Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha 27

ATREDERM stosował ktoś, pomogło komuś???????

Polecane posty

Gość Pakula
mi skora wlasnie schodzi jak po opalaniu wrrrrr zle to wyglada zwlaszcza z podkladem.

Gość Pakula
chron skórke zawsze bez roznicy czy masz akurat ten srodek czy nie . przeciez skor jest po jego dzialaniu. OMG :/

Gość GRUBAS95
oooooo

Gość Adziula ;)
Jak dla mnie to istne cudo !!! Używałam go na plecy bo przepisa mi go pani dermatolog i jestem z niego w 100% zadowolona . Moje plecy przed używaniem atredermu były całe w przebarwieniach po trądziku, miałam pełno zaskórników ,no i czasem cos na nich na dodatek cos wyskakiwało więc wyglądały ohydnie a teraz już prawie śladu nie ma po nich plecy są gładziutkie i czyste ;) a dodam że nie używam go zbyt długo bo jakieś 2 tygodnie żebym wiedział wcześniej o tym płynie to już dawno bym go kupiła a tak to ciągle musiałam zakrywać te plecy nawet late

Gość Piotrek223234
Ja pomyślnie skończyłem tym specyfikiem terapię, ale została mi jeszcze buteleczka 0,05% Atredermu i chyba się zmarnuje :(

Mi się skończyła pierwsza buteleczka o stężeniu 0,025%. Stosowałam to przez miesiąc. Miałam pryszcze przy uszach i na czole. Wszystko ładnie zeszło! :) Tylko mam okropne blizny. Męczę się z trądzikiem ponad 10 lat, niestety, i dlatego pozostały po nim blizny. Nie wiem czy atrederm coś na nie pomoże, bo są one stare i głębokie :( Jest mi smutno, jak patrze na swoje zdjęcia i widzę takie wgłębienia na czole ;( Zastanawiam się nad powtórzeniem kuracji, tak za tydzień, ale już mocniejszym stężeniem 0,05%.

Gość gość
hej, stosuje atrederm (słabszy) od miesiaca i faktycznie łuszcze sie jak głupia, przeszłam chyba wszystkie fazy stosowania atredermu wymienione tu : http://wieczniemloda.com/atrederm-na-zaskorniki-blizny-i-zmarszczki-6548/ najbardziej meczy mnie stosowanie filtrów i koniecznosc malowania sie (pracuje i mam kontakt z klientami). po 1 buteleczce zrobie sobie przerwe i dam sie zregenerowac skorze. poki co jestem z efektow zadowolona i polecam (:

Gość gość
U mnie najlepiej: na plecach wyleczył mi trądzik w 100% (po kilku tygodniach wszystko wróciło, ale znów zamierzam stosować) a na twarzy nie pomógł nic a nic :-))

Gość gość
zima zastosowalam 1 buteleczke 0,50 na odmlodzenie skory rak i twarzy i skora teraz fajna, swieza. polecam.

Ja stosuje.. od 24 dni.. aktualnie mam wysyp. zdjęcia na moim blogu. zapraszam. oczywiście bez spacji :) cathleengrey . blogspot . com / search / label / Atrederm

Gość gość
Ja stosowałem kiedyś zaraz po kuracji izotekiem jako redukcję blizn i wysypu nie miałem ale to pewnie dlatego że już byłem świeżo po kuracji izotretynoiną. Ogólnie jestem jakieś ponad 3 lata po kuracji i z moją skórą znowu zaczynają dziać sie dziwne rzeczy. Swędzi mnie skóra, wychodzą swędzące czerwone plamki i chrostki z których czasami leci bezbarwny płyn no i trądzik też czasami wyłazi... Nie mogę dojść co jest grane a dermatolog zapisał mi zwykłe mazidła robione na trądzik.

Gość gość
Koszmar w walce z zaskornikami ZAKONCZONY! :-) Po wielu latach stosowania roznych, przeroznych srodkow, plynow, kremow, cudów niewidów trafilam w koncu na Atrederm. Polecam wszystkim ktorzy walcza z zaskornikami. Dzieki niemu pozbylam sie kompleksu, oczywiscie tak jak pisza poprzedniczki wystepuja skutki uboczne w postaci luszczenia sie skory lecz w odpowiednim stosowaniu srodek dziala super. Dla chetnej odsprzedam opakowanie, ktore mi pozostalo po kuracji, lecz jest cale, nie otwierane, ma dluga date przydatnosci. mail: camuk5@poczta.onet.pl

Gość gość
Oj matko! Jak to czytam,włosy na głowie dęba stają! Kiedy stosuje się takie leki wysokie filtry to podstawa nawet zimą... Żadnego solarium,bo będzie się w łaty, basenu czy sauny, ponieważ to sprzyja podrażnienieniom oraz zakażeniom.

Gość gość
Jest lepsze i bezpieczniejsze niż leki na trądzik tretynoiny. Możesz kupić trądzik leki bez recepty (wymagane łatwego konsultacji on-line) http://www.goodpharmacy.net

Gość gość
hej dziewczyny, zostało mi jedno nieotworzone opakowanie atrederm 0,05% jeżeli któraś jest zainteresiwana mój email arach315@gmail.com :D

Mam trądzik już od 10 lat i jestem właśnie w trakcie kuracji Atrederm. Prowadzę bloga i opisuje w nim krok po kroku swoje odczucia, efekty , wraz ze zdjęciami przed i po. http://pokonamtradzik.blog.pl/ Zapraszam, może coś Wam podpowiem, nie jestem kosmetyczką ani żadnym specjalistą, walczę samodzielnie z trądzikiem zaskórnikowym i grudkowym, możemy się wzajemnie wspierać i dzielić radami :).

Gość gość
Atrederm dobry na pryszcze, ale jak chcecie się ich pozbyć to trzeba jechać na diecie alkalicznej - zmniejszyć mięso, zmniejszyć chleb/makarony, przerzucić się w 80% na warzywa, uzupełniać też białko kefirami/jogurtami, jajkami. Na mnie działa, efektem ubocznym jest chudniecie. Trzeba też pamiętać o jelitach aby zjeść np. otręby owsiane+jogurt aby nie było zaparcia, Pozdrawiam :)

Gość gość
Używam atre 0,025 codziennie na twarz i pod oczy ze względu na zaskórniki oraz zmarszczki wokol oczu. Używam go od 5 miesięcy. Jeśli chodzi o zaskórniki to dziwne raz znikają potem znów się pojawiają a zmarszczki robią się coraz płytsze.chyba przerzuce się na te mocniejsze stężenie. Tolerancja mojej skóry bardzo dobra. właściwie to nie odczuwam że wogole coś nakładam