Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solo

Jak znaleźć mężą cudzoziemca?

Polecane posty

Gość solo

Witam! Ja myślicie, czy to dobry pomysł żeby szukać sobie męża za granicą? Gdzie najlepiej szukać takiego kandydata? W biurze matrymonialnym, czy w jakiś inny sposób? Proszę poradźcie!!!!!!!!!!!!!!

Gość migotk
ale to zależy od tego ile masz lat i z jakiego kraju ma być ten mąż?

Gość solo
znam :) język miłości...

Gość solo
ja mam 25 lat, a myślisz,że wiek faceta ma znaczenie?

Gość solo
w sumie może być Polak ale żeby mieszkał w innym kraju

Gość to zalezy czego oczekujesz
jak wysokiego to w Holandii jest calkiem duzy wybor - jak tam bylem to chociaz mam 183 cm wzrostu to i tak wiekszosc byla wyzsza ode mnie , wydaje mi sie ze w miare dobrze wygladaja Wlosi tylko oni znowu sa dosyc niscy , Anglicy jacys tacy bladzi , we Francji calkiem duzy wybor bo tam jest niezla mieszanka ras , mysle ze Rosjanie w Twoim przypadku odpadaja bo oni sa brzydsi nawet od nas Polakow a moja kolzenka zawsze mowila ze jestesmy najmniej przystojnymi mezczyznami swiata - teraz mysle ze miala duzo racji ale prawdopodobniej by brzmialo ze Slowianie sa malo przystojni , charaktery tez podobno mamy zjebane - to wszystko wina komunizmu :D

Gość solo
no tak... wybierać to ja sobie mogę ale ... nie mogę jeździć po całej europie. Czy jest jakiś sposób żeby dotrzeć do takich mężczyzn, którzy byliby zainteresowani będąc w Polsce?

Gość kitty kat
do "to zalezy czego oczekujesz" masz plytkie myslenie myslisz, ze kobieta szukajac meza bedzie myslala kategoria ci sa za bladzi, ci sa wysocy, no to moze poszukam wsrod Francuzow tam jest taka mieszanka rasowa :P itd. w ogole dziwny pomysl z tym cudzoziemcem, dlaczego to nie moze byc Polak?? ja bylam przez rok w zwiazku z obcokrajowcem, nie wyszlo uwazam, ze pary z roznych krajow ( ktore chce sie zwiazac wezlem malz., ktory ma do tego przetrwac) musza byc naprawde na poziomie, zeby to przetrwalo musza byc po prostu b.madrymi ludzmi, odznaczajacymi sie wysokim poziomem tolerancji i cierpliwosci

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
solo - to jeszcze liczysz, ze ten cudzoziemiec po Ciebie przyjedzie ? Oj bedzie ciezko!!! LOL

Gość krucha z cukrem
no jasne. wejdz na www.spinchat.com i szukaj, szukaj :D:D a tak z czystej ciekawosci - dlaczego niepodwazalnym warunkiem ma byc obywatelstwo?

Gość ostatnio bylo w tv ze
francuscy rolnicy poszukuja zon do pracy na roli :)

Gość solo
no tak... ale ja chcę zamieszkać za granicą, u boku jakiegoś spokojnego pana, który będzie mnie kochał i się mną opiekował. w sumie to narodowość nie ma znaczenia, ważne żebym nie musiała się martwić, czy dostanę emeryturę...bo przy takich zarobkach to na oszczędności nie mogę liczyć

Gość gość2141414
opiekował ? a pieluszki tez nosisz ;/ ?? pewnie nie ale zamiast auta pewnie masz wozek dla lalek bo zadna z ciebie kobieta tylko malutka dziewczyneczka. dorosnij.

Gość gość
ty za to jesteś samiec alfa:-D ps. debil ale nie bede ci tłumaczył bo mi sie nie chce