Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milamila

Okrycie wierzchnie w ciąży

Polecane posty

Witam!!Mam termin na maja ,teraz jednak gdy brzuszek coraz większy nie wiem w czym będę chodzic za kilka dni bo w płaszczyku mieszcze się a raczej mój brzuch juz na styk,co kupic,w czym wy chodzicie bo przedemną jeszcze 3 miesiące zimniejsze a ja sie martwie...

Kolejny bzdurny temat :O W ubraniach chodza. Bo niby w czym? w worku pokutnym?? Tak ciezko kupic sobie jakas wieksza kurtke, nawet na wyprzedazy. Lub pozyczyc???

Gość Alexxxa
Popytaj wsród znajomych, zwłaszcza tych szerszych ;) Może któras może ci coś pożyczyć, bo szkoda kupować. Kiedyś były moda na takie krótkie szerokie płaszczyki, nazywały się chyba ambasador. Może któraś jeszcze ma taki w szafie. Poza tym możesz poszukać na allegro, pewnie trafi się coś niedrogiego. :)

Dzień dobry moja przyjaciółko milamila2000 🌼 Mój Misiaczek przyniósł mi z pracy bardzo fajną kurteczkę, identyczną jak ta na pierwszej fotografii od góry http://www.vega.artbhp.pl/index.php?do=subcategory&cpage=2 Wychodze w niej wszędzie. Jest na prawde ciepła i wygodna. Poproś swojego Misiaczka, może znajdzie gdzieś podobną, a jak jest maszynistą to pewnie też dostał taką w pracy, więc niech ci przyniesie ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

No właśnie lepiej chyba w za dużej niż za ciasnej ,dzięki za podpowiedzi a ja wlaśnie weszłam na allegro i znalazłam fajne poncho obszyte futerkiem w takim co po ciąży można chodzic,jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Gość zytunia
nie chce się czepiać , ale dla mnie to niesmowite , jak niektóre osoby wydają się niesamodzielne umyslowo; jak kurtka jest za mala , to się kombinuje wieksza , czy to takie trudne ? kupuje sie , a jak sie nie chce kupować normalnej w sklepie , to na szmatach albo poycza sie od kogos, jak to moze nie wpaść do głowy ?

Przyjaciółko zytuniu, po co ten agresywny ton? ;-) Po to jesteśmy tu wszystkie przyjaciółkami by sobie pomagać, doradzać i sie wspierać w tym niewątpliwie trudnym okresie jakim jest ciąża ;-) Ja przeczytałam tutaj wiele ciepłych słów pod moim adresem i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam na moich przyjaciółeczkach z działu ciążowego 🌼 To one pomogły mi przy albumikach z ubrankami dla mojej przyszłej dzidzi ;-) Razem z Mamcią i Misiaczkiem daliśmy księdzu gdy był po kolędzie dodatkowe 20 zł, by ten odprawił msze w intencji tego działu forum kafeterii. ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Ktoś tu chyba ma zły dzień ,dziekuję za zainteresowanie moim wątkiem:)

Widzę że Magdusia ma anielską cierpliowośc do takich osób jak zytunia,podziwiam i pozdrawiam magdusie :)

super jest móc sie oderwac od pracy i poczytać wypowiedzi innych - zawsze poprawiają mi humor

Zdziwiona,nie wszystkim poprawiają humor za to nam napewno :)pozdrawiam

Również Ciebie pozdrawiam przyjaciółko milamila200, a także pozdrawia Cie Mamcia, która siedzi obok mnie i obiera ziemniaki, jednocześnie czytając wasze wypowiedzi ;-) Mamcia robi obiad dla Misiaczka, by ten jak wróci z pracy zjadł coś ciepłego ;-) Jak już zje obiad to razem z Mamcią i Misiaczkiem zasiadamy do komputera i wyszukujemy różnych lakierów do paznokci, by pasja mojego męża mogła sie rozwijać ;-) Jesteśmy szczęśliwą rodziną. Ja , Mamcia i Misiaczek ;-) Pozdrawiam raz jeszcze, Magda 🌼

Gość zytunia
no chyba ze o to chodzi to zupełnie nie moja stylistyka - misiaczek , albumik , ubranko , przyjaciółeczki ale jak ktoś lubi , to ok

Przyjaciółko zytuniu, przez Twoje agresywne w tonie wypowiedzi, Mamcia skaleczyła się nożem w palec :-( Jednakże nadal Cie pozdrawia za moim pośrednictwem, bo teraz poszła do łazienki szukać jakiegoś opatrunku ;-) Bądź bardziej pogodniejsza i podchodź do ludzi bardziej miło, a zobaczysz że świat stanie się piękniejszy. Pozdrawiam Ciebie, Twojego Misiaczka i Twoją Mamcie również 🌼

Gość zytunia
ja nie jestem niemiła , tylko popędiwa :P niech se naklei plaster i nie marudzi

Nakleiła plaster, ale pod plastrem ma jeszcze żółtego sera, żeby sie szybciej goiło ;-) Mamcia mówi że żółty ser jest najlepszy na skaleczenia :-) Jak Misiaczka bolały kiedyś plecy to nacierała go miodem i przeszło mu po kilku godzinach :-) Mamcia zawsze wie co jest najlepsze dla mnie i mojego Misiaczka ;-) Pozdrawiam ,Magda 🌼

Gość Magdusia nareszcie
się odezwałaś do przyjaciółek, pozdrów mamcie i misiaczka ;O :P

Gość zytunia
a o żółtym serze to nie słyszała

Magdusiu, a może zechciałabyś podzielić się z przyjaciółkamiz kafe, co też Twój Misiaczek ma za hobby? zaintrygowałaś mnie tymi lakierami! Mojemu Niedźwiedziowi też przydałoby się nowe zajęcie na długie zimowe wieczory, bo tylko pracuje i pracuje...

Gość
niezłe :D:D:D hop, hop do góry....

Witam was moje drogie przyjaciółeczki 🌼 Jak mija dzień? ;-) U mnie nieciekawie :-( Właśnie przed chwilą wróciłam ze szpitala w którym będe rodzić.:-( Oglądałyście taki thiller na podstawie powieści Stephena Kinga, Mysery? Otóż w tym szpitalu zajmowała się mną taka pielęgniarka podobna do głównej bohaterki tego filmu :-( Wielka kobieta z groźną miną i na dodatek spod uniformu było widać t-shirta z nadrukiem wrzeszczącej dzidzi i napisem ,, Cry, baby, cry\'\' :-0 Traumatyczne przeżycie :-( Mamcia z Misiaczkiem mają tzw. ciche dni :-( To tyle jeśli chodzi o moją sobotę :-( Co tam zatem u was moje drogie? ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

A może kupisz nowy płaszcz? Ja polecam taki z regulowaną szerokością. Chodziłam w nim tez po porodzie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.