Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

averia

zdradzone zony są częto głupsze od kochanek

Polecane posty

nie do wszystkiego tylko do TEJ sprawy. ale motywujecie mnie powoli i chyba nawiążę kontakt z jej mężem..

averia - zakładając naewt, że wszystko to co napisałaś o tej kobiecie jest prawdą - to ja sie pytam - co Ciebie to obchodzi? :O:O:O

Gość tu się wyppowiadają
nie miala prawa i nikt jej nie broni. My tu mówimy o twoim wątpliwym prawie wpierdalania się do nie swoich spraw.

Gość averia ty
a nawiąż kontakt z jej mężem nie krępuj się to ciebie będą uważali za eh nie powiem co bo znowu mi posty wykasują

Gość tu się wyppowiadają
temat powinien brzmieć:Aweria jest głupsza od wszystkich żon i kochanek razem wziętych. rozmawiajmy dalej o mądrości z "ptasim móżdzkiem"

Gość averia czy coś
hahahahaaa jesteś mistrzem :D serio rozbawiłaś mnie nieźle emanujesz głupotą idź i powiedz jej mężowi tak to będzie to dowartościujesz się Pozdrawiam życzę miłej nocy i obmyślaj dalej plany jak tu 'pomóc' innym

a dlaczego nie potraficie po prostu przyznać racji,że czasami naprawdę takie babki jak ona są głupsze od kochanek.

Gość averia czy coś
tak czasami tak tak samo jak czasami kochanek jest głupszy od męża, piekarz od komornika, kobieta od mężczyzny, mężczyzna od kobiety, małpa od psa, człowiek od człowieka, averia od .... sorry głupszych nie ma :O

Gość tu się wyppowiadają
mądrzy ludzie też zdradzają, kłamą.... co ma piernik do wiatraka. powtarzam:nie zastanawiaj się nad głupota innych-zajmij się swoją głupotą.jest jej aż nadto. nie znam kobiety-może jest mądra może bezdennie głupia... tylko powiedz czemu głupiego człowieka razi glupota innych?

oprócz żon, mężów, nikt wię nie wypowiada więc nie ma sensu ta rozmowa.

Gość CJ****
Nie jestem mezem ani tym bardziej zoną. Jestem w szczesliwym zwiazku, za jakis czas biore slub. Moja Narzeczona czasem przeglada to forum, mi tez sie zdarza to zajrzec i moja refleksja jest taka: wiele topikow tego typu jest owocem frustracji zyciowej autora :( Chcesz sie usprawiedliwic sama przed soba?? szukasz potwierdzenia, ze to co robisz nie jest az takim dranstwem jak ci podswiadomosc podpowiada?? Caly czas jedziesz na ta babke ale sama chesz zrobic DOKLADNIE TO SAMO co ona. Czyli stawiasz znak rownosci miedzy soba a nia ;) Jestescie siebie warte :D Wspolczuje zycia tak nudnego, ze musisz sie zabawiac niezdrowo kosztem innych :-O

Gość lupu cupu cup

Gość nadineee
(...) żona znalazła sobie kochanka (...) I w tym tkwi sedno: ona w tej chwili stała się też KOCHANKĄ. A to dowodzi, że jednak kochanki są głupsze od żon... :classic_cool:

Poczytałem dziś trochę na tym forum to i owo.. ... i nie wiem, strasznie dużo tu kobiet, co usprawiedliwiają zdradę, szukają jej i usprawiedliwiają szczęściem jakie daje.. W tym przypadku nie chce komentować osoby... zbyt zawiłe, za mało danych... i widzę że życie samo tutaj karty rozdaje jak i wyroki Pozdrawiam i życze wsyztskim by dostali od drugiej połowy to na co zasługują :*