Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

NIECH MI NIKT NIE MOWI ZE JEST BEZROBOCIE!!!!!!

Polecane posty

poszukuje pracownika do sklepu zoologicznego juz dwa miesiace!! i nic!! albo rezygnuja bo sie do tego nie nadaja,albo godziny pracy nie odpowiadaja.. a jak wzielismy na probe osobe z urzedu pracy to byla hmm gorzej niz tragoczna!! siedziala i sobie rysowala!! byla nie mila dla klienta itd!! gdzie sa normalni ludzie do pracy1!!

{ siedziala i sobie rysowala! } Moze trzeba było zamienić sklep na galerię autorską. :D

A tak z czystej ciekawości jaka płace proponujesz ? Przy jakich godzinach pracy itd.

Gość samica tapira malajskiego
Za najniższą krajową wolę siedzieć na zasiłku. Serio.

chyba rzeczywiście normalni sa teraz za granica.. dodam ze jestem z lublina wynagrodzenie 900 zł jak na Lublin to nie jest zle

Gość samica tapira malajskiego
netto czy brutto ? :classic_cool:

--> Mistrz cientej riposty Zmarnowała talent. Widac ze nie czytała \"Janka muzykanta\" :D

i co to jest to 900 zl? Smiech, zalosc i patologia. Pracownicy w polskim tesco zarabiaja jalmuzne, za to samo na wyspach zarabiaja fajne sumki i sa szanowani przez pracodawcow. Nie ma sie co dziwic.

Gość ona i ja
kartynina: nie, tylko ołówek i kartkę papieru.

{ wynagrodzenie 900 zł } Nawet jak netto ja bym nie zmienił pracy. Wszystko jasne.

900 juz na reke.... a internet jest na zapleczu bo mamy dwa komputery wiec....to dodatkowy plus ;)

Gość pewnie 900
minus wszystkie odliczenia - to wypadnie najniższa krajowa.

Gość ona i ja
chętnie popracowałabym w sklepie zoologicznym, bo lubię zwierzęta i mogę przy nich pracować, czyścić klatki, uczyć się o nich i potem opowiadać. ale po pierwsze mam juz pracę, a po drugie nie jestem z Lublina.

w Lublinie ten sklep? A gdzie? Chociaz faktycznie, za 900 zł nawet na rękę, po odliczeniu kosztów dojazdu to się człowiek nie utrzyma... ale powiedz, gdzie ten sklep, jakie godziny, może pomogę

Gość Sońka - -
A kompa masz bo wiesz cos trzeba robic w pracy :P Za 900 zł łe

OnaK niestety tak jest w Polsce - bezrobocie oficjalnie nie wiadomo jakie, a jak chce sie znalezc pracownika, to... bez szans :O Znajomy ma firme, place oferuje niezle, ale zainteresowanych brak, bo wola siedziec na zasilku lub na czarno pracowac :O Oto Polska wlasnie :O

Gość pewnie 900
a to sorry. Ale to i tak mało, nawet jak na Lublin. Znam tylko jedną osobę, która pracuje za mniej. Reszta pracuje za więcej albo szuka lepszej pracy.

no przepraszam bardzo ale dla bezrobotnego to nie jest malo..a poza tym lepiej zapieprzac w barach i mcdonaldach za 400 zl???? takie sa place w lublinie moja kolezanka pracowala na caly etet za 600 zl a na pol 400...moja siostra w lecelrku po 14 godzin pracowala a zarobila 600 zł!!!!!! na kasie zarabiaja po 600!!a siedza do nocy!!

bo gdyby jeszcze firmy szanowaly pracownika, to tez byloby inaczej. Pracodawcom sie wydaje, ze nie wiadomo jakie pieniadze oferuje, ale poszanowania brak. Siedz cicho iciesz sie, ze masz prace :O takie hasla dawno juz sa nieaktualne.

Gość Sońka - -
Nie po to kończyłam studia zeby właśnie zarabiac 900 zł, to jest odpowiednia stawka dla bałwanów z zawodówy i ze średnim 🖐️

nie,nie dam wam namarow widze ze sa tu same obiboki,ktorzy chcieli by zarobic a sie nie narobic...

Gość o.k. masz bezrobotnego do
roboty, jesli uczciwie płacisz ZUS. Z tym, że cały czas szukam czegoś lepszego i jak znajdę to odchodzę, ale póki co, gdzie mam się zgłosic na rozmowę?

przez caly czas studiow bylam zarejestrowana w urzedzie pracy jako bezrobotna. Kiedy robili jakies kursy to gdzies mieli, ze mam wyklady, bo; \" przecie jestes bezrobotna, to masz czas, jak jestes bezrobotna to przecoez bedziesz zapierdalac za marne grosze bo ty ciulu nie masz nic, bo jestes bezrobotny\" -> podejscie ludzi, paietaj, ze bezrobotny to nie zul nie majacy na chleb. To, ze jest bezroboty to nie znaczy, ze za 900 zl bedzie siedzial kazdego dnia po osiem godzin z wrzeszczacymi papugami i kopulujacymi krolikami.

Gość a moze byc dziewczyna
heh ale te balwany wyciagaja po kilka tysiakow...byle elektryk czy hydraulik bierze kilka stowek za byle usluge :O