Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

Gość aa..aa
dodzia odezwij sie

z tego co ja wiem to miało sie to pojawić pod koniec stycznia w aptekach w polsce, kosztuje ok 600zł za 28 tabletek - i to tyle...acomplia - jak stanieje to sobie kupie, a lindaxa mimo wszystko jest tańsza od meridii a przecioeż to to samo...jak uważasz??

Gość meg13
to znowu ja . poczytałam sobie co piszecie . Właściwie nic nie wiem o tych lekach , są na recepte ?

jestem już!!! tu wszystko podam Ci na maila , poczytasz podam mr tel do babki która handluje

Gość meg13
Ceny nie na moją kieszeń ale może kiedyś.

Gość aa..aa
nie wiem jaka jest czeska wiem że kiedyś miąła kupic meride to była droga i nie wiedziałam czy zadziala pytam o ampolie mój mąż jast teraz w angli zależy mi na czasie bo znajomy jedzie do niego za klika dni

na niektórych topikach o nich piszą, większość nie ma zbyt dobrego wpływu na zdrowie.... meridia jest dostępna w polsce na recepte acomplia też miała być a czy jest to nie wiem, reszta to przez internet, w innych krajach podobno są do dostania bez problemu w sklepach ale u na są zabronione - bo szkodzą, szcególnie meizitang ma złą opinię, za nim lida - którą ja biorę od dzisiaj, ale mimo skutków ubocznych osoby biorące to chudną, jednym nic po tym nie jest a inni mają duszności i inne, trzeba chyba na własnej skórze sie przekonać... wiadomo, że najlepiej odchudzać sie bez żadnych specyfików, tylko że ja tak nie potrafie:(

Gość aa..aa
do dodzia przeczytaj co pisałam wczesniej

Gość meg13
Dzięki

Gość aa..aa
czy w angli kupi sie bez problemu acomplia czy jest potrzebna recepta

Gość aa..aa
nie ma nikogo

oj recepta ale poskacz po wyszukiwarce jakie są ceny u nich w drugim obiegu

jezu jakie te leki sa drogie. dajcie spokój, nie szkoda kasy na to...

nielepiej wykupic karnet na baasen, siłownie czy np Vacu- Step??

uciekam, jade do domciu na obiadek a pozniej na basen. trzymajcie się i nie podjadajcie:-))) ja mam nadzieje ze dam rade wytrzymac kolejny dzień

laski zaraz spadam do chaty... a potem wpadnę... tu a nie szkoda kasy jak ma się w perspektywie, kilka kg zgubić!!!!

witajcie wieczorowo!!!!! jestem już w chacie po obiadku, teraz herbatka, pisać pisać

Gość Roksana 26 l.
witam,dzieki za zaproszenie,moze tu bede sie mniej stresowala,ja wlasnie dzis tez sprawdzalam ten niby bialy proszek,ktos na tamtym topiku chyba daltonista jest.No wierze ze jest tam ta sibutramina,ale ziola napewno tez.Powiem Ci ze teraz po ok 17 tabletkach lidy czuje sie dobrze,nawet bardzo dobrze,przestalam brac leki przeciwdepresyjne i czuje sie lepiej niz w trakcuie ich brania,a ponoc po lidzie ma sie doly.Tylko wazna rada,nie pij kawy przy stosowaniu lidy,bo po niej przynajmniej ja sie zle czulam,nawet bardzo zle ,po odstawieniu kawy nastapila znaczna poprawa.

hej roksana, miło cie widzieć, tutaj nikt nikogo nie krytykuje, każdy ma własne pomysły i sposoby na chudnięcie, nikt nikomu nie ubliża i nie stara sie na siłę przekonywać do swoich poglądów... mam nadzieje że bedziesz z nami...:) ja jestem po pierwszej tabletce, troszke głow mnie bolała, ale to chyba też z nerwów i że3 tak sie w siebie wpatruje przez to wszystko co na forum piszą o lidzie, lae ogólnie jest ok i nawet apetyt mam - a straszyli że nie bede mogła patrzeć na jedzenie, a kawy nie pie takiej zwykłej - tylko zbożową inke z mlekiem - tam kofeiny nie ma wiec nie powinna mi zaszkodzić :) jak myślisz?? a tak w ogóle to i tak w miesiąc pewnie nie schudne tyle ile bym chciała, wiec następna w kolejce jest lindaxa lub meridia - ma słabsze działanie, ale za to dłużej można ją brać bo ma mniejszy wpływ na złe samopoczucie - co tym myślisz?? dziewczynki wiem że już sie żegnałam ale tak na chwilke wpadłam to musiałam coś napisać ;) już mówie papa i do jutra - dobranoc

