Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jaka_taka

Jak często się kłocicie? Wyzywacie się?

Polecane posty

Gość taka_jaka_taka

Czy wyzywacie sie z partnerem/ką? Czy mowicie do siebie brzydkie slowa w nerwach, klotniach.. po alkoholu..? Czy czasem wymknie sie wam jesli mocno puszczą nerwy czy dochodzi czasem do takich sytuacji..slów? I jak czesto sie klocicie..o pierdoly?

Gość taka_jaka_taka
Pytam bo pamietam kiedys klocilam sie tak z chlopakiem.. zdarzalo sie kiedy mowilam spierdalaj.. a on do mnie to samo. teraz nie wyobrazam sobie tego..choc czasem mam ochote tak powiedziec.. wczoraj wymknelo jemu sie i napisal na gg WAL SIE. zdenerwowalam go maxymalnie.. choc wie ze źle zrobil, przeprasza.. ale zastanawiam sie czy z nami ejst cos nie tak ze czasem sie ostro klocimy.. i kiedys bylismy w stanie powiedziec do siebie takie slowa.? czy inne pary tez tak maja? dodam ze chcemy byc razem..jestesmy juz ok 5 lat.. mamy zamieszkac razem i wziac slub.. czy to duzy problem..takie sprawy?

to ogromny problem ... jak zakochani ludzie mogą tak do siebie mówić?

yyy... NIGDY Ja nawet nie potrafię o Nim źle pomyśleć a co dopiero powiedzieć coś takiego.. brr Smutne, jeśli ktoś tak ma :(

Gość zoneczka1
tak co pare dni , jak pije , jak mnie wkurzy i takie slowa jak spierdalaj sa na pczatku dziennym pisze to jak zona :( szkoda ze mi sie taki cham a nie inny "normalny "facet trafil

kłótnie sie zdarzają, jak w każdym związku, ale o wyzywaniu, wulgaryzmach nie ma mowy

Gość latka
Mnie raz się zdarzyło powiedzieć spieprzaj albo spierd... - już nie pamiętam. Ale pamiętam, że bardzo go to dotknęło. I już nigdy tego nie powtórzyłam. Kłótnie są, ale to zazwyczaj ja nadaję, a on jest cicho. I nie używam brzydkich słów. No i szybko sie godzimy :-)

My sie nie klocimy, ale czasem rzucimy sobie miesem dla zartu. W powaznej klotni nie posunelabym sie do tego, moim zdaniem agresja jest oznaka bezsilnosci.

Gość milczątko
czy Wy tez macie ciche dni tak często jak ja( co 2 tygodnie na 1 tydzień bez słowa)???? Mieszkamy razem i jest to uciążliwe.Nie zawsze jest wymiana zdań,poprostu każdy się zamyka,milczy i czeka na rozwój wydarzeń.To ja muszę zrobić ten pierwszy krok ,bo wiem że czas ucieka.Jestesmy oboje dorośli-bez ślubu

Kłócimy sie rzadko, jak coś jest nie tak, to raczej próbujemy załatwic to pół żartem, pół serio ... tak jest po prostu lepiej :-D

Gość czerwone
kiedys kiedy bylismy narzeczenstwem slowo zamknij sie wypowiedziane w jego kieunku nie przeszloby mi przez gardlo, a teraz...teraz nas nerwy ponosza

Gość czerwone
ale maz nigdy by mnie nie nazwal suka a ja jego chujem za przeproszeniem