Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtas1983

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość wojtas1983

19 stycznie mojej dziewczynie skończył sie okres kochałem się z nią w nocy z 2-3 lutego bez zabezpieczeń stosunek przerywany kochaliśmy się bardzo długo 2-3 godzinki miałem tylko raz orgazm po nim juz nic nie było myłem mojego penisa przed rozpoczęciem w czasie tez ona tez mnie czesto całował w penisa jaka duża jest szansa ze zajdzie w ciąze strasznie sie denerwuje

Gość o co ty pytasz pajacu
przez całowanie penisa nie zachodzi się w ciążę :O

Skoro ona cię \"całował\", to nie bój żaby - ciąży nie będzie. Co najwyżej możecie zaadoptować w jakimś postępowym europejskim kraju, chłechłechłe.

Gość wojtas1983
chodzi o to ze kochalismy sie ale byl to stosunek przerywany w przerwach mnie calowala

Gość wojtas1983
czy jest duże prawdopodobienstwo zajscia w ciąże przy stosunku przerywanym w 17-20 dniu cyklu

Gość joj
jesli przy Twoim niku data oznacza rok urodzin i pytasz o takie rzeczy to znaczy ze jestes chyba cofniety w rozwoju. Poza tym istnieja gumki i tabletki antykoncepcyjne!!!!!!!!!!!!!Jak sie boicie to zacznijcie ich uzywac do cholery!!!!!!!!!!!11

Gość wojtas1983
dokładnie kochałem sie z nia 19-20 dnia cyklu cykle ma regularne 28-29 dni

wyskoczyles z niej? bo to wg mnie jest stosunek przerywany:) wiesz to do konca nie jest antykoncepcja mozesz miec male ilosci plemnikow w plynie ejakulacyjnym

Gość wojtas1983
wyskoczyłem na jakies pół minuty od orgazmu

Gość wojtas1983
przepraszam na pół minuity przd orgazmem

Facet szuka pomocy to jak już tu wpisujecie swoje zdanie to niech ono służy żeby mu pomódz a nie uświadamiać ze nic nie wie itd. Kochali sie i już, wie pewnie dużo ale zawsze jest niepoewnosć, inna sprawa że trzeba było się zabezpieczyć , ale to juz sie stało, moim zdaniem ciąży nie będzie ale niestety pewnosci nigdy nie ma, pozdrawiam

Gość wojtas1983
dzieki olka nic czekam do 11-12 lutego wtedy ma dostac okres

Nie ma sprawy, to życzę powodzenia i trzymam kciuki za was!

Gość OMG hahaha
\"pomódz\" ..... ratunku.. może troche więcej na temat ortografii byś poczytała a nie antykoncepcji?

Gość wojtas1983
cholera nie wytrzymam 11-12 lutego kidy mozna jaszybciej zrobic test ciazowy

Gość do OMG hahaha
od tego typu błędów jeszcze nikt nie zaszedł w niechcianą ciążę. Jeżeli w jakikolwiek wydaje Ci się że błysnęłaś dowcipem, inteligencją czy czym tam chciałaś to jesteś w błędzie. Do autora wątku - stosunek przerywany jest bardzo kiepskim sposobem na antykoncepcje. Zawsze wpaść mażecie o czym powyżej już pisano. Ale warto tu jeszcze dopisać że w ten sposób Ty możesz nabawić się nerwicy. Stosunek przerywany i owszem ale nie jako sposób na antykoncepcję. 🖐️

Gość wojtas1983
nic czekam i zobaczymy jak bedzie dzieki

Gość al1234
ja kochalam sie z facetem choc byl to stosunek przerwany w 7 dniu cyklu(jeszcze plamilam) potem w 32 dniu dostalam @ ktory trwal 6 dni i byl dosc obfity.......dodam jesszcze ze skonczyalm brac tabsy 4 miechy temu teraz boje sie czy dostane okres w tym miesiacu i czy nie jestem w ciazy :( prosze o dojrzale opinie

Gość Słuchaj prawda
jest taka że teoretycznie nie, ale... Właśnie z tym ale trzeba się liczyć. Zatem nie można tego wykluczyć. To tylko zależy od Twojej fizjologii.

Gość do do OMG hahaha
w jakikolwiek co? ;/