Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppapuga

Jak ciąża i dziecko wpłyneły na wasz związek??

Polecane posty

Gość ppapuga

Czy mnieniły się po tym wasze relacje z partnerem? Jest lepiej czy gorzej? A może to nic nie zmienia... Jestem własnie w ciąży. Zastanawiałam się jak to wpłynie na moje małżeństwo. Dodam że oboje się bardzo Cieszymy

witam. gratulacje bedziesz mamą ja jestem obecnie 11tc ... i powiem że ciąża zmieniła wszystko ale na lepsze mąz jest troskliwy i opiekuńczy. ciąz dużo zmienia.. ważne jest to ze oboje sie cieszycie i że mąz bedzie w tym uczestniczył tzn. gadał do twojego brzuszka chdził na usg itd. to jest cholerni \\e miłe dla kobiety bo widzi że mąż w pełni akceptuje jesj zmieniające sie ciało

Raczej nic się między nami nie zmieniło. Jest tak samo dobrze jak przed urodzeniem dziecka. Mąż sporo pracuje, wraca po południu, pomaga mi przy małej, ale ona wtedy zazwyczaj śpi. Ja mogę sobie pojechać do hipermarketu, fryzjera czy koleżanki, a mąż troskliwie zajmuje się małą i odpoczywa po pracy. Urodzenie małej nie przewróciło naszego życia do góry nogami, nadal się kochamy i uwielbiamy spędzać ze sobą czas, ale teraz we trójkę.:D

Mam córcie 19 miesięczną..faktem jest,że mąż pomału uczył się roli ojca,tak jak ja roli matki;)relacje między nami są świetne,mała przepada za tatą ,a my mamy z niej małą pocieche ,która codziennie daje nam podowy do uśmiechu:D:D Pozdrawiam🌼

Gość nic a nic
sie nie zmienia,no może tylko przez pierwsze 2,3 miesiące bo wtedy głownie biegasz przy dziecku. Ale to nieprawda ze miłośc żony z męża przechodzi na dziecko.

mam 8 letnią córcię teraz jestem drugi raz w ciąży - dziecko nas zblizyło a oczekiwanie na drugie upragnione i wyczekane jeszcze bardziej. Widze milość w jego oczach, troskę i wicie gniazdka ciągle cos ulepsza w domu. Kochamy sie tak jak 13 lat temu a może bardziej bo wiemy kto jest obok, że możemy liczyc na siebie w trudnych chwilach. Nie mówie, ze zawsze jest sielanka bo to normalne ale z tym człowiekiem chciałabym się zestarzeć :)