Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wimab

niezstąpienie jąder u dziecka

Polecane posty

Gość wimab

mój synek ma niezstąpione jąderka i ma mieć zabieg czy ktoś przechodził przez coś takiego ze swoim dzieckiem

Gość wanileczka
tak,robiłam to prywatnie ,jak mój synuś miał 4 latka,Operacja zamknięcia a wcześniej ściągnięcia jąderka trwała ok.40min ale na sali okazało się że ma jeszcze stulejkę i przepuklinę.Godzinę po operacji byliśmy w domu i wszystko było ok.Początkowo piekło go przy siusianiu,więc siusiał w wodzie,w wannie.Dzisiaj ma 17 lat i jest super facetem :-)

Gość wimab
dzięki za odpowiedz,ale jak możesz to powiedz gdzie miał umiejscowione bo moje dziecko ma w jamie brzusznej początkowo mówiono że w kanale pachwinowym to wtedy jest łatwiej.Prywatnie też bym chętnie zrobiła bo przeraża mnie wizja szpitala gdzie robią za kaskę?

Gość wimab
ponawiam pytanie

Ja ostatnio oglądałam....chyba interwencję. Chłopczyk 4 letni tez miał miec ten zabieg, w prywatnej klinice, czy przychodni. To nieprawdopodobne, ale zmarł! Nie wiem, czy zły lek podali, czy co? Jestem tym przerażona.

Gość wimab
też o tym słyszałam i mnie to przeraziło zważywszy że czeka to moje dziecko.Zabieg ma mieć roboiny w Poznaniu