Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

:D :D :D o jakim powodzeniu Ty mówisz? :D Chyba mam powodzenie jako obiekt obrzucania błotem :D Aczkolwiek nie wszyscy to robią :D

Weź mi nie pisz o tych wszystkich papierach, inwestycjach, mieszkaniu, dzieciach, psie i Bóg wie czym jeszcze! Jak ktoś chce odejść, to odejdzie zostawiając wszystko w cholerę! Lepsze to niż szukanie \"nieograniczonej liczby\" (Ciebie to dotyczy) kochanków! Skoro się męczysz w tym chorym związku i nazywasz męża \"ograniczonym\", to bierz walizy i uciekaj! Piszesz \"sporo nas łączy\" - to tak, jak wszystkie małżeństwa! Tyle tylko, jeśli ludzie chcą się rozstać, to się rozstają i po sprawie. Wszystko w razie czego można podzielić (jeśli nie ma intercyzy).

babka68 a tak sobie pocztałam \"tamto\" (wiesz co) i jakoś mi się lepiej zrobiło ;)

Gość jak panie
widzę że popularnosci mu nie brak , jednak w dalszym ciągu nikt nie odpowiedził na moje pytanie

Gość dsvsgdgbd
jak dla mnie jak ktos ma ochote sie bzyknąć to sie bzyknie... po co hamować swoje zapędy... a ja z mężem i tak sie rozstaje... niestety z dnia na dzien tego nie załatwie... ale może do konca czerwca juz sie wyprowadze.... miłość po jakimś czasie sie ulatnia... najlepiej w ogóle za mąż nie wychodzoc i spotykac sie z kimś kiedy sie chce ile sie chce...a ja mam 3... bo kazdy daje mi co innego...a to nie powiedziane że za miesiąc nadal bede ich miała... bo mi to zwisa... fajnie jest i tyle na razie, co bede mysleć co bedzie potem... nie zależy mi, znajdzie sie nastepny... zawsze... wiec mam urozmaicenie i nigdy z nikim sie nie nudze, tylko z mezem hihi....ale juz niedługo..:)

Gość taka jak inne
no to teraz o mnie kochanka - 4letni staz zona ponad 20 letni staz mąz -alkoholik bez szans na leczenie kochanek -nie odejdzie od zony , chociaz nieraz w chwili zwatpienia takie mysli chodza mu po głowie dzieci - w obu zwiazkach , juz dorosłe stan obecny z K - sielanka , ale prowadzi do nikąd stan obecny z M- wspolna kasa i dom , brak pozycia , brak jakichkolwiek więzi emocjonalnych sytuacja materialna- mogę odejśc od meza, ale wynajmując mieszkanie nie dam rady utrzymac się sama z moich zarobków czyli sytuacja bez wyjscia co robic? albo tkwic w tym co jest , albo sobie sznur na szyję załozyc , bo innego wyjscia nie widzę

Gość taka jak inne
Pogoniłabym , tylko nie mam na to siły Ostania wizyta u psychologa uswiadomiła mi że ja paradoksalnie chcę aby tak było , bo to jest dalszy ciąg mojego dzieciństwa(ojciec alkoholik, chociaz zupełnie dwa odmienne typy zachowan ) i nic nie robie dlatego ,że mam te stereotypy utrwalone , gdyz będąc dzieckiem nie mogłam wpłynąc na to aby ojciec nie pił . Jestem zmęczona , bez celu w zyciu , wychodze z depresji już 5 miesięcy Powalone to wszystko :(

Gość nie wiem co dalej
taka jak inne-owszem powielasz stereotypy ,ale to nieprawda ze nie mozesz nic zrobic ,mozesz to przerwac,nie wiem do jakiego psychologa chodzisz ,moze warto byloby sie przejsc do poradni odwykowej ,tam dzialaja grupy al -anon i dda, kwalifikujesz sie do jednej i drugiej grupy,jestes osoba wspoluzalezniona od alkoholu,tam sa rowniez psycholodzy pomagajacy przede wszystkim takim wlasnie osobom,a kobiety ,obecne ,oraz byle zony alkoholikow ,dadza Ci wsparcie ,pomoga ,doradza ,pokieruja .

jak panie -> panie Ci raczej nie odpowiedzą bo nie ma możliwości zdrowej krytyki Twojej osoby :D a o to tu głównie chodzi :)

Gość Kokosanka..
Witajcie;) Babeczko🌻 XZED😘 a gdzie reszta Dziewczyn?:( SC🌻 buziaczki dla Ciebie i synka trzymaj sie MALA❤️🌻 musze3 zmioenic prace mam dosyc sefuffffff:P padalce pospolite:P Milego ZYCIA KOCHANI❤️;) jutro bedzie lepiej........szukam jutra:( papa wpadne jeszczel;)[cze

Gość to se kup
żałosny netowy erotomanie

Gość Kokosanka..
nom..;) ja tez;) pije browarka chupie kolacje:D kurcze moze kiedys przytyje;) 😘 buziaczki dla CIEBIE XZEYD;)

Gość Kokosanka..
co dobrego u CIEBIE;)?

Gość Kokosanka..
Teczowych snow XZYED😘;)

Gość nie wiem co dalej
Gluche telefony ,czuje sie jak po rozwodzie ,zanim zmienilam i zastrzeglam numer,wtedy tez dzwiek dzwonka budzil we mnie strach.tylko wtedy chociaz czesciowo wiedzialam czego moge sie spodziewac ,a terz jest to nieokreslony strach.Ale wiedzialam co robie ,niestety nie myslalam o konsekwencjach.Tak ,badzmy samoukami ,inaczej zycie nas nauczy ,dobranoc

Gość Kokosanka..
a Tobie co Dziewczyno? jakos dzwoni tylko niewiadomo ktora komora:D:P Spij smacznie:D

cześc wszystkim ja tak po nocy pisze bo nie mam kiedy ciesze że u wszystkim jakos ciągle do przodu i humory wam dopisuja ja osobiście mam narazie dośc budowlańców ,hurtowni i coraz wiekszych cen materiałów budowlanych i już pomału mam dośc tego wymarzonego domu...najchętniej zwiałabym gdzies na 2 miesiące i żeby ktos za mnie pracował uuuuuuuuuuu dość narzekania

sc bo Ty tak samo porąbana :) jesteś jak ja i masz nawyk łażenia za wszystkim sama bo wydaje Ci się ,że nikt inny lepiej tego nie zrobi :) więc dosyć często dopada nas wnerwienie :) Ale jak to mówią oko pańskie konia tuczy :) :classic_cool: Kokosanko buziaki od netowego erotomana :D

cześc xyzed -a skąd wiesz ??? ale faktyxcznie tak jest dzień dobry

Gość do sc
U ciebie dalej nic sie nie zmieniło z K. mimo że mleko sie wylało i juz żona wie????