Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man

Ekskrementy - od czego to zależy?

Polecane posty

Gość man

Ostatnio było kilka tematów o wypróżnianiu i tym podobnych sprawach. W jednym się udzieliłem nawet. Mam różne problemy, ale tym razem chciałem się zorientować od czego zależy nie konsolidacja a forma - tzn. w dawnych, dobrych czasach był to rogalik, spory, a np. teraz nie miewam takich tylko takie bobki, małe, kilku centymetrowe i koniec, przerwa i znowu coś małego. O co z tym chodzi? (w innym wątku, w którym się udzielałem uskarżałem się na dosyć częste wypróżnienia o charakterze "nie-stałym", często po większym posiłku - podejrzewam nadwrażliwość jelita, ale to tylko moje podejrzenia)

Gość jesteś kopomenem
?? kopofil z ciebie

Gość hehehehep
dieta slonko, tylko od diety to zalezy

Gość jesteś kopomenem
nie ważne co nie ważne jak, ważne, że z gównem za pan brat

Gość przy jelicie nadwrazliwym
wypróżnienia zdarzają się właśnie w formie takich małych bobków

Gość man
nie jestem zadnym -filem, mam problemy żołądkowe czubie. dzięki za normalne odpowiedzi. A co do ostatniej - to niedawno miałem właśnie zwykły, porządny, zwarty stolec, ale to było w czasie gdy chorowałem, byłem zaziębiony i leżałem w łóżku kilka dni. Nic z tego nie rozumiem.

Gość man
a jak wyłonić z diety to coś co powoduje to wszystko? Jem zwykłe potrawy, czasem słodycze, to co reszta domowników ogólnie i tylko ja tak mam :/ XXI w. a medycyna jak w XIX :/