Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reksik

Sebamed do cery tłustej

Polecane posty

Gość Reksik

Mam tłustą, trądzikową i wrażliwą cerę, którą trudno pilęgnować. Poszukuję odpowiedniego kosmetyku do oczyszczania takiej skóry, zastanawiam się nad zakupem pianki Sebamed, proszę o wasze opinie na jej temat, bo nie należy do najtańszych, mam dość wyrzucania kasy w błoto. A może lepszy byłby Iwostin?

Gość Reksik
Nikt nie używał kosmetyków tej firmy? Szkoda..

A moze sprobowalabys lini la roche posay effleclar? Bardzo dobre kosmetyki.Ja mam zel do mycia twarzy,tonik zwezajacy pory i krem matujacy.Naprawde dobre kosmetyki.Uzywam ich juz ponad 3 tygodnie i naprawde widavc delikatna roznice

Gość kliszka
sprobuj tez dr beta seria ti do cery tradzikowej zel jest super naturalny wyciag , ja uzywam i jestem zadowolona bo skory ni wysusza a goi...znajdziesz je albo w necie mozna zamowic albo w sklepach naturalnych

Gość bebiss
hej,ja uzywam sebamedu:) z serii Clear Face, zel pielegnacyjny do twarzy. To zamiast kremu:) Jestem zadowolona, wyskoczyl mi tylko jeden malutki pryszczyk podczas okresu a zawsze mialam plantacje:( Zastanawiam sie nad kupnem innych z tej serii:)

Gość pooo
bebiss a ten zel to jest na dzien czy raczej na noc ?

Gość Reksik
Mam pytanie: czy te kosmetyki z LRP silnie działają, tzn. złuszczają, bo mam b. wrażliwą cerę.. Dzięki wam za odp., nie jest łatwo z taką cerą, nic jej nie służy, sucha i jednocześnie przetluszczająca się.. A ten żel Sebamed ma właściwości matujące?

Iwostin Purritin jest bardzo skuteczny w walce z trądzikiem.Firma przeprowadziła wiele badań odnośnie jego skuteczności i co się okazało zmniejsza trądzik nawet do 60% !Sama używam tej serii i jestem bardzooooo zadowolona.W ogóle kosmetyki z Iwostinu są rewelacyjne.

Gość buehehehe
gosiu, a czego z Iwostinu NIE uzywasz? z twoich wypowiedzi wynika, ze uzywasz filtrow, kremu poltlustego, nawilzajacego z filtrami, serii przeciwtradzikowej... :P