Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxine

spanie w staniku?

Polecane posty

Hej! Przeczytałam gdzieś, że spanie w staniku ma wpływ na ładny kształt piersi (tzn. poprawia, nie pogarsza:)). Czy któraś z was słyszała o tym albo stosowała?

Gość ursula wolf
tylko wieśniary sypiają w stanikach !!!!!! :O i włosy myją raz na tydzień w sobotę przed kosciolem :O to jest NIEZDROWE, cycki też muszą kiedyś pooddychac

Gość dfhsfhjks
ja słyszłam coś wrecz odwrotnego:/

Gość dfhsfhjks
tzn wlasnie ze to niedobzre spac w staniku

no właśnie...ale przeczytałam nawet gdzieś na kafeterii, że jakiejś kobicie lekarz doradził i ona właśnie się kształtami swoimi chwaliła...

Gość ursula wolf
eeee wierzysz w to co wypisuja na kafeterii ?? :O jesli tak to przegralas zycie 🖐️

Gość Titilalted
co za bzdura:/

Nie bardzo wierzę, więc się pytam. Niektórzy tu piują o urynoterapii...

Gość laskyy
ja mam małe cycki więc nie mam po co zakałdac stanika, bo nie dusze sie nimi poczas snu:p A jak ktos ma duże, to też nie potrzebuje stanika, bo jeden cyc mu robi za poduszkę, drugi za kołdre i jest ok;) Poza tym jeżeli już ktoś ma takie wielkie cyce, żeby musieć spać w staiku, to chyba raczej takim całkowicie bawełnianym. Inaczej porobisz sobie odciski od drutów, a nawet możesz potemdostać jakiegoś guza, jak ci się będą codziennie druty wbijać:o Ja bym się wściekła, gdybym musiałą spac w staniku. Tak samo jak nie śpię w majtkach, chociaż niektórzy śpią...

Gość no daj spokoj jak chcesz
spac w staniku:O moze w gorsecie od razu bedziesz? przeciez jest niewygodnie, uciska, skora gorzej oddycha chocby nie wiem jak poprawialo wyglad cyckow nie dalabym sie na to narwac-wole sie wyspac porzadnie:O

Gość ta laska śpi w staniku
http://www.kobieta.wp.pl/gid,8711555,img,8711565,kat,26315,statp,Z2FsZXJpZVJlZGFrdG9yc2tpZUxld2E,title,W-stylu-retro,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1&ticaid=13252 :D

Nigdy w życiu, chyba, że chcesz mieć na rano odciśnięte druty pod piersiami. Piersi, tak samo jak pupa (wtedy kiedy nie masz okresu) muszą \"oddychać\" w ciągu nocy. Chociaż w nocy ich nie duś stanikiem, a jeżeli chciałabyś mieć ładny biust to musiałabyś chodzic w staniku uciskającym i ściskającym piersi.