Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfg

Pytanie do kobiet/dziewczyn które sie same zadowalają czasami

Polecane posty

Gość gfgfgfg

A jak to wygląda... bom ciekawa chlopina ruszacie sobie po cipciach.. tak w kółko albo dwoma paluszkami .. z góry na dół na zmiane.. \\\"?? :)

Gość gfgfgfg
a co ? chcesz sie podniecic ? ładna jest Pani :P

Gość a co chcesz mnie
podniecic?

Gość gość
ja to sie smyram jak leci i jest :classic_cool:

Gość gfgfgfg
No kobietki powiedzcie prosze.. nie ulżyło ale to takie fajne... jak rozwiniecie ...bardziej ..:PP Plis..

Gość i dio tyzm
Odpowiedzi sa w temacie "damska masturbacja" - nei zakładajcie w kolko tego samego.

Gość gfgfgfg
Chodzi mi dokładnie... Od inicjacji .. to samego końca.. jak ruszacie sobie tymi paluszkami itp no te kocie ruchy :P:)

Gość gfgfgfg
Odpowiedzi sa w temacie "damska masturbacja" - nei zakładajcie w kolko tego samego. A głupie nie będe grzebal w jakmiś głupim temacie który jest stary.... i szukać czytać .. 3 godziny.. ja ten i tak spadnie na dół po fakcie ..:)

Gość gość
Kocie ruchy? Masz bujna wyobraznie. Czesto kobieta sobie trzepie jak facet, szybko, mocno i wcale to pieknie nie wyglada...za wulgarne? A co mnie to, ale prawdziwe.

Gość gfgfgfg
a ja nie powiem Nie to nie i tak się w końcu dowiem :P A pozatym lewa czy prawa rączka jest to dla was róznica ?? Która zręczniejsza ... praworęczna kobieta przecież będzie prawą ręką wolała bo jest lepiej wyćwiczona... i bardziej...skonfigurowana .. jak kolwiek to brzmi :P

i np.w niedzielę zrobilam to 5 razy - samanie moglam uwierzyć, ze tyle mi się chciało ...:o Wicki ----ej, tam....ja też nie powiem, uchylam tylko rąbka....;)

Gość gfgfgfg
Kobitki przecież wiem że to lubicie robić.. niektóre czasem.. a niekóre często... tylko pytam bo ... ciekwi mnie czy tak w kółeczko jest fajnie czy jak :P

a po co ci to wiedzieć gfgfg? chcesz się nauczyć czy jak??? ja to np.nie lubię wcale jak mi tam facet mizia ....

Gość jaaaa19
jak mnie najdzie ochota to albo wkladam gleboko 2 paluszki i poruszam az zaczynam sie wić na lozku a druga reka przewaznie masuje sobie cycuszki albo czasem jak jestem na zajeciach czy w towarzystwie gdzie wiadomo nie wypada rolozyc nogi i sie zabawiac to po prostu jak mam obcisle dżinsy zakladam noge na noge wkladam reke miedzy nozki i pocieram ;) to tak w wielkiem skrocie

Gość lelijeczka
Wkładam paluszek do ust i oblizuję go, zeby był wilgotny, a później..... ;)

Gość gfgfgfg
kobietki dziękuje za komentarze które odpisały bardzo ciekawe...i interesujące... a pytanie było z ciekwości..bo kim mam się interesować jak nie kobietami... to fajnie wiedzieć :) musze się iśc myć ale tu jeszcze wróce..

Gość lelijeczka
Przesuwam go delikatnie z góry na dół i z dołu do góry, wodzę nim naokoło takiego guziczka, który jest w środku i znowu do dołu i troszkę do dziurki i do góry i naokoło, coraz szybciej, do góry, do dołu , do..góóó......ryyyy....oooo....ry...dooo...dooooooo...ooo..oo..ooochchc..chchch....

Gość lelijeczka
No to ja też lecę się myć...;)

Gość no to się umyj dobrze
a ja ci odpowiem. Ja nie lubię sobie nic oblizywać, nie lubię jak jest mokro. Lubię jak wszytsko jest suche. W ogóle nic w siebie nie wkładam, moze dlatego że jestem dziewicą. No i nie pociaga mnie za bardzo wkłądanie jakieś... Lubie sobie po prostu miziać łechtaczkę palcem. A robię to tak, że dwoma palcami położonej na cipce ręki, odgarniam wargi sromowe większe, tak żeby łechtacka była jakby bardziej dostępna, przez to, ze trochę naciąga się skóra jakoś lepiej i szybciej się podniecam, jest mi dużo przyjemniej. I wtedy tym środkowym palcem pocieram sobie łechtaczkę, wykonując ruchy końcem palca do dołu i do góry, tak iziając po niej. Mrrrrrrrrrrrrr.... Mam nadzieję, ze kiedyś jak znajdę jakiegoś chłopak, to będę go mogła tegonauczyć i wtedy położyć się na nim, brzchem do góry, żeby on mnie tak miział...

Gość gfgfgfg
no a co dla was jest tym impulsem ,żeby zacząć to robić ?, robicie to codziennie , po prostu przed snem , czy też tylko czasem i wtedy dlaczego ???.

Gość jaaaa19
o wlasnie:D oblizywanko potem oczywiste ;) ja to robie dosyc czesto nawet jak bylam w zwiazku ,po prostu to lubie dzis np mam za soba juz 5 razy ;) i to nie jest sciema po prostu mam taki temperament

Gość gfgfgfg
no ale do tej przed tobą - chyba jak to robisz , to zrobi ci się tam mokro , co nie ?/

Gość lelijeczka
Ja to zrobiłam teraz, bo podnieciła mnie Twoja ciekawość. Aaaaale byyyyłoooo... Mmmmm..... ;)

Gość lelijeczka
Mokro, to sie robi tam w srodku, w pochwie, a łechtaczke, to trzeba nawilżac oblizanym paluszkiem, albo paluszkiem zwilzanym w pochwie.;)

Gość mokro mi się robi w cipce
ale nie lubię, kiedy mam mokrą łechtaczkę. po prostu wolę miec suchą. Wtedy jakoś jest mi przyjemniej. Mam większą kontrolę nad tym, co robię, no i lepsze czucie. Dlatego np. mimo, z elubię się masturbowac leżąć na brzuchu, z ręką pod sobą, to musze to robic szybko, bo jak się za długo bawię, to soki z cipki wypływają, spływają w dół i palec mi się ślizga:p ;)

Gość gfgfgf
to powiedz jeszcze , czy robisz to codziennie, a jak nie to co decyduje ,że ci się chce to zrobić??

Gość jklj
Wygląda to tak, że za często uprawiam seks, a potem nie mam już takiego "potencjału" podniecania się;) Uwielbiam nietypowe miejsca, nie odpowiada mi masturbacja w pokoju, na łóżku.