lala-la 0 Napisano Luty 1, 2007 Kochalam sie ze swoim chłopakiem. Mial prezerwatywe na penisie, gdy skonczylismy sie kochac spostrzeglam na lozku troche jego spermy(z zapachu wynikało ze to sperma), była tez na mojej pupie. Prezerwatywa byla cala i w srodku byla sperma..... jak to mozliwe ze sperma wydostala sie ze srodka ...?I czy jest mozliwosc zajscia w ciaze... przypominam ze byly to moje dni niepłodne...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Luty 1, 2007 skąd pomysł, że to sperma. Może to była twoja wydzielina. Nie panikuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala-la 0 Napisano Luty 1, 2007 ale pachniało trochę jak sperma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Luty 1, 2007 troche ale robilas badania pod mikroskopem co to było. Nie wiec nie panikuj tylko sie uspokoj i zastanow sie nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala-la 0 Napisano Luty 1, 2007 ale mi sei to przytrafilo dzisiaj...... mam dni niepłodne.... nawet prezerwatywa nie pękła być moze bokkiem moglo troszke wyleciec.... Tylko nie wiem czy to jest mozliwe zeby w dni niepłodne zajsc w ciąże/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kukułeczka Kuka 0 Napisano Luty 1, 2007 Wyleciało bokiem - haha, na przyszłość kupuj dłuższe prezerwatywy:P I nie panikuj tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 1, 2007 niemożliwe by wyleciało bokiem. latesk za bardzo przylega do stojącego penisa:) poza tym nie ma zapłodnienia w dni niepłodne. to co czułaś to na pewno była twoja wydzielina zmieszana z płynem nawilżajacym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach