Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość facio_
Podoba mi się to podejście :P Romans wisi w powietrzu ;)

Gość ewa25
facio, mięśniuchy nie mają z regóły szacunku do kobiet i traktują je z regóły jak zdobycz i lustro w którym szukają uwielbienia dla siebie i swoich mięśni bleeeeeeeeeeee Kochac za to potrafią mocno, ale tylko siebie i tę górę sterydów które im już dawno rozum wyjadły

Gość facio_
Już Was obie lubię ;)

Gość facio_
Ale to też nie jest fair stwierdzenie bo ja mięśnie także posiadam, tylko nie jest dla mnie priorytetem by były one jak największe. Chociaż teraz jak macam biceps to trochę taki flak - kiedyś tu była stal :P:P Jednak trzeba się trochę ruszyć. Skrajności są złe.

Gość ewa25
Każdy facet ma mięśnie taka natura. Ale czasem jak sie widuje te potwory na ulicach..........! Szanuję tych, którzy robią to dla siebie, uczciwie tzn bez dopalaczy, oraz zawodowych kulturystów, oni pracują ciężko na to co mają, ale nie oszukujmy sie, mało jest takich facetów, reszta to żywe reklamy sterydów

Gość facio_
Na szczęście nie zaliczam się do tych ani do tamtych i mam taki sam stosunek do nich jak Wy ;) Wychodzi, że osiągnąłem złoty środek jakimś cudem ;) Wy też się nie załamujcie, widząc taką barbie i taką porządną, naturalną dziewczynę jak Wy wybrałbym właśnie Was ;)

Gość facio_
"Każdy facet ma mięśnie taka natura." ;) Niezgodzę się, mam wokół siebie chodzące zaprzeczenia tej tezy ;)

Gość ewa25
magnolia22 wyobrażasz sobie żeby twój facet spędzał więcej czasu przed lustrem niż ty?????:):):):) To dopiero tragedia, nie?

Gość ewa25
Ej no każdy facet ma, tylko, że niektórym jest do ich zobaczenia potrzebny mikroskop jak mi do moich piersi.:):) A przecie każda baba ma:)

Gość facio_
No to tak samo kobiety też mają mięśnie w takim razie - po co ograniczać się do facetów? :) Wszyscy mają i mięśnie i piersi, o! ;) Po równo i sprawiedliwie ;>

Gość ewa25
magnolia22, znowu sie z tobą zgadzam, jest takie powiedzenie : "są dwa rodzaje kobiet, te z których sie wyrasta i te do których trzeba dorosnąc"

Gość ewa25
Ale jak widzę tych starszych panów śliniących sie na widok tych plastików:) to tak sobie myśle że z lalek barbi sie nie wyrasta.....:(

Gość facio_
daj spokój - widziałem i oślepłem - są przecież takie co uprawiają kulturystykę... ale zaraz - one nie mają znowuż.. a nieważne ;)

Gość ewa25
:):):):) Ci mają, a tamci nie, ej tam ważne, że my mamy to co trzeba tam gdzie trzeba: zdrową samokrytykę i zaj****ste poczucie humoru:):)!!!!!!!!!!

Gość ewa25
magnolia to byłby interes!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość izia 99
Ale każdy lubi co innego;) ja nie lubie wychudzonych facetów bo dla mnie to ni facet. Najbardziej mi odpowiada: troszke brzuszku ale takze umieśniony ale nie musi być teg widać ważne że by był silny:D A takich misiakow uwielbiam jako przyjacieli;)

Gość izia 99
Trochę z opoźnieniem pisze ale co tam;P

Gość facio_
no to ja trochę potrenuję i wrócę do pełni sprawności a takim miśkiem jak Mann to nie jestem oczywiście ;) To jest dla mnie również przesada. Jestem wysoki, mam te 102 w pasie na pępku, BMI 25,5. A zresztą już to omawialiśmy :)

Gość izia 99
Po co wogóle coś zmieniać. No oczywiście że jak chcesz to zmieniaj,jeśli masz sie w tedy lepiej czuć ale najlepiej jest we "własnej skórze i ciele":D

Gość ewa25
oj ja też bardzo lubię wiczenia i sport, zwłaszcza w telewizji:)

Gość facio_
Się zaczerwieniłem prawie.. ;) Mnie tam generalnie nic nie przeszkadza, oprócz braku kondycji i tego bandziocha kiedy siedzę :P A ćwiczonka no to też dawno temu robiłem. Gdy miałem jeszcze dla kogo się starać jakoś wyglądać. Generalnie to zawsze na necie wdaje się w jakąś dyskusję to "poznaję" kogoś fajnego, a tak normalnie to jestem do tego nieśmiały i nie znam nikogo (z płci przeciwnej).

Gość ewa25
Wiecie, niejaki Jet Set nas na eurowizji reprezentuje

Gość facio_
Eurowizja - plastikowy szajs. Jet set - pierwsze słysze, co to jakieś 16-tki ubrane na różowo? :P

Gość facio_
magnolia22 - no fajni są.. fajnie samotni są przede wszystkim :)

Gość ewa25
:):) Coś tego typu:) Znowu sie ośmieszymy

Gość facio_
Dobrze, że chociaż sportowcy bronią dobrego imienia (?).

Gość ewa25
Przynajmniej nie bawią sie w estradowego ojca Rydzyka jak Wiśniewski:):) Są właśnie na jedynce jak chcecie zobaczyc

Gość izia 99
Ja uwielbbiam sport bo normalnie nie mogę usiedzieć w miejscu:) Heh,ja nikogo nie mam i jakoś nie chce jak większosć osób w moim wieku(15lat) mieć na siłę, jak sie trafi to biorę oczywiście ale wole być nie zależna od nikogo;P I mam tak samo jak Ty facio,jestem nieśmiała i sama nie potrafię kogo poznać ale mi to raczej nie przeszkadza;) Eurowizja->podobno tak ale chyba wole ich niż wiśniewskiego znaczy ich troje

Gość facio_
Rany boskie! oślepłem i ogłuchłem!!

Gość facio_
Izia - może za 10 lat będzie Ci przeszkadzać :P