Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_86

czy bardzo prawdopodobna ciaza???????? PROSZE wejdzcie!!!!

Polecane posty

Gość Karolina_86

Czesc wszystkim:) Mam pytanie na temat mozliwosci zajscia w ciaze. kochalam sie z chlopakiem w 13 lub 14 dniu cyklu (pisze chyba bo nie wiem jak liczyc poczatek cyklu bo ostatnia @ dostalam w nocy) ale chyba to byl 13 dzien. Zazwyczaj mam 30 dniowe cykle, czasem jednak zdarzaly sie 29 dniowe a miesiac temu nawet 32 dniowy. Po stosunku zauwazylismy ze prezerwatywa sie zsunela i cale nasienie pozostalo wewnatrz.. czy jest bardzo duza mozliwosc zaplodnienia? dzis jest moj 18 dzien cyklu a ja wczoraj i przedwczoraj czulam bol jajnikow.. blagam pomozcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Asik__
Ale co my ci pomóc możemy, chyba sama wiesz, że seks to prawdopodobieństwo ciąży zwłaszcza jak prezerwatywa zawiodła. Z drugiej strony nie jest tak łatwo zajść. Nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie, przekonasz się. Życzę ci żeby nie jeśli nie chcesz.

Gość N A T A L K A
zastanawiałaś się nad imieniem?

Gość zuzalcia
Ciężko powiedzieć. Z drugiej strony wcale nmie tak łatwo zajść. Trzeba się trochę napracować.

Gość Karolina_86
no na pewno jeszcze nie teraz.. strasznie sie stresuje.. a niby prezerwatywa taki dobry srodek antykoncepcji a my nawet nie poczulismy jak sie zsunela..

kobietko zrob test za 7 dni tak dla pewnosci. nie musisz czekac do nastepnej @ zrob za 7 dni Quiq test on moze wyjasnic sprawe a ja ci zycze jak tam sobie chcesz!!! :P

Gość chyba zostało
pogratulować, tylko czego?

Gość sellena
prawdopodobieństwo jest b. duże.

Gość Karolina_86
Natalka nasmiewasz sie a co jakby Ciebie to spotkalo?? Wiem ze jak sie chce zajsc to nie jest tak latwo a jak sie o tym nie mysli i sie nie chce to bum :(

Gość terpsychora24.
no pewnie, że ciaża jest prawdopodobna, ale nie pewna. co Ci to da co my ci tu napiszemy? jak nie zrobisz testu to jak my Ci mamy powiedziec czy jestes w ciązy czy nie? Uwieżysz nam w 100%? a skad my to mamy wiedziec? Ja mam dziecko. z niepelnego stosunku...tzn on wytrysnał juz na zewnątrz, ale widocznie wczesniejcos mu wyleciaLo i mamy Zuzię:) to było w 14 dniu cyklu. Ale potem pare razy zdazyło nam sie kochac bez zabiespieczenia w dni plodne i z tego dzieci nie bylo. Nigddy nie wiadomo i jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz.

Gość N A T A L K A
najbardziej płodne dni i wytrysk w środku ... sama miałam wpadkę lecz po 24h zażyłam postinor i jest już ok...

Gość Karolina_86
A test tak szybko dziala? myslalam ze do dnia okresu trzeba czekac?

Gość zuzalcia
Można iść do lekarza pooooooooo i dostać tabletki

Gość Karolina_86
na tabletki juz jest za pozno bo to bylo jakies 5 dni temu..

Gość N A T A L K A
no to . jeżeli niechcesz miec dizdziusia to albo wyczerpująca modlitwa albo ......... cud

Gość Karolina_86
hehe.. no jasne.. cud.. u mnie sie nie sprawdza, bo jak zawsze o cos prosze to jest na odwrot..

Gość POWODZENIA
Pierwzy dzień cyklu to pierwszy dzien miesiączki dni płodne ma sie od 11 do 18 dni, koniec cyklu to pojawienie się następnego okresu. Widać dziewczynko że mało znasz się na życiu ja tez miałam wpadke w wieku 15 lat ale odrazu z chłopakiem poszliśmy do lekarza i kupiliśmy Postinor. Wszystko u nas dobrze się skończyło i uważamy na to co robimy bo sex to nie zabawa. Życzę Ci powodzenia ;] Bo nawet nie umiesz sobie cyklu wyliczyć i jak widać nie wiesz skąd się biorą dzieci ;]. Chłopak nie musi się spuścić żeby zapłodnic kobiete wystarczy do tego nawet jego śluz w którym jest wystarczająca ilość plemników.

Gość Karolina_86
wiem w jakis sposob dochodzi do zaplodnienia i nie zadaje tu pytan w stylu czy mozna zajsc w ciaze przez majtki! A w tym miesiacu mialam ptroblem z cyklem bo jak juz pisalam okres dostalam w nocy i nie wiedzialam czy lepiej liczyc dzien poprzadni czy nastepny. TYLE.

Pozostaje ci po prostu po kilku dniach zrobić test ciążowy.....a wtedy po minucie już bedziesz mieć pewność :)

Gość Karolina_86
nie mam innego wyjscia.. chyba nie wytrzymam tyle czasu :(

Gość iwonaaaaallll
karolina, i co?

Gość al1234
ja kochalam sie z facetem choc byl to stosunek przerwany w 7 dniu cyklu(jeszcze plamilam) potem w 32 dniu dostalam @ ktory trwal 6 dni i byl dosc obfity.......dodam jesszcze ze skonczyalm brac tabsy 4 miechy temu teraz boje sie czy dostane okres w tym miesiacu i czy nie jestem w ciazy :( prosze o dojrzale opinie