Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dajaca sobie juz rady

brak sexu w malzenstwie

Polecane posty

Gość nie dajaca sobie juz rady

jestem zalamana!kocham mojego meza i nie chce go stracic,ale w naszym malzenstwie jest coraz gorzej -on pragnie sexu a ja od ciazy i po porodzie nie mam poprostu ochoty na sex,umie bez tego zyc i co najgorsze wcale mi tego nie brakuje,czy ktos moze mi pomuc i wytlumaczyc dlaczego tak jest??jestesmy nie cale 2 lata po slubie i mamy sliczna roczna coreczke-nie chce zeby to wszystko sie rozpadlo z powodu sexu!!pomocy!

Gość kelwin klajn
jak zaakceptujesz kochanke to nic się nie rozpadnie..

Gość są mężczyźni
którzy mogą sobie poradzić bez seksu, ale nie ma ich zbyt wiele...

Gość a moze jakis kompromis
by sie przydal??

W końcu nie wytrzyma i na horyzoncie pojawi się kochanka:o Idźcie do seksuologa.

Gość kelwin klajn
aha za brak seksu to ostanie nawet rozwód kościelny

dziecko maja wiec uniewaznienia malzenstwa nie bedzie

anna75 - i nadal z nim jestes??

a co on na to wszystko??

terapia to juz cos, krok do przodu, ale problemem jest na pewno to, ze ty caly czas o tym pamietasz (bo tego sie nigdy nie da zapomniec), nie ufasz mu, etc :o

No nie....dla mnie to zwyczajny cham i prostak!!!! Ty byłaś w zagrożonej ciąży ,a on się zabawiał z jakimiś dupodajkami:o Ja bym porzuciła bydlaka bez wyrzutów sumienia.

Mandylia - sadze, ze to nie jest takie proste, dziecko jest malutkie zapewne, ona go kocha... to dla niej ogromny szok... anna75 - mam racje??

Ja wiem,że nie jest proste,ale mi jest jej szkoda:(:(:( Znajdz sobie kochanka i pokaz temu dupkowi,że nie ma prawa Cię tak traktować!!!

Gość Po prostu idźcie
do seksuologa, to nie wstyd :-d Nie znam małżeństwa, ktore by sie nie kochało

Gość To mało znasz
Po trzydziestce kobitom przechodzi ochota na te sprawy, większość moich kumpli ma takie problemy ze swoimi ślubnymi i ja także, ciągle je wszystko boli itp, to jest główny powód zdrad i rozwodów brak sexu,a naprawdę przepis na udane małżeństwo jest banalnie prosty: kobieta ma być damą na ulicy,gospodynią w domu (w sensie panią w swoim domu) i ladacznicą w łóżku,

Gość Co ty opowiadasz ...
- to do przedmowcy Kobietom po 30 przechodzi ochota na sex ? Nie rozśmieszaj mnie, to opowiastki facetów przy piwie, które nic nie maja wspólnego z realem..., no chyba, że facet jest kiepski w łózku i traktuje sex jak obowiązek małżeński :-D

No własnie, ja ma blisko 30-tki i ochote na sex mam zawsze, a mój ex nie bardzo, mimo ze sam sex był zawsze bardzo udany (sam mi to mówił, zeby nie było że sobie tak wywnoskowałam)

ja się z ty nie zgadzam - to zależy od osobowości, od partnera, od wzajemnych relacji - ja teraz (a mam lekko przed trzydziestką :) ) mam dużo większą ochote na seks, niż wtedy, gdy miałam dwadzieścia lat (chociaż wciąż jestem z tym samym partnerem i nigdy nie byłam bierną kochanką) - jestem bardziej otwarta w łóżku, częściej sama inicjuję, przejmuję inicjatywę, nie wstydzę się pokazywać, że jest mi dobrze, lubie poeksperymentować ... - po prostu dojrzałam do pewnych rzeczy, wszystko ma swoje etapy i u mnie wiek \"około trzydziesti\" to chyba własnie \"złoty etap\" ;) Pozdrawiam

Gość 1967
witam wszystkich, chcę odnieść się do stwierdzenia że kobiety po 30 nie mają ichoty na seks ja mam lat 40 i ochotę na seks non stop i zawsze tak było to mój partner "wymieka" niestety. a jak ktoś nie zna żadnej kobiety po 30 to niech sie nie wypowiada