Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pomocyy

proszę wejdź bo bardzo sie boje

Polecane posty

witam jestem w 31 tygodniu ciązy od jakiegos czasu mam takie dziwne bole ale dzisiaj mialam je juz bardzo czesto. nie chodzi mi o twardnienie brzucha. ten bol mam bardzo nisko tak zaraz jak sie konczą wloski łonowe i nie jest to taki bol jak na okres tylko jakby takie kłocie , łapie mnie i za chwile puszcza czy ktoras z was miala podobnie???? co one mogą oznaczac?????

w ciagu 10 minut mialam juz 3 takie charakterystyczne klocia, nie są one bardzo bolesne ale ja juz zaczynam panikowac bo nie wiem co jest grane

Zadzwon na pogotowie, przeciez nikt tu Ci diagnozy nie postawi

Gość manola+
jedz do szpitala i nie sluchaj glupich rad to zycie twojego dziecka

Gość jesli to sa regularne skorcze
a na to wyglada, to moze byc wczesniejszy porod,.Nie panikuj,ale jedz szybciutko do szpitala polozniczego, nie ma zartow.

Gość słusznie
dzwon i nie czekaj na nasze gdybania

no wlasnie nie wiem czy mnie nie wysmieją w szpitalu bo jak pisalam wczesniej to mnie tak bardzo nie boli , to mnie kłuje co jakis czas tam nisko nigdy tak nie mialam , zawsze albo twardnial mi brzuch albo bolal mnie ten brzuch , ale nigdy nie tak nisko gdzie mam wlosy lonowe

Gość zadzwon na pogotowie
albo jedz do szpitala bo to moga byc przedwczesne skurcze

Albo dzwon po pogotowie albo tam jedz. Niby czemu maja Cię wyśmiac?? Bo martwisz się o swoje dziecko??? Co Ci na forum mogą poradzić??? My nie lekarze :) Głowa do góry

Gość jedz zaraz do szpitala
bo moze byc porod przed czasem, jesli skurcze regularne.Jedz teraz, bojak bedziesz zwlekac do 4 rano, to bedzie tylko spiacy lekarz dyzurny. Do szpitala polozniczego,Natychmiast! Bo nawet jak skurcze oslabna to i tak oka nie zmruzysz ze strachu,jedz! Lepiej niech cie wysmieja niz bys miala ryzykowac

Gość To Ty jeszcze nie
dzwoniłaś. Nie czekaj tylko dzwoń. Nikt Cię nie wyśmieje. Jesteś w ciąży i niepokój jest uzasadniony.