Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererer

Czy wg was takie pieprzyki na twarzy jak ma ona to straszna wada??

Polecane posty

Gość ererer
kurcze nie wkleilo mi sie zdjecie 22 bo nie da rady:(przejdzie na zdjecie 22 tam jest natalie portman i zobaczycie o co mi chodzi..to najpeikniejsze kobiety swiata//

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TAK

Gość O jejku1236
Sadzisz ze takie pieprzyki szpeca...a masz tradzik pewnie NIE...wtedy przekonalabys sie co to znaczy oszpecona buzia...gdy budzisz sie rano i pierwsze co robisz to spogladasz w lustro by sprawdzic czy cos nowego nie wykwitło na buzi...ta rujnuje zycie mlodych ludzi =/

Gość Milsha
hmmm może Ty akurat z nimi wyglądasz brzydko, nie wiem, ale kobiety, które wskazujesz są piękne i te pieprzyki tylko dodają im uroku :)

Gość Milsha
zresztą ja mam chyba z 9 na twarzy i w ogóle nie zwracam na nie uwagi, a jedyne co się obecnie rzuca w oczy to rozdłubany wyprysk :P

uwazam ze takie pieprzyki na twarzy sa bardzo sexy a zwlaszcza w okolicy ust ! serio, zazdroszcze cio ich, ja nie mam ani jednego :(

Gość anomaliaaaaaa
okropne te pieprze i strasznie szpecą twarz. a zwłaszcza takie jak ma natalia portman..

Gość ererer
wlasnie mam nawet łądniutka buzie i sliczna cere wg kazdego kto mnie zna ale te pieprze mnie wkurzaja i tak jak napisalam mam jednego w tym mijejscu co natalie portman a drugiego jak eva mendez :( wiec z boku jednego policzka i nad ustami jak marlin monroe i eva mendez:(mi sie wydaje ze to szpeci własnie ale moze sie nie znam..