Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinaaa17

Pierwsza wizyta-badanie dziewicy-jak wyglada

Polecane posty

Gość Aria1989
My nie straszymy dziewczyn tylko mówimy tak jak było. Byłam 2 razy u innych pań-ginekologów. Obie zbadały mnie przez odbyt. Nie jest to super przyejmne, ale naprawde to tylko 2 minutki i nic boli. Dzisiaj byłam u ginekologa faceta. Kazał przygotować wziernik mały (dla dziewicy). Najpierw włożył mi palca do pochwy, ale poczułam ogromny ból jak próbował trochę rozciągnąć błonę dziewiczą, więc zaniechał dalszego badania. Co do masturbacji łechtaczki- ginekolog jest w stanie poznac, że się masturbowałaś tylko jeśli robiłaś to na jakiś czas przed wizyta (nie wiem dokładnie na ile, ale ok. 1 godziny).

Gość eloelo320
dziewczyny Wy to jestescie bardzo dziwne po co chodzic do ginekologa i sie bada on tylko wklada wam palce i mowie ze jest wszytko ok hehe dlczego faceci nie musza chodzic co? dziewczyny oni was w chuja robia to sa naciagacze

Gość nie tak strasznie
ja mam 15 lat i poszłam do ginekologa właśnie dzisiaij ; p bo mam strasznie bolesne miesiączki , biegunke wtedy, wymioty i po prostu masakra ; / zapisał i jakieś nowe leki co do samego badania, to bałam sie , bo kurcze pierwszy raz, poszłam do lekarki, najpierw mnie pytała kiedy ostatni okres i wgl i potem miałam sie rozebrać usiadłam na fotelu, i najpierw brzuch mi dotykała, potem coś tam patrzała xd, wzieła właśnie taki mały wziernik, i zbadała (normalnie nie przez odbyt), a potem, wsadziła palec... nie bolało i mówiła,że chce zbadać mi jajniki xD badanie nie było straszne, choć przed nim bardzo się obawiałam p.ginekolog była miła, i profesjonalna. Na końcu jeszcze sprawdziła mi piersi czy nie mam guzków itp. ; )

jak poczytałam tu o tych "strasznych bólach" to tak się zastanawiam... jeśli tak Was boli badanie, dziewice, to jak zniesiecie pierwszy stosunek? przecież niektórzy partnerzy chcą wejść szybko i nie każdy jest wyrozumiały - jak mój chłopak - a nawet jeśli jeśli jest to i tak boli przecież chyba tak samo jak wkłada "coś" lekarz czy chłopak. myślę że nie ma co się strachać pierwszego badania u dziewic bo to chyba powinno mniej boleć, bo przecież lekarz nie przerywa błony.

Gość Eeem.
nie ja zawsze robie się mokra, jak mnie badają... jak mi wkłada palec do pochwy, a nawet czasami 2 czy 3 to nie mogę wytrzymać i się podniecam... może dlatego, że chodzę do młodego... jak wstaję to zawsze siedzenie jest mokre od moich soków. xD Czuję coś takiego jakby mnie lizał... Raz nawet miałam badanie, że mi wsadził i palec do pochwy i do odbytu...To strasznie bolało, bo byłam jeszcze dziewicą. Płakałam, a on mi jeszcze głębiej wsadzał. Potem miałam mieć operację nacięcia błony dziewiczej przed stosunkiem, bo miałam nietypowy kształt.

Gość Ja lol
Niedługo mam pierwszą wizytę u ginekologa. Bardzo się boję . Nie tyle tego, że to bedzie facet ale boję się bulu powiedzcie czy jak wkłada coś do pochwy albo przez odbyt to mocno was bolało ?

Gość 13latka po badaniu gin.
Mam 13 lat jestem dziewicą, dziś miałam 1 badanie. Okropnie się bałam wiedziałam że muszę iść ale niechciałam. Zadawałam sobie to samo pytanie "Przez pochwę czy odbytnicę?, I czy kiedy ginekolog wkłada palce to nawilża to miejsce czymś?". Wybrałam kobietę . To było tak że weszłam do gabinetu strasznie spięta. Powiedziałam jej że jestem dziewicą, że strasznie się boję itp. Ona powiedziała że dobrze żebym zdjeła majteczki, ona nie będzie nic dotykać tylko zobaczy. Usiadłam na fotel ginekologiczny, a ona pokazała mi jak. Zobaczyła, nałożyła rękawiczki białe, i musze przyznać dotknela bardzo delikatnie żeby coś sprawdzić ale nie wkładała nigdzie palców i nie potrzebnie się naczytałam na tych forach bo tylko się zestresowałam... A i radzę Ci włożyć tunikę będziesz się lepiej czuła i wogóle ... Powodzenia na 1 wizycie i głowa do góry

Gość Cyryl Tytus
a komorowska ma jajniki jak kacze jaja a jajowody o srednicy lufy mozdziezowej legendy o jej strefie genitalnej kraza po warszawce

Gość gość
Ja jestem jeszcze dziewica a mam27 lat i chciałabym isc do ginekologa w celu sprawdzeniu czy jestem zdrowa ,ale boję się że będzie bolec ,a czy moze byc tak że jak się przed badaniem wysiusiam to czy jakieś siusiu poleci ponieważ mam problem raczej z nietrzymaniem moczu.

Gość gość
I jescze mam pytanie czy jak dziewica idzie do ginekologa to jest to grzechem bo to jest przecież badanie przez dziurkę i czy przy tym dziewictwa sie nie straci

Gość gość
A ja sie boję o to aby nie stracić dziewictwa bo chciałabym byc jeszcze dziewica a naprawdę chciałabym sprawdzić czy jestem zdrowa ,ale jestem też z drugiej strony głęboko wierzaca i praktykujaca dlatego te tzy pytania teraz pozadawalam .

Gość gośćkasia
mam wejście pochwy byłam u ginekologa , i co mam z tym zrobić proszę o dopowiedż