Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alyane

Plamienie zamiast miesiączki

Polecane posty

Gość alyane

Czy któraś z Was tak własnie ma. Moje @ są skąpe, przypominaja raczej plamienie niż krwawienie. Wszelkie badania hormonalne robiłam i wyszły dobrze. Robiłam również monitoring owulacji, gdzie też stwierdzono ,że owulacja jest. Gin mówi,że wszystko ok ale w ciążę nie zachodzę. Co jeszcze zrobić jakie badania, by stwierdzić czy jest ok i co z tą @ ?

Gość carroliine...
a ile masz lat bo to ma dosyc duze znaczenie... ?ps: jezeli gin mowi ze jest ok tojest ok:) a jak nie to idz do innego to zobaczysz czy jest ok

Gość alyane
mam 30 lat. a ginekolog nie stwierdził niczego co mogło by go zaniepokić. Badał mnie ręcznie, robił też usg wewnętrzne. Mierzę też temperaturę i skok temperatury jest, a temperatuta w drugiej fazie cyklu utrzymuje się na wyższym poziomie. Bolesnych miesiączek nie mam, jedynie co to przed @ czyję to charakterystyczne pobolewanie brzucha. Pani w sklepie zilarskim powiedziała mi ,że być może taka moja uroda, podobnie powiedział gin. A @ znowu dostałam tak jak w zegarku regularnie. Tzn miesiączka taka ,że tylko wkładki mi wystarczą.