Szon patrol 6 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Nadija* napisał: Ruda wyklikuje tematy Już za późno, wszyscy przeczytali, nawet witek wyskoczył zza krzaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: No zachowuej sie jak kompletna idjotka. A ponoc z malowanym wszystko jest ‚na dobrej drodze’. Wiec powinna isc chyba za głosem własnych rad co do Ewki i gzić sie z nim teraz w barłogu albo przynajmniej jakis cyberek. A tu takie cos bo nie wiem czy wiesz ale malowany i iskra sa teraz w związku a to nie wiedzialem, to moze dlatego jej broni i udaje ze nie widzi jej tepoty wyciagnie nudesy to bedzie starym malowanym popisujacym sie przed ogolem ze jakas tepa kafeterianka go podrywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: A czemu Ty mnie do picia namawiasz Złośnico Bo kto nie pije ten co? Bo właśnie to robi. Właśnie to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big babofon napisał: znowu cię wyzwała? how sweet xD ciekawe czy Niebieska karta już założona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Wiara chrzescijańska opiera się przede wszystkim na prawdzie, czego wy nie potraficie znieść żyjąc wbrew niej, potem jest sprawiedliwość i miłosierdzie (wobec tych co przyznają się do błędów). Tworzycie swoją wizję chrześcijaństwa dla dzieciarni. oszolomom religijnym mowimy stop i niech do watykanu w..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: I przy okazji skolima później. Temperatura?xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Mgła napisał: Wejdzie bo żyje tylko tym by się tu mądrzyć, być poklepywaną przez kumpelki i co najważniejsze by starać się ośmieszać innych ludzi. Wampir narcystyczny Raczej toksyczna osoba z opiekunem. Od dawna pisałam, że ruda ma zaburzenia osobowości i ma się przelogować (chodziło o Hugha ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: A czemu Ty mnie do picia namawiasz Złośnico Żeby ci weszło bo jak inaczej puścisz majteczki w kropeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A po tym daj mi te noc Udało ci się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klikamy_SPAM-y 18 Napisano 2 godziny temu Teraz już wiadomo że Poetka ukrywa się na którymś z obecnych dzisiaj kont. Loguj się na flagowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: oszolomom religijnym mowimy stop i niech do watykanu w..... Pana poprosimy, o opuszczenie imprezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: I Ty myślisz że Twoje zdanie ma jakiekolwiek znaczenie gdy jesteś jej doopolizką? Litości Btw, jak już wspominasz o dobrej drodze, to Twoja kumpela już doszła do celu- jest szczęśliwą "mężatką" i osobom na wysokim poziomie. Wytłumacz mi w takim razie, co robi tutaj godzinami i dlaczego bawi się w nawalanki z przegrywamy i ydiotami? Szach mat to ze dla ciebie pobyt na kafeterii jest poszikiwaniem gacha ktorego jak zawleczesz sila do oltarza to wiecej nie wejdziesz nie znaczy ze kazdy traktuje to miejsce jak jezioro w ktorym lowi lezakow tylko jak zrodlo beki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: I Ty myślisz że Twoje zdanie ma jakiekolwiek znaczenie gdy jesteś jej doopolizką? Litości Btw, jak już wspominasz o dobrej drodze, to Twoja kumpela już doszła do celu- jest szczęśliwą "mężatką" i osobom na wysokim poziomie. Wytłumacz mi w takim razie, co robi tutaj godzinami i dlaczego bawi się w nawalanki z przegrywamy i ydiotami? Szach mat Nie będę ci zycia tłumaczyć od zera, jesteś dosyć prostolinijna z wydumanymi bajkowymi wizjami świata w wielu tematach , no w końcu masz swoje lata i zero dosw. Damsko meskich, już ci pisałam niedawno ze z teorii masz 6, gorzej trochę z praktyka. ty teraz tworzysz od zera swój ‚zwionzek’ (tak wiem ze to trolling ale załóżmy …) to teoria podpowiada ze teraz powinniście z priva nie wychodzic i nie wiedzieć co tu sie dzieje a ty … no coz, dalej latasz za Ewka i próbujesz jej wyjasnic czy jest prawdziwa zona i tym podobne ideologiczne bzdety które nikogo nie interesują prócz starych dewot. Zachowujesz sie jak obłąkana - przemysl to a jesli ty tego nie widzisz to może twoj nowy chłopak ci pomoże nie jestem dupowlazem ewki miałam z nią różne momenty chwilami dość ostro sie hejtowalysmy ale kazdy widzi wg mnie ze twoje wrzuty i powody dowalania sie do niej są chore i nagminne i widać jak na dłoni gdzie konkretnie boli cie duupa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Czemu na różowo? Pewnie coś zboczonego chcesz wrzucić Nie kozacz Madzia, bo złapię i zaśpiewsz nam Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie kozacz Madzia, bo złapię i zaśpiewsz nam Ty Uważaj, bo cię na ambonę zaciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: a to nie wiedzialem, to moze dlatego jej broni i udaje ze nie widzi jej tepoty wyciagnie nudesy to bedzie starym malowanym popisujacym sie przed ogolem ze jakas tepa kafeterianka go podrywala Dokładnie tylko czekać jak ponownie ja skompromituje co już przecież miało miejsce jak zalecał sie do elci. Po czym upokarzał te druga:) daje temu związkowi 2 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie kozacz Madzia, bo złapię i zaśpiewsz nam Ty Chciałabym, chciała.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 12 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Nadija* napisał: ona miała dowód że ruda i hugo to jeden byt xD a ja mam dowód, że twoje loki zostaną wytargane jednak, bo Ci się nudzi xD czekam na zaproszenie, obiecałaś latem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, murb napisał: Bo kto nie pije ten co? Bo właśnie to robi. Właśnie to. Osz ty cwaniaro jedna Brum Głodnej chleb na myśli, więc pij z kimś innym te procenty Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Udało ci się A w tej nocy: jest juz ciemno, wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby ci weszło bo jak inaczej puścisz majteczki w kropeczki Spokojna twoja rozczochrana z rana nie ma opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Z wrodzonej kultury nie zapytam co pan Jezus by powiedział na twoj związek z typem który w zyciu realnym ma dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Uważaj, bo cię na ambonę zaciągnie. My tylko żartujemy jest spoko luzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Osz ty cwaniaro jedna Brum Głodnej chleb na myśli, więc pij z kimś innym Spać idę. Lubię imprezy, które się zaczynają o 14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: My tylko żartujemy jest spoko luzik Oczywiście, a temu tylko ambony w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: My tylko żartujemy jest spoko luzik Ja wszystko na poważnie Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: My tylko żartujemy jest spoko luzik Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Oczywiście, a temu tylko ambony w głowie Twoja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach