Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość Wiosenka22
fajnie by bylo gdybyscie sie ze soba spotkali bo ja wymiekam..penie same laski by sie okazal i ja bym wystrzelila w powietrze ze wstydu;)

A o co chodziło z tymi biodrami jak u faceta bo nie załapałem? Jakie to niby faceci mają (nie oglądam się to nie wiem)

Gość ewa25
Buziaki :)

Gość Wiosenka22
ostatni rycerz sie wycofuje...slonko, rycerzu, czasem trzeba zamknac oczy i pojsc przed siebie, co sie stanie to sie stanie, zycie jest za krotkie....a i poza tym lepiej zalowac ze sie cos zrobilo, niz zalowac ze sie czegos NIE zrobilo:)

Gość Wiosenka22
mnie sie pytasz o te biodra?

Gość ewa25
wiosenka święte słowa

Gość ewa25
dobranoc magnolia

Rycerzu Rycerzu...meskie biodra to proste,bez zaokraglen na wysokosci pupy, o to chodzilo..no i wlasnie ze jesli komus chodzi o \"chlopiece biodra: to nie pod moj adres prosze;)

Gość ewaAAA
Ja też na dzisiaj kończę. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś na siebie wpadniemy. Wiosenka zostawiam cie w bezpiecznych ramionach rycerza:) PAPA

Mam pyt. czy za kazdym razem gdy mam juz ten czarny nick musze wpisywac moje haslo gdy chce wyslac wiad.? denerwujace to:/

Gość ewaAAA
Ja też na dzisiaj kończę. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś na siebie wpadniemy. Wiosenka zostawiam cie w bezpiecznych ramionach rycerza:) PAPA

aj, w bezpiecznych ramionach....rycerz to niesmialy facet i nie mam sie co \"obawiac\" ze kiedykolwiek bylabym w jego ramionach hihi kurcze kark mnie boli....starosc..

kurcze czuje sie jak idiotka...ide spac,wszyscy poszli.. ale chcialam Wam powiedziec zwe naprawde swietnie sie bawilam z Wami i nam cicha nadzieje ze kiedys uda sie nam znowu spotkac:) fajnie by bylo:) buziaki, milych snow wszystkim ..i szczesliwego zycia(to tak na zapas jakbym juz tu nie trafila) papa

zostalismy ostatni na polu bitwy...to co, przytul mnie ja ciebie i dobranoc:)

Pamietaj Rycerzu, dla kobiet wazne jest tez serce mezczyzny, bo uroda przeminie a dobro pozostanie:)

Gość a ja i tak jestem beznadziejna
:(

kobiety nie lubia pewnych siebie chamow, lubia mezczyzn troskliwych, z poczuciem humoru, takich ktorzy zawsze je zaciekawia, bo nikt nie lubi nudy...

wiem rycerzu , ale niech kobieta zakocha sie w tobie, twym charakterze, dobrym slowie, czulosci... pociag fizyczny nie przetrwa dlugo a to, co narodzi sie w naszych sercach przetrwa burze:)

Gość a ja i tak jestem beznadziejna
chodzi o to ze czuje sie dokladnie tak jak pisala autorka w swoim pierwszym wpisie. i probowalam to zmieniac na rozne sposoby... ale sie nie da. do dupy ta autosugestia do dupy zmiany w wygladzie do dupy szukanie potwierdzenia tego ze jestem cos warta gdzies na zewnatrz... wszyscy i wszystko mowi mi ze jestem nikim