muszę się martwić o kcal Troszczyć o ciało się trzeba, ale nie wolno popadać w skrajność Pozdrawiam :)

Gość swieta racja
niewazne kto by tego nie pisal, puszysta czy facet tekst ma 100% racje! wkrzaja mnie puste lale pindrzace sie tylko i pokazujace! rozumiem co autor mial na mysli - o stokroc lepsze sa takie "puszyste", nie majace fizia na punkcie swojego wygladu, dziewczyny, ktore moga sie luzno zabawic, uprawiac sport bez obawy ze im sie zlamie paznokiec ;/ glupie pindy..

Gość malagga
zgadzam sie z autorem, ale fakt, ze akurat takie laski poznal, nie oznacza, ze to reguła. Głupota zdarza się niezależnie od wyglądu.

Gość wierzycie w to
że kobieta dba o swój wygląd dla siebie? wydaje mi się, ze robi to dla innych, aby podobać się mężczyznom, być dobrze postrzeganą przez mężczyzn ale i inne kobiety. To otoczenie wymusza taką dbałość o siebie, poczytajcie choćby to forum albo nawet ten topik. Ta sugestia, ze wymyśliła to zakompleksiona grubaska...

Gość Doodle Grl
No panny sie oburzaja na poprzedniej stronie, a nie rozumieja ze koles ma 100% racje. Te oburzenia tylko potwierdzaja kolesia teorie. Ale on sam przyznal ze na poczatku podobala mu sie ktoras superlaska, a dopiero jak poznal dobrze je, to spodobala mu sie ta fajniejsza z charakteru. I tak to jest, fajne dziewczyny, wartosciowe dziewczyny czesto zostaja pominiete, bo goscie na pierwszy rzut oka wybieraja laski. Wiec dlatego warto spedzac czas z ludzmi zeby ich poznac wewnatrz i ocenic dopiero wtedy.

Gość FrUzIa88
HAHAHAHAHAH a ja brechtammmmmmm... nie macie nnych problemow?? tylko rozkminianie czy fajniejsze puszyste czy nie?? Mam przyjaciolke,jest dosc puszysta tak bym to nazwala,ale jaka zadbana zawsze pomalowana,paznokcie zrobione,ubrana tak ze szok i faceci wprost za nia szaleja,ja tez ja uwielbiam,a ja jestem drobna,no wyzsza od niej,no i tysz nie nazekam na brak zainteresowania,mam kochanego faceta,kompleksy tez mam ale kto ich nie ma??dajcie sobie na luz a tym puszystym bym radzila uwiezyc w siebie :):)

Gość anulkaaaaaaaaaa
ale wykrecacie kota ogonem drogie panie :O prawda w oczy kole ja jetsem przy kosci ale to mnie zawsze podrywaja faceci na imprezach to ja zawsze jestem krolowa w towarzystwie a nie moje kumpele pudernice-suchelnice 🌼

Gość betti spagetti
fruzia jak ci sie cos nie podoba to wiesz mam nadzieje co trezba zrobic:D

Gość betti spagetti
anulkaaaaa tak oczywscie;) tak to sobie tlumacz;)

Gość a mi to wisi co mysli
autor tematu jestem z natury szczupla, nie musze sie kastrowac dietami, dbam o siebie jak kazdy, bo chce byc zadbana,ale nie siedze pol dnia przed lusterm, znam laski chude i puste i grube puste, akurat ich wyglad, akurat charakter do wygladu ma sie jak dupa do jedzienia

Gość WhiteLudwig25
BlackShopen27 - przybij piątkę. A tak w ogóle to co rozumiesz przez puszyste? Kilka kg nadwagi czy takie okrąglejsze? Ja tam nie mam nic przeciwko kilku kg nadwagi - i do tego jak pupa jest okrągła. Jakbym taką równą babkę spotkał i jeszcze z takim wyglądem a nie taką barbie pustą, to bym jej nie wypuszczał z rąk, dosłownie i w przenośni. :)

Gość fdgfdfdg
:)