Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 20

KREM POD PODKłAD. Jaki najlepszy???

Polecane posty

Gość kajka 20

Witam!!! Dziewczyny uzywam obecnie podkladu LRP Toleriane na zmiane z Vichy Dermablend(mam probki). Cere mam mieszana -teraz wysusza mi ja differin i musze nawilzac. Uzywam kremu z LRP Hydraphase XXL Lergere. Ten krem dobrze nawilza ale pod podklad srednio sie sprawdza..Najgorsze jest to, ze musze czekac jakies 10 minut az on sie wchlonie i dopiero wtedy moge naklaac fluid. Moze znacie jakis lepszy krem nawilzajacy, ktory nie zapycha porow i nadaje sie pod podklad???

Witaj, ja osobiscie polecam emulsje nawilzajaca na dzien z faktorem 10 Shisheido.Ma konsystencje wodnista, super nawilzawspaniale , szybko sie wchlania i cudownie nadaje sie pod poklad.

Gość kajka 20
a czy ta emulsja nie podraznia? nadaje sie do mieszanej cery ze sklonnoscia do zaskornikow? Ile kosztuje i czy oprocz tej emulsji uzywasz jeszcze jakis kremow?

Emulsja jest bardzo delikatna, mnie nie podraznia a mam dosyc wrazliwa cere. Nie uzywam nie poza nia pod poklad. Wchlania sie od razu i podklad wspaniale sie na niej rozsmarowywuje.Niestety jedyny minus to cena. Ostatnio placilam 185 zlotych za 75 ml. Ale jest niewiarygodnie wydajna. wystarczy nalozycz troche na opuszek palca i wystarcza na cala twarz!

Gość kajka 20
o Boze... cena jest oszalamiajaca!!!;( niestety nie moge sobie na nia pozwolic:/ ehh.. wiec szukam dalej...

Gość kajka 20
wlasnie czytalam przed chwila ten topic. Ale czy ten krem nadaje sie pod podklad???

Gość kajka 20
czy humektan jest dobry pod podklad? ktos stosuje? Piszcie o innych jak znacie, potrzebuje super nawilazjacego kremu ale bez tlustej warstwy i zeby sie nie swiecil tylko w miare szybklo wchalanial.. piszcie :)