Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka17

czy jest możliwe żebym była w ciąży?

Polecane posty

Gość nastka17

ostatni moj okres mialam 31.12.2006-4.01.2007. teraz dostalam okres 25.01.2007, jutro mi sie chyba skonczy, albo nawet dzis, kochalam sie z chlopakiem wczoraj czyli 28.01.2007. nie mielismy gumki i skonczyl we mnie. wczoraj kochalismy sie 3 razy i za kazdym konczyl we mnie. prosze o mądre rady, dzieki z góry

Gość latek20
ty chyba żartujesz??!! facet konczył kilka razy w tobie a ty sie pytasz czy jest taka mozliwosc????????!!!!! radzilabym kupic wózek

Gość downka
a ja radzilabym zaczac myslec na przyszlosc no nie ma co,gratuluje pomyslowosci dziewczynko

Gość pass
w czasie okresu rowniez sa owulacje i mozna zajsc mojej mamy znajoma ma blizniaczki poczete w okresie

Gość gdzoe bylas jak uczyli biologi
co za prymitywne pytanie a ile ty masz lat, moze jakby ci sie spuscil z 10 razy to bys nie zaszla ale tylko 3......

Poczekaj 6 dni i kup sobie test PreTest ciążowy, wykrywa 6 dni od zapłodnienia. Trzymaj się!!!

Gość nastka17
ale mialam okres :( mam 17 lat a on 18.pisalam do wrozki i napisala, ze ty razem nie jestem w ciazy

Gość al1234
ja kochalam sie z facetem 7 dnia cyklu byl to stosunek przerwany .... potem okres dostalam 32 dnia cyklu trwal 7 dni z tymze I 2 dni to plamienia a 5 dni dosc obfitego krwawienia ....... jestem w 22 dniu kolejnego cyklu i nadal mam trche sluzu czekam na okres

Gość sima
boze ty naprawde wierzysz dziewczyno w to ze wrozka powie ci ze nie jestes i nie bedziesz??!!! a skad ona moze wiedziec?? jest twoim osobistym ginekologiem??!! dziewczyno zejdz na ziemie!!! facet 3 razy sie w tobie spuscil a ty wrozce wierzysz??!!! zobaczymy co ci powie za 9 miesiecy.......bo pewnie zwatpi...