witam... witam... ja już w pracy.... dziś dzień pełen wrażeń..... wizyta u lekarza... Usg piersi i ...... kolejne skierowania na badania ???? chyba????? teraz coffe time... póxniej wpadnę... pozdrawki

nono, a myślałam już że pierwsza bede :) ale i tak wszystkim kawke stawiam - kto chce... dzisiaj jade z córką do przychodni bo kiepsko wygląda i gorączka wysoka już od 3 dni, nie obejdzie sie chyba bez antybiotyku:( wyjścia nie mam bo moja homeopatka jest na urlopie wiec chcąc nie chcąci tak musze kożystać z państwowej służby zdrowia... a co do dietki to dzisiaj jak sie obudziłam miałam (na leżąco w łużku jeszcze) super płaski brzuszek - dawno takiego nie miałam, ach ...żeby taki był w pozycji pionowej.... :D dzisiaj dalej dietka, jestem już po śniadaniu (i po drugiej tabletce) i delektuje sie kawką zbożową z mleczkiem, dzisiaj czuje sie o wiele lepiej niż wczoraj - mam dużo energi i jestem o dziwo wyspana!!!

bubu...nie dobrze się dzieje z córką??? takie przeziębienie ją męczy??? okropność!!!! ja mam drugą kawkę malutką z czekoladą???? bubelko... trzymam za Ciebie kciuki ... za Twój płaski brzuszek???? ale przy L musisz jesc koniecznie , wpychaj sie na siłę..... póxnie Ci opowiem jak to działa???

Gość aa..aa
witam lida podnasi troszke cisnienie dlatego picie kawy w więkrzych ilosciach nie jest dobre ja jestem kawoszem ale przy lidzie jedna na dzien mi wysztarczyła myśle ze na ciebie dobrze zadziała mierz sobie ciśnienie jak ból głowy będzie więkrzy odstaw na jeden dzień co do spania miałam tak samo chodze zawsze puzno spac a przy lidzie czułam sie wyspana teraz nie mogę rano zaskoczyc rano na obroty zastanawiam sie czy ludzie którzy krytykują próbowali chyba tak i być moze widzieli garbate aniolki sami znawcy diet tylko co osiągneli więkrzosc- nic uspokoisz sie po tygodniu jak zobaczysz że nic sie nie dzieje picie wszelakich alkocholi nie wskazane

witam, ranne ptaszki z Was. Ja dziś jestem super wypoczęta, wyspana i wymasowana. Basen i te masaze wodne to super sprawa. Coć przyznam ze wyszłam po nich tak głodna jak nigdy dotąd...:-))

hej wszystkim właśnie wróciłam od lekarza - córcia ma angine ropną - i antybiotyk oczywiście :( przy okazji zapytałam sie go o te środki na odchudzanie - meridia i lida i on powiedział że to to samo i nie ma różnicy, nie można tego brać na dłuższą mete i że przeważnie jest po tym efekt jojo - to działa na ośrodkowy układ nerwowy i on nie poleca a lida prędzej czy póznnoej tak jak meridia bedzie dostępna w aptekach w polsce...- tyle sie dowiedziałam Dodzia - ja mimo lidy mam apetyt , choć mi sie troche zmniejszył, staram sie jednak trzymać dietke... aa..aa - dzisiaj głowa już nie boli a kawe tylko inke - zbożową pije tak ze 2 dziennie - to przecież zupełnie co innego niż zwykła kawa... to jak kakao:) kajka79 - no jak tak sie będziesz masować i w wodzie sie bawić to chyba najszybciej zrzucisz te kiloski - a woda wyciąga :) no ja zapisze sie na aquarobic ale dopiero od przyszłego miesiąca - na razie kasy nie mam, chciałam wczoraj sobie zrobić to foliowanie, wszystkie składniki na papke już miałam atu okazało sie że foli zabrakło - wkurzyłam sie na maxa i dzisiaj małżonek musi mi folie kupić:)

Gość aa..aa
moj lekarz powiedzial to samo czy wiesz cos o syropku (na kaszel) tez mi to proponowal

aa...aa a może chciałabyś sie zaczernić?? miło by było...;) i powiedz jak tam twoje dietka bo cosik ostatnio niewiele na ten temat mówisz...