Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieką mnie policzki

czerwone i piekace policzki

Polecane posty

Gość pieką mnie policzki

oprócz tego mam popękane gdzieniegdzienaczynka . Jaki krem polecacie i oby siędobrze wchłaniał bo mam suchą cere i kremy raczej sciężko się wchłaniają.

dla mnie tej zimy zbawiennym kremem okazal sie krem lirene poltlusty immunoprotekcja , kremik naprawde fajnie sie wchlania i nie swiece sie po nim

Gość pajaczki na gębusi
ja mam problem z naczynkami.Zależy w jakim przedziale kasowym pytasz o krem? Ja kupiłam serię z Dermiki z wit.P. Mogą one rozjaśnić naczynka ale popękane najlepiej usunąć laserem.Drogi jest zabieg i nieprzyjemny.

Gość pajaczki na gębusi
jeśli Cię pieką policzki to pewnie masz podrażnioną kosmetykami, przynajmniej ja tak miałam.Ja mam bardzo wrażliwą cerę ,mieszaną, naczynkową-może Ty też.

hmmm na cerze suchej kosmetyki z reguły najlepiej się wchłaniają. nie wiem, jakich kremów w tej chwili używasz i ile możesz kupić. bo może nie chronisz skóry przed zimnem, a może masz po prostu wrażliwą, może używasz zbyt agresywnych kosmetyków do mycia. zależnie od tego powinnaś kupić kremy do cery wrażliwej, krem do cery naczynkowej (albo jakiś lekki preparat do stosowania pod krem), krem ochronny na zimę itd...

Gość KOLASTYNKE UZYWAM
TEZ MIALAM TEN PROBEM...MAM CERE WRAZLIWA,MIESZAMA,DO TEGO ALERGICZNA...I NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZIMA TEMU SPRZYJA:(ALE MOJ PROBLEM ROZWIAZAL KREM KOLASTYNY OCHRONNY NA ZIME;)SUPER JAK DLA MNIE ;) 50 ML OK 13 ZL//SKORA NA TWARZY NAWET W MROZNE DNI JEST LADNA,NIE PISZE,NIE SZCZYPIE...A MI NAWET NIE WYCHODZA LISZAJE NA POLIKACH JAK WCZESNIEJ OD ZIMNA:)

sprobuj krem kasztanowy z bielinda zielony , tuszuje naczynka i daje uczucie chlodu , w dodatku tani :)