Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa światka

Jacy są informatycy? Niezłe ciacho, czy denka od butelek jako okulary?

Polecane posty

Gość ciekawa światka

Jak w temacie. Quasimodo ze skoliozą i wadą wzroku "-6", znający życie tylko z forów, czy wymarzony kandydat na partnera z niezłą pensją jak "bonus". Podzielcie się wrażeniami, co sądzicie. :)

Gość powiedzmy zainteresowana
a poznałaś takiego na forum?

Jacy są prawnicy? Jacy są lekarze? Jacy są budowlańcy? Jacy są inżynierowie ladowi? Pytania mnożą się jak króliki...

Gość hhhh
Ja znam informatykow dwoch i oboje sa przystojni

Gość ciekawa światka
Drabku pytam o informatyków, bo ich nawiecej w necie.

Gość hhhh
ale wiesz ,ze nie ma reguly:DNp ratownicy najczesciej sa grubi i starzy a wydawaloby sie inaczej:D

Gość ciekawa światka
Nie poproszę o zdjęcie, bo pomyśli, że "lecę na wygląd". :/

Gość Jeśli jest ich tak duzo
to myślisz, że wogóle można ich jakoś sklasyfikować? :-) Nie uogólniaj! :-)

znam 1 - super przystojny ale choleryk, 2 - ciaptuś ale pogadasz o wszystkim. To tak jak z innymi zawodami a wada wzroku - tez, jak u innych.

Gość assijka
:) myślę, że mogę coś o nich powiedzieć:) Za kilka miesięcy będę żoną informatyka- poznaliśmy się przez sieć. Inteligentny, oczytany, czarujący:) i bardzo przystojny:). Znajomych dziwi ta kombinacja- polonistka i informatyk, ale to dobre połączenie. Znam wielu informatyków i większość z nich to naprawdę fajni faceci. Czasem nieśmiali, czasem zakompleksieni ale jak ich wydobyć z wirtualnego świata to okazują się świetnymi partnerami:) A nudziarze i kompletni durnie trafiają się w każdej grupie zawodowej.Pozdrawiam infofanki:)

Gość ciekawa światka
Assijko, brzmi obiecująco :D

Gość sa na pewno bardzo
inteligentni

Gość assijka
Ciekawa świata:) nie bój się poprosić o zdjęcie:) On pewnie też by chciał zapytać o Twoje, ale jest zbyt nieśmiały:) My klikaliśmy do siebie 8 miesięcy, dzieliło nas 600 km, a teraz kupujemy mieszkanie, szykujemy ślub i jesteśmy szczęśliwi. A poza tym informatycy są skłonni do partnerstwa. I najbardziej kochają swoje kobiety i komputery:) A wada wzroku trafia się każdemu. Mój niedługo zacznie nosić okulary:) ale teraz jest wiele możliwości:szkła, świetne oprawki. Mam nadzieję,że się nie rozczarujesz:)

Gość ciekawa światka
W końcu poproszę, ale nie za szybko. Koleżanka opowiadała, że zna informatyka - sąsiada, który pomagał jej z komputerem. Strasznie złośliwy i niechluj. Jak się z nim umawiała na naprawę komputera, to przychodził czysty i pachnący, ale jak raz przyszła do niego niespodziewanie, pilnie poprosić o pomoc, to śmierdział na kilometr. Musiał sie kilka dni nie myć.

Łaaaaał... i oto doszliśmy do zakakującego wniosku, że informatycy są RÓŻNI i nie da się ich jakoś sklasyfikować. Niesamowite. (PS: coś koło 1/4 ludzi z mojego ogólniaka pokończyło informatykę. I - cóż za zaskoczenie - byli wśród nich ludzie wysocy i niscy, grubi i chudzi, w okularach i bez, abnegaci i eleganci. Inna sprawa, że wszyscy byli bardzo inteligentni, ale selekcja dokonała się już na etapie pójścia do LO :D ) A pytanie autorki należy do tych głupich :D

Gość Hmm tez mi
wlasnie...siedza przed kompem po 20 h na dobe to i umyc sie nie maja kiedy.

Gość minus 6 dioptrii
Na to pytanie kobiety znajdą dopiero odpowiedz w przyszłości, gdy nawet się nie zorientują, a będą już przegrywac z komputerem w domu;)

No może się o sobie coś dowiem :) Ja mam wadę wzroku tylko -5, myję się rzadko, no tak raz na 2-3 tyg., bo nie mam czasu.

Gość Kiedyś na naszej uczelni mieli
egzamin informatycy. Uczyłyśmy się z koleżankami do egzaminu i nagle zaczęło strasznie śmierdzieć. Informatycy weszli do sali, a my skończyłyśmy naukę. Tyle. Nie wiem, czy to śmierdział jeden z 30, czy więcej, ale to było traumatyczne przeżycie.... :(

Gość ciekawa światka
Przecież się go nie zapytam, czy się myje.

Gość uwazacie ze ona
hm ale o to nie trzeba sie pytac:) a osobiscie znam jednego fajnego informatyka, fantastyczne minetki trzaska, hihi.

informatyk / programista :) napiszcie cos wiecej to potem kolegom w robocie to pokaze co o nas mysla :)

Gość
Denka i przepocone kraciaste koszule:classic_cool: A kobiety to już w ogóle szkoda gadać.:classic_cool:

Gość
Kobiety informatyków oczywiście 😭 No bo czy mówiłem cuś innego?:classic_cool:?

kobieta informatyk to tak jak świnka morska :classic_cool: ni to świnia ni to morskie zwierze ;) a facet informatyk to hmmmm ;) w mojej grupie na 15 osób - były 4 dziewczyny i 2 przystojniaków, 4 przecietnych reszta nie do zniesienia :D:P w tym jeden w okularach :D

tak durne jest to stwierdzenie , ze az nie chce mi sie na ten temat dyskutowac :classic_cool:

Gość
Hłehłe, dobre o tej morskiej świni:classic_cool: Chociaż istnieją przypadki (tak! istnieją!) że kobieta informatyk.... a zresztą, nieważne:classic_cool: