Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 1987

Jak przygotować się do pierwszego razu??

Polecane posty

Gość jola qrwiszon
nie martw się jsk masz nogę gróbszą od jego chja to jż możesz sie bzykać :)

Gość alice1995
mam 16 lat i jestem 100% pewna swojego faceta. Kocham go, i on kocha mnie..chcemy się ze sobą kochać, ale nie wiem jak mam się do tego przygotować.. no i czy to naprawdę tak boli.?

Gość Nataliaa 112255
Ja mam 15 lat, i chciała bym już stracić dziewictwo ;D Moje koleżanki już to robiły a ja się boję jak cholera że będzie mnie to mocno bolało ;( i czy w tym wieku można to robić i czy prezerwatywa wystarczy przed zajściem w ciąże ? Bo czytałam na internecie i pisali że może pęknąć ;/ Proszę od-piszczcie Mi ;D Bo nie wiem czy dobrze zrobię uprawiając seks w tym wieku..... ?

Gość zakochana1789
Dobra mam kilka pytań co do pierwszego razy,post jest stary ale może akurat ktoś mi pomoże :) Mam 17 lat,a mój chłopak 18,strasznie ciągnie nas do siebie i oboje chcemy przeżyć ten pierwszy raz ze sobą :) Ja jestem dziewicą,a on prawiczkiem. -Najważniejsze pytanie co najlepsze do zabezpieczenia,czytałam na forum,że jak chłopak jest prawiczkiem to odmawiają prezerwatywy,ale dlaczego? -Co najlepiej zabezpieczy mnie przed niechcianą ciążą,czy prezerwatywa wystarczy? -Co do bólu i krwawienia,czy na prawdę jest tak jak niektórzy piszą,że to aż tak boli i jak jest z tym krwawieniem,wiem że nie każda krwawi,ale jak już tak to czy jest tej krwi aż tak dużo,czy jest to zauważalne przez partnera ? -W ogóle przed seksem polecacie jakąś grę wstępną czy od razu całowanie i seks? -Co z goleniem się ? Oczywiście nie chodzi mi tu o nogi czy miejsca pod pachami,bo to jest oczywiste,nawet jak nie zaplanuję tego pierwszego razu to ja nie umiem nie mieć ogolonych nóg czy pach,ale co z miejscami intymnymi,bo tam to często kobieta się nie goli,ale ja mam już za sobą pierwsze golenie miejsc intymnych i po prostu jak niby zaplanujesz ten pierwszy raz to lepiej ogolić się tam i czy golić tylko koło wejścia czy całość i między pośladkami? Jak już tak to lepiej nie wiem kilka dni przed seksem ze względu na podrażnienia ? :) -No i czy należy przed pierwszym razem iść do lekarza czy jest to zbędne. Mam nadzieję,że ktoś odpowie mi sensownie na zadane pytania,nie mamy wyznaczonej jakiejś daty na pierwszy raz.bo dla mnie to jest jakaś paranoja,że wyznaczacie sobie datę,że tego i tego będziecie się kochać,prawdopodobnie i tak wyjdzie to jak będziemy sami to któregoś razu dojdzie do tego,ale wolałam zadać pare pytań? :) Czekam na sensowne odpowiedzi i z góry dziękuję ! :D

Gość escapeme
Ciężko odpowiedzieć Ci na Twoje pytania, ale spróbuję. Wszystko to ruletka. Każda dziewczyna inaczej 'reaguje' na rozdziewiczanie - ja bardzo krwawiłam i mnie bolało, ale przyjaciółki na przykład nie krwawiły wcale.. Ostrzegam Cię, że raczej nie będzie przyjemnie, nie chcę Cię straszyć, tylko żebyś była na to przygotowana ;) Nie martw się krwią, jeśli facetowi na tobie zależy, to potraktuje to jak coś normalnego. Prezerwatywy powinny wystarczyć, jeśli będziesz pewna, że to nie są Twoje dni płodne - mam nadzieję, że ogarniasz swój organizm, bo jeśli nie, to daj sobie spokój z seksem ;) Jeśli nie masz żadnych dolegliwości, to nie musisz iść do lekarza - ale jak zaczniesz współżyć, to raz do roku cytologia, obowiązkowo. Przede wszystkim - gra wstępna, na litość boską, musisz być porządnie mokra, bo inaczej rozdziewiczanie będzie jeszcze bardziej hmm nieprzyjemne.. Daj facetowi się wykazać ;)

Gość taktojamartynakonwa
Hej mam 15 lat i chcę współżyć z chłopakiem, co do golenia to wiem że on woli jak będę gładka bo już mi to powiedział, Najbardziej sie zastanawiam jak sie przygotować do tego że np będę ciasna:( wiem że to jest głupota ale wolałabym się jakoś rozciągnąć no wybratorem albo coś :/ proszę o pomoc

Gość gość
15 lat. To nie masz nawet. co golić a wszelkie rady to do mamy a nie dla dorosłym forum pa pa

Gość gość
jakieś bezmózgowie totalne w wieku 15 lat ? ja mam 25 lat i nie mialem pierwszego razu a miałem wiele dziewczyn i mnie to wkurza kiedy slysze że stracila dziewictwo w wieku kilkunastu lat. Żygać się chce. Darujcie sobie nie warto tak wcześnie. Ja z dziewczyną czekam do ślubu i mam gdzieś te mówienie że wszyscy to robili i że trzeba sie wczesniej sprawdzić jak sie kocha to nie trzeba i można poczekać. Według mnie to jak zwierzeta sie zachowujecie, a potem płacz bo urodziło sie dziecko i facet uciekł albo HIV dostała w prezencie.

Gość gość162673839
Posłuchajcie!!!! Mam chłopaka, jest ode mnie starszy o 2 lata :) Ja mam 14 on 16. Znamy się od bardzo długo chodz chodzimy od roku Wiem ,że to jest ten chłopak Pierwszy raz mam na sobą, kochamy się często. Jeśli jesteś w pełni gotowa to wiek w którym postawisz pierwszy krok jest nie ważny! Wzięcie członka swojego partnera to nie jest nic strasznego :) Nie podchodźcie do tego w taki sposób, ale oczywiście to jest wasza sprawa ^^ W każdej aptece powinnaś dostać taki balsam do wypalania włosków razem z cebulkami, po pierwszym zabiegu takim trochę piecze i szczypie, ale czego się nie robi dla miłości , przynajmniej jest to bezpieczniejsze od maszynki :) Koszt około 15 zł. Tylko nie wstydź się iść i kupić to normalne jest przecież:) Co do antykoncepcji , za pierwszym razem nie jest ona tak istotna, ale warto by było, to nie prawda że może pęknąć pod przebijaniem błony dziewiczej, ponieważ nasza błona się tylko rozszerza i istnieje cały czas ^^ Warto wybrać tego chłopaka z którym czujesz się bezpiecznie:) Mam nadzieję że pomogłam :)

Gość gość
Mój zaczynał od minetki by mnie rozgżac miałam pierwszy orgzm jak wszedł to nie czulam żanego bólu.

Gość Sebastian Twój
Kasia nie czytaj tego gunwa, kocham Cieeee ;* ;* ♥